Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μετά από την παραίτηση του Τώνη Μαρτίνη από την προεδρεία της ομάδας συγκαλείται για την Τετάρτη στις 7 μμ. στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Εμπορικό Κέντρο Φώκιαλη, έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, για λήψη αποφάσεων σχετικά με την πορεία της ομάδας και την διοικητική αναδιάρθρωση.

125 σχόλια:

  1. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!!

    ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΑΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ !!!!

    ΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ Β" ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!!

    ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ !!!!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ .... ΑΔΙΚΕΙ !!!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ .... ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ !!!!

    ΥΓ. : ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ .... ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !
    ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ! ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ Σ Ω Σ Τ Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΝΗ
    ΦΙΛΕ,ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΙΩΠΗΛΟΣ
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ 2.5 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΚΕΨΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΔΕΧΤΗΚΑ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΜΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΜΗΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΣ.
    ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ. ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.
    ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΠΟΤΕΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
    ΑΠΟΧΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti egine? enas - enas tin kanei siga siga?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανούρηδες υπάρχουν πολοί!
    ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εσάς που συνοδεύσατε την παραμονή μου στην προεδρία, που έτυχε να φέρει μια άνοδο, μια μεγάλη επιτυχία για τη Ρόδο μας, μετά από 25 χρόνια. Λυπάμαι γιατί υπάρχουν, έστω και τώρα τα σκουλίκια που βγάζουν τον κομπλεξισμό τους, όπως αυτός ο διαβόητος πιτσαδόρος με τα αρχικά ΜΚ.
    Δεν ήμουν ποτέ παπατζής ή πολιτικός, όσο ασχολήθηκε με την Ρόδο. Λάτρψα την ομάδα αυτή και την λατρεύω. Θα μείνω κοντά της, έστω και από μακριά. Οταν θα ψάχνουν για χρήματα οι επόμενοι, θα ξέρουν πως από μένα πάλι, κάτι θα πάρουν.
    Να ξέρετε πως κατέχω το 65 τοις εκατό των μετοχών. Φυσικά, οι μετοχές είχαν ένα οικονομικό αντίκρυσμα. Δεν θα εξετάσω το αντίκρυσμα. Θα πω μόνο, πως τις μετοχές αυτές θα τις πάρει όποιος εγγυηθεί συνέχεια στην Ρόδο μας...
    Για να τελειώνουμε, οικογενειακοί είναι οι λόγοι που αποχωρώ και δεν χωράει συζήτηση.
    Για μένα η Ρόδος θα παραμείνει η Ρόδος μου, η Ρόδος των αγνών φίλων της, η Ρόδος της χαράς και της λύπης, η Ρόδος των μεγάλων κατηγοριών και των μεγάλων προσδοκιών.
    Υστερόγραφο για την Ιστορία: ΟΤΑΝ το καλοκαίρι φώναζα κι έλεγα ελάτε δίπλα, δεν έλεγα παρά το αυτονόητο. Η ομάδα δεν μπορεί να κρατηθεί με έναν και δεν μπορεί να μην πρωταγωνιστήσει. Η στόφα της είναι για πρωτιές. Κ
    ατάλαβες ΜαλάΚα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόεδρε σ' ευχαριστούμε...
    Να' σαι πάντα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οριστικα και αμετακλητα η αποφαση του Τωνη Μαρτινη να φυγει.
    1. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΦΥΡΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ.

    2.ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΚ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 300 000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.Ετσι ρε μκ, τωρα ο Μαρτινης και παπατζης και παταξης ειναι για σενα.
    Εσυ ρε χουβαρδα στα λογια , ποσα εβαλες?
    3."Οταν θα ψάχνουν για χρήματα οι επόμενοι, θα ξέρουν πως από μένα πάλι, κάτι θα πάρουν." αυτο εγραψε ο ανθρωπος, για αυτο ειναι παπατζης?

