Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Βρήκε αφορμή το νούμερο!!
Επί της ουσίας,
μιλάει μόνο του, το 3-0
...Χαιρετίσματα στον Μπουμαρσόπουλο


Σε κάποιους χτύπησε άσχημα το μωβ στις φανέλες. Θα πρέπει ο καθένας να θυμάται πως δεν κάνει το ράσο τον παπά, μα ο παπάς το ράσο. Φυσικά και δεν είναι το ...μωβ το χρώμα της ομάδας μας! Η ομάδα έχει σήμα, έχει χρώμα και βαριά κληρονομιά για να μεταλλαχτεί, τόσο γρήγορα και για μια αγωνιστική...
Η στολή ήταν η ουδέτερη, η ρεζερβα, που είναι απαραίτητη και υποχρεωτική για κάθε ομάδα, όταν παίζει με μια, που έχει τα ίδια χρώματα της. Μα δεν κάνει το ράο τον παπά κι ας τελειώνει το παραμύθι...
Βρήκε πάλι αφορμή το νούμερο που είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονταν χτες στο γήπεδο, για να χύσει το δηλητήριο του. Αντί να δει το χάλι μας, αντι να δει πως και τσάμπα και με 5 ευρώ δεν γίνεται αυτό που έλεγε, αντι να τα βάλει με τον εαυτό του που μέχρι τώρα έκανε περισπούδαστες αναλύσεις για τα χρήματα και για τα εισιτήρια (ειδικά για τα εισιτήρια με τον Διαγόρα ...έριξε το δηλητήριο της ζωής του), έρχεται τώρα να διαπιστώσει ο ίδιος πως δεν είναι το ποσό αλλά κάτι άλλο βαθύτερο!
Ναι, γι αυτό έγιναν και οι τελευταίες κινήσεις: Για να διαπιστώσετε κι εσείς αυτό που διαπιστώθηκε από καιρό. Θέλουμε νέα προσπάθεια από την Κακιά Σκάλα και θέλουμε πολύ δουλειά για να πείσουμε, γιατί ξαφνικά η ομάδα από συγκυρίες βρέθηκε από την Β στην Γ Εθνική. Ο κάθε κατεργάρης ΜΚ που λέει τις ανοησίες του απλά για καθημερινή κατανάλωση, προσγειώθηκε ανώμαλα με την κριτική του ...πισινού του (κι είναι και μεγάλος)! Λόγια και κόντρα λόγια, φταίχτης ο ένας, φταίχτης ο άλλος, αλλά επί της ουσίας με την στριφογυριστή της διοίκησης (δωρεάν είσοδο και 5 ευρώ) τον έβγαλε τον βλάκα στο κενό. Βρήκε πάλι πάτημα όμως, στα ρούχα και στο χρώμα!
Να μιλήσουμε για την ουσία.
Η Ρόδος χτες αδικείται από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να είναι 5-0 με τα δυό κλασικά, που έχασε ο Κακλαμάνος. Κι αν ήταν απέναντι της μια ομάδα σαν τις περσινές της Β Εθνικής, θα μπορούσε να είχε φέρει αποτέλεσμα σαν αυτό το καραστημένο 4-2 των άλλων (είναι αλήθεια, έχουν έξοδα οι εκλογές!!!)... Οι χτεσινοί συνδυασμοί, οι αυτοματισμοί και η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με τον γρήγορο Δανά, έκανε όλους τους παίκτες να απογειωθούν. Δέθηκε η αμυντική και η επιθετική γραμμή με τον Γήτα να ζωγραφίζει, με τον Κεφαλούκο να καθαρίζει τα πάντα, με τον Μανίκα να είναι συνεχής κίνδυνος για την άμυνα του Ασπροπύργου, με τον Λιόλιο να είναι υπέροχος, με τον Καραγιαννίδη να έχει βρει τα βήματα του. Με κορυφαίους τον Δανά, τον Ντάλα, τον Κραβαρίτη (αυτό το παιδί τελικά μου φαίνεται έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας για να δείξει την μεγάλη του αξία).
Ναι, ομολογουμένως η χτεσινή Ρόδος θύμιζε τη Ρόδο του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό: ΟΛΑ καλοδουλεμένα και ΟΛΑ σε πρόγραμμα. Αν τα πάει τόσο καλά ο Στράντζαλης και στην Κόρινθο, θα πρέπει να παραδεχτούμε όλοι, πως έστησε την ομάδα όπως την θέλαμε.

ΥΓ1. Ρε ΜΚ αν βάλεις κοστούμι, μπορείς να γίνεις Χατζηνικολάου;
ΥΓ2. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τη συμβολή του Γιώργου Αλεξίου στο καλό κλίμα που επικρατεί: Εβγαλε αύρα στην ομάδα και αυτή είναι αύρα θετική... αύρα για νικητές...
ΥΓ3. Αν αυτός ο ανεκδιήγητος ΜΠΟΥΜΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ είχε τέτοια ομάδα και την προπερασμένη Κυριακή απέναντι του, μόνο με τα καραστημένα και κλέφτικα πέναλτυ θα μπορούσε να μας κάνει να χάσουμε (η πλάκα είναι πως επιμένουν να λένε πως είναι ανερχόμενο ταλέντο, δεν μας λένε όμως ποιος είναι ο πρόεδρος - νταβατζής του, 85 Μαΐων και βάλε). Ρε ταλέντο, σε πήραμε χαμπάρι... και οι παίκτες με το χτεσινό 3-0 σου έστειλαν μήνυμα!

