Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...


Παλεύαμε μια άνοδο, με νύχια και με δόντια. Κι ήταν πολλοί αυτοί που βοήθησαν τότε. Από διάφορες πλευρές και από διαφορετικές κατευθύνσεις.
Τελικά σε όλα αυτά τα χρόνια που πέσαμε στα δυό μπαράζ, που δεν καταφέραμε την απ' ευθείας άνοδο, είχαμε την ατυχία να έχουμε φίλους καλούς που στήριξαν την ομάδα αυτή, που της έδωσαν πνοή μετά από την τελευταία ανάσα μετά από Περιστέρι και Νέα Σμύρνη.
Και μετά;
Με οξυγόνο μπόλικο, με ανάσες ...άσχετες και καρδιοχτύπια, καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα και στο τέλος να την πάμε μια γερή βόλτα εκεί που θα έπρεπε να είναι.
Μπορεί να κάναμε και λάθη...
Μα δεν πουλήσαμε, δεν δώσαμε, μας πήρανε, δεν αγαπήσαμε, μας ...αγάπησαν. Φέτος κάτι μπορεί να αλλάξει. Να μην έχουμε μπαράζ. Να μην έχουμε καρδιοχτύπια. Να μην έχουμε χτυποκάρδια και ανάσες της στιγμής. Να πάμε κατευθείαν στον στόχο.



Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Αφήστε τους άλλους να μας βλέπουν με μισό μάτι. Εχουμε κάτι που είναι ολόκληρο: Την πίστη στην μεγάλη ομάδα.
Μπορούμε την Κυριακή να το αποδείξουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... μπορούμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά φετος. Τρένο λοιπόν, όλοι μαζί...

ΥΓ1. Με την προτίμηση σε παίκτες, βγάζουμε και τη μάσκα;
ΥΓ2. ΕΠΙΚΑΙΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΝ: Κατούρησε η μυίγα κι έβγαλε υποψήφιο. Εμείς, δεν ψηφίζουμε στο Ισραήλ!

1 σχόλιο:

  1. Σημερα στις 21:00 θα παω να συζητησω με τους φιλους μου για την οργανωση του ιστορικοτερου συνδεσμου της Ελλαδας,της ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ!

    Εσυ θα μεινεις απ'εξω???
    Ελα κι'εσυ!
    Η ιδεες ολων ειναι ευπροσδεκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.