    4."Πρόεδρος, πολιτικός ή παπατζής? Αποφάσισε" Εγραψες κ μκ. Εσυ τι εισαι πολυλογας? δημοσιογραφος? η καλοθελητης καποιου καλοθελητη?

    5. Εδω κινδυνευουμε να μεινουμε ακεφαλοι και εσυ τον χαβα σου να ριχνεις χολη σε καποιον που εκανε πολα περισσοτερα απο εσενα. Εσυ μονο να βριζεις ξερεις!

    6. Εσενα μκ ο φιλαθλος της Ροδου σε περναει σε τελευταια μοιρα, γιατι αυτο που προεχει ειναι η ομαδα και το μελον της. Τι θα κανεις τωρα εσυ?
    Θα βοηθησεις να βρεθουν οι σωτηρες η θα συνεχισεις να φτυνεις εναν ανθρωπο που εβαλε και εχασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. An kai ego prosopika thelo na mineis stin omada, den pernaei o logos mou gia na se piso. oti kai na po tha ta peraseis sto ntougou... Na ksereis oti sevome san opados tis rodou tin apofasi sou alla thelo na sou po oti eisai lathos pou fevgeis tin dedomeni xroniki stigmi, parola ayta exeis afisei istoria piso sou.... tha ta leme sto gipedo omos.... eyxaristo gia ola ayta pou prosferes stin agapimeni mou omoda.... karpouza min tolmisis kai pliasiasis....Oloi oi alloi einai kalodexoumeni ektos apo esena karpouza....


    Y.G. Fanouri katse ekei pou eisai kai ase tis paretiseis pou se epiase kai esena tora am einai etsi na sikothoume na figoume oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και αρκετα πια με σενα ΜΚ.
    Και σε αυτην την τελευταια στιγμη παλι χινεις φαρμακι. Δεν θελω να σε ξερω και ουτε θα προσπαθησω ποτε να σε γνωρισω.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΟΥ.

    Και αμα εισαι μαγκας μην μπεις ανωνυμα να με βρισεις, σε προκαλω να το κανεις επωνυμα και να μας πεις οτι εχεις λυσεις.
    Εχεις λυσεις, θα τρεξεις να ψαξεις να βρεις ανθρωπους που θα μας βοηθησουν, η θα συνεχισεις να ασχωλησε με τον Μαρτινη?

    Τωνη εγραψες
    "Να ξέρετε πως κατέχω το 65 τοις εκατό των μετοχών. Φυσικά, οι μετοχές είχαν ένα οικονομικό αντίκρυσμα. Δεν θα εξετάσω το αντίκρυσμα. Θα πω μόνο, πως τις μετοχές αυτές θα τις πάρει όποιος εγγυηθεί συνέχεια στην Ρόδο μας..."
    Και αυτα τα λογια μου ειπες και στο τηλεφωνο εχθες.
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ να μην δωσεις τις μετοχες.
    Εμεις οι φιλαθλοι υπαρχουμε για αυτο υπαρχει αυτη η ομαδα, και αν δεν βρεθει εμπιστο ατομο, δωσε να διαχειρηστουμε εμεις τις μετοχες!
    Ειμαστε πολλοι και θα παλεψουμε να βρουμε τις λυσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΝΗ
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΝΕΣΕΣ ΠΑΛΕΨΕΣ ΜΑΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΜΕΙΝΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων Ρόδου «Η Κακιά Σκάλα»



    Η δύσκολη συγκυρία που χτύπησε για ακόμα μία φορά την πόρτα της ομάδας μας, πρέπει να μας βρει ενωμένους όσο ποτέ άλλοτε! Πρέπει να δώσουμε όλοι το βροντερό παρών μας στη γενική συνέλευση της αγαπημένης μας ομάδας, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ, με στόχο την εύρεση λύσης 1ον για το βιώσιμο μέλλον μας στις επαγγελματικές κατηγορίες και 2ον για την πραγματοποίηση του φετινού στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την γρήγορη επιστροφή μας στη Β' Εθνική, η οποία με βάση το υπάρχον ρόστερ επιβάλλεται να έρθει!