62 σχόλια:

  1. K. διαχειρηστα.
    Περνω μερος του σχολιου σου, αυτο με την ουσια και το κανω γραμμα να το στειλω στα μελη της ομαδας.
    Τα αλλα περι μκ και τον μπαστουνοβλαχο τα αφηνω να τα σχολιασουν αλλοι.
    Αυτο που εχει σημασια για τον κοσμο μας ειναι να διαβασει σχολια ενθαρρυντικα... Αμα ηξερα να γραφω χωρις να κανω ορθογραφικα λαθη, θα εγραφα μονος μου. και δεν θα εμπενα στου ενος και του αλλουνου το μπλογκ να "κλεψω" ωραια σχολια.
    Στα παπαρια του εχει γραμμενο ο κοσμος τον μκ, και τον μπαστουνοβλαχο τον εχει περασει στην ιστορια.
    Γραφε μου για την μπαλαρα που επαιξε η ομαδα, μιλα μου για τον καθε παικτη, πες μου για τον Στραντζαλη και το κουραγιο του.
    Αυτα θελει ο κοσμος να διαβαζει για να ξεσυκωθει. Θελει να εχει κινητρο για να ερθει στο γηπεδο. Κινητρο δεν ειναι ο μκ ουτε ο καραβλαχος ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ.
    Καλησπερα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Το νούμερο άρχισε πάλι τις κόντρες. Μέχρι τώρα η διοίκηση έφταιγε γιατί έβαζε εισιτιριο ακριβό. Τώρα το βούλωσε και έριξε για τις μπλουζες. Δεν τον στέλετε στο διάολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΤΗ πες αλεύρι!
    Η Παναχαϊκή σε γυρεύει...
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ
    (με θυμάσαι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η χτεσινή Ρόδος θύμιζε τη Ρόδο του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό: ΟΛΑ καλοδουλεμένα και ΟΛΑ σε πρόγραμμα. Αν τα πάει τόσο καλά ο Στράντζαλης και στην Κόρινθο, θα πρέπει να παραδεχτούμε όλοι, πως έστησε την ομάδα όπως την θέλαμε".
    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα σε ολους και τον Λευτερακι, και το Γιωργο απο Πατρα και το ΠΓΕ απο Αθηνα.
    Αμα μας διαβαζουν οι Πατρινοι εχω μια ερωτηση.
    Ποιος σας εκλεισε το φορουμ σας, εσεις οι ιδιοι η ο Κουγιας?
    Ειχατε, εχετε, ενα ωραιο φορουμ διαβαζαμε τα παντα για ολες τις ομαδες.
    Στεναχωρεθηκα πραγματι.
    Πεθυμησα τα παρατσουκλια, Γιωτης Φαρινας και Μαρτινιας με παγο. Ωραιες κοντρες, με απειλες για την ζωη μας και τις επικυρυξεις στις κολονες στην Αγυια...
    Στην Πατρα θα ξαναρθω ο κοσμος να χαλασει. Θελω να ξαναδω την προεδραρα σας με τσιτα δερματινο παντελονι και τακουνι αλα δεκαετια 80 και ροζ πουκαμισακι.
    Παντως ρε Πατρινοι σας παραδεχωμαι γιατι σταθηκατε στο αναστημα σας απεναντι στον καραγκιοζη. Δεν κολοσατε με τον "αγριανθρωπο"

    ο μκ και ο μκ και το χρωμα μωβ. Τα ειπαμε εχθες στο βημα του για το ποσο σημασια ειχε τι χρωμα φορουσε η ομαδα.
    Εγω ξερω τρια πραγματα
    Ροδος-Ασπροπυργος 3-0 και λιγα ηταν.
    Και αυτο το μυνημα περνω στο κοσμο μας.
    Το λεω σε ολους και ειμαι περηφανος γι αυτο.
    Τι να μιλω για τον μκ η τον τυροβλαχο...ειναι βαρετο!

    -Ροδος μονο Ροδος ολη η Ροδος-
    Ξερει κανεις με σιγουρια το προγραμα της Ελαφαρας μετα τις εκλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KALIMERA ELAFIA I OMADA EPEKSE FOVERI MPALA..AN PAIZOUME TO 60-70% SE KATHE PAIXNIDI APO AUTO POU PEKSAME PROXTHES DEN XANOUME APO KAMIA OMADA...O KOSMOS PALI DEN ANTAPOKRITHIKE...K 10EURO NA EIXE TO EISITIRIO PALI I IDIOI THA EIMASTAN..ALLA DEN KSERO NA MPOROUME LIGO AKOMA ESTO GIA 1-2 AGONISTIKES AKOMA MESA STIN EDRA MAS AN TO KRATISOUME AUTO TO 5 EURO...MIPOS NA DINAME K EISITIRIA SE SXOLEIA GIA SIGKEKRIMENI THIRA ME 1EURO???ISOS NA LEO K MALAKIES ALLA XREIAZOMASTE K POIO MIKOUS NA ERTHOUN KONTA STIN OMADA,DEN MPOREI KAPOIOI THA KOLLISOUN ME TIN OMADA,ETSI GINETE SYNITHOS APLA PREPEI NA ERTHOUN GIA NA GINEI AUTO...APO TIN ALLI YPARXI K MIA DIOIKISI POU PREPEI NA PLIRONI K POS PLIRONI???VGENOUN TA EKSODA TOU AGONA???KALES K I IDEES K I PROTASEIS ALLA PANTA YPARXI K TO ALLA....ALLA....AFOU KANTE TIN ARXI...AS TA DOKIMASOUME OLA..TI ALLO NA PO.....PEME ELAFARA MOU GERA NA PAROUME TO APOTELESMA POU THELOUME STIN KORINTHO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΤΕΚΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέντευξη στο www.news12.gr , έδωσε ο προπονητής της παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρόδου ,Παπαντωνίου Μιχάλης ,δίνοντας μας σημαντικές πληροφορίες για την λειτουργία, των τμημάτων υποδομών της.
    «Στον Α.Σ Ρόδος έχουμε όλες τις κατηγορίες των υποδομών, του ποδοσφαίρου .Εγώ είμαι προπονητής της παιδικής ομάδας (1997-1998). Της εφηβικής ομάδας είναι Κουμεντος Γιάννης (1994 -1995- 1996). Υπάρχει και η ομάδα προπαιδων (1999 -2000) με προπονητή τον Λαζαριδη Περικλή και τα τζουνιορ με δυο τμήματα (2001-2002 και 2003-2004) ,υπεύθυνος γι αυτά είναι ο προπονητής Οικονόμου Αντώνης. Οι προπονήσεις ορισμένων τμημάτων, γίνονται στα γήπεδα 5Χ5 του πανεπιστημίου Αιγαίου όμως των περισσοτέρων στο Ενωσιακο γηπεδο,στο Καρακονερα. Αυτό να είναι το σοβαρότερο μας πρόβλημα ,οι κακες αθλητικές εγκαταστάσεις Σε αυτές ,οι συνθήκες προπόνησης ,δεν είναι οι κατάλληλες για τα νεαρά παιδιά . Ακόμα και προγράμματα προπονήσεις ,βγαίνουν με δυσκολία. Οι σχέσεις μας με την ΠΑΕ Ρόδου, σε θέματα συνεργασίας, θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, όπως ήταν παλαιοτέρα. Δυστυχώς για εμάς, ασχολούνται, μόνο με την πρώτη ομάδα. Οργανωτικά στο παρελθόν είχαμε κάνει μαζι με τους άλλους συναδέλφους ,μια καλή προσπάθεια ,έχοντας μια διοικούσα επιτροπή , με επικεφαλής τον Αντώνη Ξεπαπαδακη. Αποκορύφωμα αυτής, ήταν, να πάνε οι αθλητές μας , σε δυο τουρνουά στην Ιταλία, αποκτώντας ξεχωριστές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ξεπαπαδακη Αντώνη ,για την προσφορά του στον σύλλογο μας. Από εφέτος υπάρχει μια νέα διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη από γονείς αθλητών μας ,με επικεφαλής τον κύριο Μπαρμπαντωνη Ανδρέα ,που θα βοηθήσουν στην οργάνωση μας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den mporo na katalavo ti allo theloune gia na erthoun sto gipedo eilikrina.pio polloi einai aytoi mpainoun sta sait kai sait kai sta facebook para aytoi pou erxontai sto gipedo kai meta exoun kai gnomi.re den ntrepeste ligo ante pia mono se kanena nterby erxeste kai ama katsei kai kanena mparaz proti mouri gia tis fotografies.mono na krazete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι τσιγκουνιες σας πιασανε παλι. ενα βιντεο απο τα στιγμιοτυπα του αγωνα δεν μπορουσατε να βαλετε εδω? Παλια βαζαμε και κανενα βιντεο και βλεπαμε τα γκολ ξανα και ξανα και καυ...ναμε
    Ρεσεις τρια γκολ εβαλε η ομαδα και εχασε ευκαιριες... Διαφημηση και στην ομαδα και στον σταθμο θα καναμε...
    Τωρα επιασε ο Μιχαλης Λ και εγραψε με το τηλεφωνο του απο την τηλεοραση το ρεπορταζ, ,που εδειξε εχθες το σκαι ρεντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Jioti mono o giannis pou exei tin athlitiki ekpompi sto kanali tha mporouse na anevasei tetoia videakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο κουμεντος μετα τις 7 κοιματε, ορθιος, καθιστος, και ξαπλωτος. μονο την δευτερα το ξενυκταει και καθετε μεχρι τις 10 στον σταθμο...χρυσο τον κανω, στα παπαρια του μας γραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΓΙΩΤΗ
    ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17:00(ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
    RED TV SKYFM100 TEAM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΤΟΣ Η ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ :
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΧΝΑ ? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά είναι πιτσαδόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OI KOLOEBRAIOI KERDISAN MIA KOLOOMADA TON PANIWNIO TELEYTAIOS STHN A E8NIKH ME 4B SE 7 AGWNES.MOLIS MIA ISOPALIA EKTOS ME MIA ALLH KOLOOMADA THN 3AN8H.
    55 ATOMA OLOI KAI OLOI.
    OYST POYTANOPAIDA.
    KAI ESEIS PRODOTES KRYFOEBRAIOI POY PHGATE KAI EIDATE TO REZILI THN 3EYTILA THS ELLADAS

    RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS
    RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS
    RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS
    RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS RODOS

    GAMIETAI O POYSTARAS O ARXITEMPELAROS
    A RE GAMHMENE XITLER MISES DOYLEIES EKANES
    XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. axaxaxaxaxaxa ontos mises douleies apo ton xitler...oute krisi den tha eixame...evraioiiiiiii..skatoratsa...apo tin imera pou idrithike auto to sixamero swmateio sti lesxi tous otan ekanan simbouleia milousan evraika...auto einai alithia me apodikseis...oust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρονια μας πολλα για την εθνικη μας εορτη!
    Οι προγονοι μας εδωσαν αγωνα για την πατριδα μας εναντια στον φασισμο και τον Χιτλερ.
    Για αυτο αφηστε τις μαλακιες για αυτον.
    Δεν ξερω αν το ξερετε αυτο που θα σας γραψω, το τι γινετε αυτη την στιγμη στην Σουηδια.

    Στο Μαλμοε μια πολη 200 000 χιλιαδων κατοικων, οργιαζει ο λεγομενος λεισερμαν.
    Ενας ρατσιστης που δρα σαν ελευθερος σκοπευτης και ριχνει σε οποιον εχει μαυρα μαλια, μα γυναικα ειναι μα ανδρας ειναι η εστω και παιδι.
    Σε αυτη την πολη ζει και σπουδαζει νοσοκομα η κορη μου, που δυστυχως?! εχει μαυρα μαλια και το επιθετο μου.
    Το κοριτσι με παρακαλεσε, γιατι φοβαται, να παω στην πολη αυτη.
    Εφυγα προχθες και ειμαι μαζι της. Την περνω και την φερνω απο το πανεπιστημιο και της ψωνιζω εγω. Το παιδι φοβαται,ωπως και οποιοσδηποτε αλλος "μαυροκεφαλας"
    Αυτα παιδια . Απο ενα "πολιτισμενο" κρατος ωπου ο ρατσισμος εχει και εκπρωσωπο στην Σουηδικη βουλη...
    Ενας νεκρος και δεκαδες τραυματιες, και η Σουηδικη αστυνομια, ανημπορη να αντιδρασει? ωπως παντα.
    Αν αυτο το κακο γινοταν στην χωρα μας, θα γινοταν βουκινο σε ολο τον κοσμο. Οι "διπλοματες" Σουηδοι ξερουν και μπαλωνουν τετοια σκηνικα, που εχουν ξαναγινει, και στην δεκαετια του 80 αλλα και του 90...
    Ενας ελευθερος σκοπευτης που εχει σκοπο να εξαφανισει του μαυροκεφαλαδες ανεξαρτητα αν ειναι Ελληνες , Ιταλοι, Τουρκοι, Αραβες....
    Και η αστυνομια ολο δικαιολογιες. Υπαρχουν βιντεα; μαρτυρες και ωμως καμμια εξελιξη στο θεμα αυτο.
    Αφηστε τις μαλακιες για τα κατωρθωματα του χιτλερ γιατι καπως ετσι αρχισε και αυτος τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χ.Σ..ΦΙΛΕ ΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΡΧΗΔΙΑ Ο ΛΙΣΕΡΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΣΟΥΗΔΟΣ ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑΣ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΑΝ ΤΑΡΑΧΗΖΕΣΑΙ.ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥΣΤΡΟΞΑΝΘΟΤΡΥΧΙΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ.ΚΥΡΙΕΣ Ε ΚΥΡΙΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ Β ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτο προσπαθησα το καλοκαιρι, να την στειλω να κανει την πρακτικη της στο νοσοκομειο της Ροδου, και της Θεσσαλονικης, αλλα η Ελληνικη γραφειοκρατεια ειναι πασιγνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγω τους "σβενσον" τους εχω φαει στην μαπα 30 χρονια, κανεις και ποτε δεν τολμησε να μου κανει το παραμικρο.ΑΛΛΑ και 30 χρονια στην σουηδια μια σουηδεζα εχω φιλη, την πρωην γυναικα μου.
    Οταν ολη η ευρωπη αντισταθηκε στον χιτλερ, οι σουηδοι "δηλωναν ουδετεροτητα" και αφηναν τους γερμανους να χρησημοποιουν τις σιδηροδρομικες γραμμες τους για να σφαξουν τους νορβηγους.
    Γι αυτο εξαλου η Σουηδια, ειναι οτι ειναι η τουρκια για μας, για τους υπολοιπους σκανδιναβους.
    ΖΗΤΩ Η 28η Οκτωμβριου.
    Στο φατσαβιβλιο το εγραψα στα σουηδικα για ποιο λογο γιωρταζουμε σημερα. Το ΟΧΙ στον Χιτλερ.
    Θα ηθελα να δω ποσοι Σουηδοι "φιλοι" μου θα τους αρεσει αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυο ζευγάρια έπαιζαν μπιρίμπα ένα απόγευμα.
    Του Νίκου του έπεσαν κατά λάθος κάποια χαρτιά στο πάτωμα και έσκυψε να τα μαζέψει. Έσκυψε κάτω από το τραπέζι να τα μαζέψει και με έκπληξη είδε ανοιχτά τα πόδια της Ρένας, γυναίκας του Γιώργου που δεν φορούσε εσώρουχο. Απόλαυσε το θέαμα και ταραγμένος σήκωσε το κεφάλι.
    Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα να πάρει αναψυκτικά, ακολούθησε και η Ρένα και τον ρώτησε "είδες τίποτε που σου άρεσε όταν έσκυψες;"
    Έκπληκτος από το θράσος της ο Νίκος, της απάντησε ότι όντως είδε και του άρεσε πολύ. Η Ρένα τότε απάντησε
    "ωραία, αν θέλεις να το απολαύσεις θα σου στοιχίσει 1000 ευρώ."
    Χρειάστηκε ένα λεπτό ο Νίκος να συνέλθει, να το υπολογίσει και απάντησε ότι ενδιαφέρεται.
    Του είπε ότι ο Γιώργος, ο άντρας της , Παρασκευές δουλεύει απογεύματα
    και μπορούσε να πάει στις 2 στο σπίτι της.
    Παρασκευή 2 η ώρα έμπαινε στο σπίτι της και αφού πέρασαν ένα παθιασμένο απόγευμα, της έδωσε τα 1000 ευρώ και έφυγε.
    Στις 6 γύρισε ο Γιώργος σπίτι και μπαίνοντας ρωτάει τη γυναίκα του:
    "Πέρασε από εδώ ο Νίκος το μεσημέρι;"
    Πανικόβλητη η Ρένα και ενώ η καρδιά της πήγαινε να σπάσει απάντησε:
    "Γιατί; χμ, ναι, πέρασε για λίγα λεπτά το μεσημέρι".
    "Και σου έδωσε 1000 ευρώ;" ρωτάει ο Γιώργος.
    Η Ρένα τρομοκρατημένη πλέον τελείως σκέφτεται ότι από κάπου κάτι έμαθε αλλά βρίσκοντας την ψυχραιμία της απαντά:
    "Ναι αγάπη μου έφερε όντως χίλια ευρώ"
    Οπότε ο Γιώργος ανακουφισμένος.. "Το ήξερα ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Ήρθε το πρωί από το γραφείο και μου ζήτησε δανεικά 1000 ευρώ και μου είπε ότι θα
    περνούσε από το σπίτι το απόγευμα να σου τα αφήσει."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. cocer
    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΚΑΘΟΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ .
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μια ομάδα δεν μπορεί να προχωράει χωρίς την υλική και ηθική υποστήριξη του κόσμου .Έτσι έγινε και πέρσι αφού η ομάδα έμεινε μόνη στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ενώ όλοι ονειρευόντουσαν χρόνια την άνοδο στην Β'.Αγωνιστικά η ομάδα πάει καλά , έχει στόφα και πείρα για τα δύσκολα που θα έρθουν και γι'αυτό ο κόσμος πρέπει να έρθει πιο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΗΑΝΝΙΒΑL.ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ.ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ Γ?ΤΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ Β?ΓΙΑ ΤΟΥΣ 500 Η 1000 Η 1500 ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β?ΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΟΥΝ 5 ΚΑΙ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ Α ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 2 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΣΥ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΚΟΨΑΝΕ ΠΟΤΕ!ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ Γ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.ΛΟΙΠΟΝ?ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Γ?ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ?ΣΤ Α Ρ Χ Η Δ Ι Α Μ Α Σ!ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΙΑ ΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΑΑΑΑΑΓΟΟΟΟΟΟΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!ΟΟΟΟΟΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΟΔΟ ΑΝΟΔΟ ΕΛΑΦΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
    ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΡΟΔΟΣ ΟΛΕ ΟΛΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. HANNIBAL.ΚΑΛΑ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗ ΕΒΡΑΙΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 4 ΓΚΟΛ
    ! Μανίκας (Ρόδος) !
    Καφές (ΠΑΟ ΡΟΥΦ)
    3 ΓΚΟΛ:
    ! Κακλαμάνος (Ρόδος) !
    Ρούσσος (Βύζας Μεγάρων)
    Δημητριάδης (Κόρινθος)
    Ιορδανίδης (Παναιγιάλειος)
    Τεπετός (Χερσόνησος)
    Ραπτόπουλος (Αίας Σαλαμίνας)
    Καραχάλιος (Αίας Σαλαμίνας)
    Χρυσάφης (Παναχαϊκή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ Ι. (ΗΛΕΙΑΣ)
    ΒΟΗΘΟΙ: ΣΦΥΡΗΣ Σ. (ΗΛΕΙΑΣ),
    ΠΙΤΤΑΣ Α. (ΗΛΕΙΑΣ)
    4ος: ΡΑΤΣΙΑΤΟΣ Ν. (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
    ΠΑΡ/ΤΗΣ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. (ΑΧΑΙΑΣ)
    ....
    Ηλειας, Αργολιδας, Αχαιας, ξεχασαν να βαλουν απο κορινθο...
    πελοπονησιακα κορακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Korinthos - Rodos 1.80 3.10 3.95 KALO TO X STO 3.10 H 8A XASEI PALI I RODOS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. βρε ξοουυυυτττ:)))