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. όλους του πολιτικούς άνδρες του τόπου μας, ανεξαρτήτων κομματικών αντιλήψεων και πεποιθήσεων, όπως επίσης και τους κυρίους Αντώνη Μαρτίνη, Χρυσόστομο Ψέλλα, Δανά Παναγιώτη, Κάλλιστο Διακογεωργίου, Σαραφίδη Σάκη, Νικόλαο Φρόνα, Ηλιακίδη Χρήστο, Μαρίνο Ιωάννη, Παυλίδη Γ., Παπαϊωάνου Γ., Μιχελαράκη Ι., Παγκα Στ., Ντουρουτλή Θ., Οικονομάκη, Ματαράγκα, Παρασκευά Γ., Ματζηνικήτα Μιχάλη, Μαλανδρή Τάσο, Μαραγκοζίδη, Καμπουρόπουλο Μ., Κυπριάδη Ι., Καρρά, Κατσαρά Β., Τσέλιο Γ., Τσαταλιό Νίκο, Καστελοριζιό, Παπαβασιλείου Γ., Απτόγλου, Σπανό Ι., Αλεξιάδη Ιορδάνη, Ξεπαπαδάκη Αντώνη, Κουτσομήτη Χρήστο, Όμπαση Αλή, Παπαστεργίου Κώστα, Μαχραμά Νίκο, Χαρτερό Νικήτα, Γκουζουνα Χρήστο, Κλούβα Γ., Τσαγκάρης Ιωάννη, Ριζόπουλο Ι., Ταρασλιά Κώστα, Αλεξίου Γιώργο, Ζουρούδη Φώτη, Μιχαλάκη Νίκο, Ροδίτη Φανούρη, Ζιώγο Φώτη, Καραμάριο Τάσο και όποιον ακόμα παραλείψαμε και πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει με οποιονδήποτε τρόπο στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

    Κύριοι. Αυτή τη φορά ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kala re paidia exo mia aporia oloi vrizete ton ΜΚ
    pios eine autos ????
    PANTELIS BERGEN NORWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. se eyxaristoume kyrie martini gia ola panta tha se thymwmwste gia tis xares pou edwses stin elafara mas...twra o epomenos sti thesi sas elpizoume na einai axios antikatastatis sas...RODOS KAI STA DYSKOLA PAIDIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.Αντώνη Μαρτίνη
    2.Χρυσόστομο Ψέλλα
    3.Δανά Παναγιώτη
    4.Κάλλιστο Διακογεωργίου
    5.Σαραφίδη Σάκη
    6.Νικόλαο Φρόνα
    7.Ηλιακίδη Χρήστο
    8.Μαρίνο Ιωάννη
    9.Παυλίδη Γ.
    10.Παπαϊωάνου Γ.
    11.Μιχελαράκη Ι.
    12.Παγκα Στ.
    13.Ντουρουτλή Θ.
    14.Οικονομάκη
    15.Ματαράγκα
    16.Παρασκευά Γ.
    17.Ματζηνικήτα Μιχάλη
    18.Μαλανδρή Τάσο
    19.Μαραγκοζίδη
    20.Καμπουρόπουλο Μ.
    21.Κυπριάδη Ι.
    22.Καρρά
    23.Κατσαρά Β.
    24.Τσέλιο Γ.
    25.Τσαταλιό Νίκο
    26.Καστελοριζιό
    27.Παπαβασιλείου Γ.
    28.Απτόγλου
    29.Σπανό Ι.
    30.Αλεξιάδη Ιορδάνη
    31.Ξεπαπαδάκη Αντώνη
    32.Κουτσομήτη Χρήστο
    33.Όμπαση Αλή
    34.Παπαστεργίου Κώστα
    35.Μαχραμά Νίκο
    36.Χαρτερό Νικήτα
    37.Γκουζουνα Χρήστο
    38.Κλούβα Γ.
    39.Τσαγκάρης Ιωάννη
    40.Ριζόπουλο Ι.
    41.Ταρασλιά Κώστα
    42.Αλεξίου Γιώργο
    43.Ζουρούδη Φώτη
    44.Μιχαλάκη Νίκο
    45.Ροδίτη Φανούρη
    46.Ζιώγο Φώτη
    47.Καραμάριο Τάσο
    .......