    Παναγια μου Τσαμπικα κανε το θαυμα σου!
    Βοηθα την ομαδα, λαμπαδες ισα με το μποι του γιγαντα Γηττα θα σου αναψουμε.
    Δεν κοιμωμαστε απο την αγωνια, ονειρα βλεπουμε για διπλο, τον σταυρο μας κανουμε να μας παει καλα αυτη η κυριακη.
    Δεν αντεχουμε στις μουρμουρες :)
    Βοηθα μας Παναγια Τσαμπικα!
    ΔΥΝΑΤΑ ΡΟΔΟ ΜΑΣ!!!!!!!
    Λετε ρε παιδια να παμε στο αεροδρομιο σημερα?
    Λετε ρε παιδια...?
    Τον σταυρο μας ολοι μας, και θετικη ενεργεια!
    ....5 ωρες πως περνανε ρεεεεεεεε... θα σκασουμε απο την αγωνια...
    Θα εδωνα 300 ευρω για να πηγαινα στην κορινθο, αλλα ας ωψετε ο λεισερμαν και δεν μπορω να φυγω απο εδω.
    Τα δινω στον παικτη μας που θα βαλει το νικητηριο γκολ...

    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σήμερα ζωντανή μεταδοση του αγώνα Κόρινθος - Ρόδος απο τον Sky 100 kai 100.8 συντονιστειτε στις 15.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!!!
    ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. περιμενω τον ανδρεα να ανοιξει το σκαιπ για να το ακουσω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΛΑ ΜΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΚ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΜΑΡΤΙΝΗΣ Τ Ε Λ Ο Σ !ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ.ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙΠΕΡΑΣΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να αφησετε τις μουρμουρες!
    Τιποτε δεν χαθηκε ακομα!
    Football League 2 - 2010-2011
    1ηΚόρινθος 15 8
    2ηΠ.Α.Ο Ρουφ 14 8
    3ηΠαναιγιάλειος 14 8
    4ηΠαναχαική 13 8
    5ηΡόδος Π.Α.Ε. 13 8

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!
    Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

    ΥΣ.
    το σαββατο 13 νοεμβριου ειμαι Ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΡΙΜΑ...ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ-ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ(ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ Η ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΡΑΒΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Η ΚΙΝΕΖΟΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΛΑΜΠΑΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ Κ.ΜΑΡΤΙΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΩΤΟΝ ΤΥΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ(ΑΝ ΕΡΘΕΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ Κ.ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Κ.ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΣΤΟΧΟΣ=ΑΝΟΔΟΣ)-ΑΡΕ ΡΟΔΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΡΟΔΟΣ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΟΔΟΣ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ-ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ(ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ)ΠΛΗΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΛΑΜΠΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ-ΡΟΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΚΡΙΜΑ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ.ΜΑΡΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. O Τωνης Μαρτινης δεν προκειται να δωσει σε κανεναν ΑΧΡΗΣΤΟ τις μετοχες.
    Ουτε προκειται να αφησει την ομαδα ακεφαλη.
    Ειναι Ελαφι και θα κανει το σωστο για την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χ.Σ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ Μ.Κ. ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑΣ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΓΑΜΟΠΑΙΔΑ(ΟΧΙ ΟΛΟΙ),ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ,Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ(ΠΙΣΤΕΥΩ)Ε ΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ?ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 20000 ΧΙΛ.ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΚΕΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. RE GIWTH EKEI STHN SOYHDIA DEN 3EREIS KANENAN MATSOMENO NA PAREI THN OMADA. VOLVO SAAB ERIKSON NOKIA...
    POY 8A BROYME RE MALAKES TON ...SEIXH MAS. TI EIMASTE RE NOYMERA, O ...PAOK. RE H RODOS EIMASTE, POY EXEI NA KERDISEI EKTOS APO TO ..1945. KAI KANENAS APO TOYS TREIS PROPONHTES DEN TO KATAFERE AYTO. 3 PROPONHTES ALA3AME, KAI EDW KAI TRIA XRONIA 4, 5 PAIKTES EINAI OI IDIOI. KANTOIMHRHDES, DANAS, KAKLAMANOS, PAPADHMHTRHS. ENA KARO PAIKTES HR8AN KAI EFYGAN. KAI PAROLES AYTES TIS ALLAGES, AYTO POY KATAFERAME HTAN, NA FTANOYME STHN BRYSH KAI NA MHN PEINOYME. EXOYME NA DOYME EKTOS NIKH ,,, DEN 8YMAMAI..
    O MARTINHS MAS AFHNEI, TOY XRWSTAME ENA MEGALO EYXARISTW GIA TIS XARES POY MAS EDWSE, ME DIKA TOY XRHMATA GIATI ETSI TO H8ELE. TWRA KOYRASTIKE, DEN MPOREI ALLO, OYTE OIKONOMIKA ALLA OYTE KAI H8IKA. HR8E H WRA NA MAS PEI GIA.
    EMEIS TI PREPEI NA KANOYME TWRA. NA SAS PW TI. NA DWSOYME TA XERIA KAI NA SYNERGASTOYME GIA NA BOH8HSOYME THN OMADA. 3EXASTE TOYS ...SEIXHDES KAI THN VOLVO. PROSGEIW8HTE! AS MHN PERIMENOYME NA SFYRIJEI KLEFTIKA O ARABAS KAI 8A MAS PEI, "EGKO 8ELO RODO"... AYTOI EIMASTE KAI AYTOI YPARXOYN. DWSTE TA XERIA KAI PAME NA BROYME AYTOYS POY YPARXOYN KAI TOYS RWTAME AN 8ELOYN. AYTH THN STIGMH EINAI SHMANTIKIA, SOBARH KAI ZHTHMA ZWHS KAI 8ANATOY GIA THN OMADA MAS.
    BALTE KATW TA KEFALIA KAI SKEFTHTE TO KALO THS OMADAS MAS.
    EIMASTE SE DYSKOLH 8ESH ALLA OXI KAI XWRIS LYSH.
    8A THN BROYME, MONO NAMASTE MONIASMENOI
    XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΦΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ-ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ MONEY ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΜΑΡΤΙΝΗ ΦΕΡΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ...ΒΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. COCER
    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ,ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ
    ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ε'να τωρα θα σου βρει ο μαρτινης απο το αμερικα τον Bily Gate. Γιατι να επενδυσει ενας στην Ροδο; Για τους χιλιαδες φιλαθλους που ερχοντε στο γηπεδο καθε κυριακη; Θα πρεπει να ειναι πολυ του ρισκου αυτος ο επιχηρηματιας... Εχετε παρει χαμπαρι οτι τα μοναδικα εσοδα που εχει αυτη η ομαδα ειναι τα 1000; διαρκειας, και κατι χορηγιες απο ελαχιστους. Αν δεν κανω λαθος ο Διακωγεργιου ηταν ενας απο τους λιγους που εδωσαν πολλα;!
    Μετα καθε κυριακη σπαμε ρεκορ στα εισητηρια, 200, 300 και στις καλες του 500.
    Αν καποιος θα θελησει να δει την ομαδα σαν επειχηρηση με κερδος, τοτε θα πρεπει να ειναι ετοιμος να ριξει πολλα λεφτα στην ομαδα για να δειξει στον κοσμο οτι ειναι αποφασισμενος να πρωταγωνιστισει...
    Ο Κουγιας στην Παναχαικη πηγε για ειδε κοσμο στο γηπεδο. Ο Μαρτινης πηρε την Ροδο γιατι ηταν φιλοδοξος ρομαντικος. Υπαρχει διαφορα.
    Αυτοι που θα παρουν την ομαδα θα ειναι ντοπιοι, γιατι θα δουν την Ροδο σαν οργανο προβολη τους.
    Και συμφωνα με την αγορα, φραγκα για παραπανω εξοδα δεν εχουν οι επιχηρηματιες.
    Ποιοι εμειναν; 2 τρεις, ο Διακογεωργιου, ο Ντουρουτλης και παραστατης της παρελασης, αυτο που ετρεχε στης Λιτσας και οι γυρω του, καποιο δικηγοροι πχ. Α, εχουμε και τον μπαριανακη που αγοραζει εισητηρια των 1000 ευρω...Αυτοι ειναι που εχουν καποιο σεβαστο αριθμο μετοχων.
    Να δουμε ποιος θα ανακατευθει, και με ποιους ορους. Το σιγουρο ειναι οτι καποιοι απο εμας θα τρεξουν να βρουν τον εναν και αλλοι τον αλλον.
    Και θα φανε ολοι τους χοιλοπητες, στην αρχη, μεχρι να γλυκαθουν απο καποια ξαφνικη ιδεα που τους κατεβηκε. πχ στοιχημα.
    Ισως για αυτο καποιοι απο εμας εδειξαν τι θελουν και τι ΔΕΝ θελουν.
    Λυσεις πολλες δεν υπαρχουν. Μια αλλη λυση ειμαστε εμεις οι φιλαθλοι. Στυλ Αναγγενηση Καρδιτσας. Αλλα εδω θελει ΠΟΛΛΟΥΣ να τρεχουν και να παρακαλουν για λεφτα απο ολους τους αλλους. Υπαρχουν αυτες οι ψυχες που θα το κανουν αυτο; Οι υπολοιποι στην διοικηση που θα μεινουν και ποιοι θα ειναι αυτοι και πεντε της κακιας σκαλας... Για ποσο καιρο? Μεχρι την επομενη ηττα που θα αρχισουν ξανα οι μουρμουρες, και τοτε δεν θα ειναι ενας ΜΚ αλλα πολλοι ΜΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
    Και απο την εφορια, και απο τους οργανωμενους οτι θα δωσουν ψυχη και σωμα να ερθει κοσμος στο γηπεδο. Ο Μαρτινης και υπομονη εκανε και απλοχειρας ηταν με τα εισητηρια. Αλλα δεν αντεξε ο ανθρωπος. Οχι να παει και φυλακη για την Ροδο! εχει βαλει πολλα απο τοτε που αναλαβε και τωρα δεν παει αλλο.
    Αμα εμεις οι φιλαθλοι δεν οργανωθουμε να βρουμε οχι εναν και ματσο, αλλα πολλους με καποια περισια φραγκα, τοτε παιδες, ασχημα τα πραγματα.
    Οι παικτες ειναι υπαλληλοι και θελουν τον μισθο τους, τζαμπα νηστικοι δεν παιζουν. Οι διαιτητες τζαμπα δεν ερχοντε, και τα φπα dna δντ θελουν φραγκα και οχι λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΔΩ ΧΑΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ;ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ-Ο.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ακριβως. για αυτο εγω πιστευω οσοι απομειναμε να ενωθουμε με οσο μπορουμε και με οσους μπορουμε. πολυμετοχικοτητα. ενας δυο δεν αντεχουν. πρεπει να γινομε πειρισσοτεροι για να προσφερουμε ο καθενας μας οτι μπορουμε ο καθενας μας. δεν ξερω ποσα πρεπει να καθαριζει το σωματιο για να βγαινει αφθαρτη. το ποσο αυτο θα ειναι τοσο δυσκολο να το βαλουμε ολοι μας; ας μας πει καποιος. αν βρεθουμε αρκετοι που τους περισσευουν δεν θα μπορεσουμε να βγαλουμε αυτο το ποσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. KAI TWRA 8A FANOYN AYTOI POY PE8AINOYN GIA THN OMADA.
    THN TETARTH EXEI GENIKH SYNELEYSH H DIOIKHSH.
    8A AFHSOYN EKPROSWPO TON FILA8LWN NA EINAI EKEI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. prepei na einai kapoioi apo tin Kakia Skala ekei...den mporei na min einai...mexri kai tis metoxes se periptosi pou den vrethei kanenas ependitis prepei na paroun sta xeria tous...
    Erxontai pragmati duskoles meres...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλημερα οσο γινεται να ειναι καλη μερα η σημερινη.
    Πρωτα απο ολα.
    Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ γιατι οι προεδροι αλλαζουν!
    Την τεταρτη κανει γενικη συνελευση η ομαδα, και θεωρω αυτονοητο να μας εκπροσωπησει ο προεδρος της κακιας σκαλας την τεταρτη.
    Κουμαντο στις μετοχες κανει ο Μαρτινης, ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ οτι θα τις πουλησει/δωσει σε ατομο που δεν εμπνεει εμπιστοσηνη για το μελλον της ομαδας.
    Αν δεν βρεθει το καταλληλο ατομο, και αν ο Τωνης θελει να φυγει το συντομοτερο απο την διοικηση τοτε ας παραδωσει τις μετοχες η στην Κακια Σκαλα η σε ατομο εμπιστοσυνης να τις διαχειρηστει.
    Και εγω πιστευω πως ο Τωνης ειναι Ελαφι και δεν θα κανει ζημια στην ομαδα.
    Ολοι μαζι εμεις που θα ξαναπερασουμε τα πετρινα χρονια πρεπει να ενωθουμε και να βγαλουμε την ομαδα απο το αδιεξοδο.
    Αν βρεθει σε καποιο χρονικο διαστημα καποιος ο οποιος ειναι αρεστος, υγειης, εχει καλως, αλλα αν δεν γινει αυτο, μπορουμε να κανουμε αυτο που εχουν κανει και αλλες ομαδες πχ η Καρδιτσα. Μαζευτηκαν πολλοι , ετρεξαν και βρηκαν αλλους και κρατησαν το πακετο των μετοχων. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρεπει να αφησουμε κανεναν να εκμεταλευθει αυτην την κατασταση σε βαρος της ομαδας μας.
    Αυτο πρεπει να ειναι το μυνημα μας προς τον Μαρτινη, αφου τωρα δυστυχως αποφασισε οριστικα και αμετακλητα να μας αφησει.
    Και κανενας να μην πει ασχημη κουβεντα για αυτον, γιατι με δικα του λεφτα γλεντουσαμε εδω και τρια χρονια.
    Καλημερα και η ζωη συνεχιζεται.
    2β πισω απο την κορινθο δεν ειναι χαος και απομανκρυνση απο τον στοχο μας.
    Θα παλεψουμε ως το τελως, τον Μαιο.
    Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !
    ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ! ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ Σ Ω Σ Τ Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ Η ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ?ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΜΕ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. moipos autoi gia tous opoious anaferese den piran ounte ena euro apo tin Rodo kai aplos proseferan tis ypiresies tous stin omada pou agapane kai se enan anthropo pou pisteuan? moipos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.





    ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ¨ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ¨. ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΞΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σκαστε επιτελους ρε!
    Σκαστε ολοι σας ρε χαμενα κορμια!
    Σκαστε ρε και σηκωστε τα μανικια σας να χειροκροτησετε την ομαδα μας στην κερκιδα!
    Σκαστε πια με αυτο το παραμυθι που λεγετε ΜΚ!
    Σκαστε ρε ΜΩΡΑΚΙΑ!
    Σκαστε ρε καταναλωτες πληκτρολογιων!
    Σκαστε ρε πνευματικα ψυχασθενεις!
    Σκαστε ρε επιτελους!

    Ενα μπουρδελο εχουμε γινει!
    Επιτελους φτανει πια!
    ΣΚΑΣΤΕ-ΒΟΥΛΟΣΤΕ ΤΟ-ΟΡΓΑΝΟΘΕΙΤΕ και αν δεν το κανετε να πα να γαμηθειτε!!!
    Ας στο διαολο πια κολοπαιδα του κερατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.