    50 ATOMA PERIPOY APO 200 EYRW TON MHNA O KA8ENAS TOYS MAS KANEI 10000 EYRW/MHNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TA No 1-2-3-4-6-7-8-15-16-32-36-38-40-45 sigoura tha edinan- oi ypoloipoi den nwmizw...alloi exoun kavouria alloi den exoun sxesi me to antikimeno kai alloi skeftontai mono tin prwsopiki tous dimosiotita...i rodos den tous exei anagki sourgela.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ-Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ-ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΡΕ?ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ?ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ? ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ? ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΗΤΑΝ Β`ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΘΑΝ?ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ?ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ-Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΡΕ-Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.Κ.ΜΑΡΤΙΝΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...1ον ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ-2ον ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Β`ΕΘΝΙΚΗ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ?ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ??????
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣΣΣΣΣΣΣ Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. GIATI XASAME STHN DRAMA. GIATI DEN KATWR8WSAME NA PAROYME DIPLO POY8ENA. GI AYTO PESAME. APO TO PARA8YRO MPHKAME KAI APO THN PORTA BGHKAME.
    GIATI APOGOHTEY8HKE O KOSMOS GIA AYTO DEN ERXETAI STO GHPEDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε πατε καλα τωρα που η ομαδα ειναι ακεφαλη και χρειαζεται φιλαθλους που μπορουν να στηριξουν και οικονομικα την ομαδα τωρα τους απαξιωνεται και διαλεγετε ποιος σας κανει και ποιος δεν σας κανει?ετσι τους απαξιωσαμε ολους και μειναν 200 ατομα στο γηπεδο και εσυ ρε ανωνυμε ποιος εισαι και ξερεις τι εχει κανει ο καθενας για την ροδο και διαλεγεις κιολας?

    συνεχιστε τις μαλακιες να μην παει κανεις αυριο στην συνελευση

    ΥΓ.δεν ειναι μονο η 50 που μπορουν να προσφερουν ροδος ειναι ολος ο λαος της

    ΕΛΑΦΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. HANNIBAL....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.OΠOIΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ KARAGKIOZIS.ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ Μ.Κ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.Η ΕΛΑΦΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΒΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. EINAI ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η κοινηση της Κακιας Σκαλας να καλεσει αυτα τα ατομα μεσω των μμε ειναι μια κινηση γεματη αγαπη και ενθουσιασμο.

    Ωμως υπαρχουν καποια εμποδια.
    Ας ειμαστε ρεαλιστες.
    Ποσοι απο αυτοι θα διαβασουν την ανακοινωση της Κακιας Σκαλας, σημερα και αυριο και μετα θα ερθουν την τεταρτη στην συνελευση? λιγοι, και ελαχιστοι θα ανταποκριθουν στο καλεσμα.
    Χρειαζομαστε ατομα με δυναμη και ορεξη που θα ερθουν σε αμεση επαφη με ολους αυτους που ονομασαμε και σε αλλους.
    Εννοω οτι θα πρεπει να τους βρουμε προσωπικα και τον καθενα απο αυτους, και να τους δωσουμε να καταλαβουν σε ποιο αδιεξοδο βρισκετε η ομαδα μας και γιατι θα πρεπει να σταθουν διπλα στην ομαδα.
    Θα μου πειτε και θα εχετε δικιο πως ο χρονος ειναι λιγος για προσωπικες επαφες τετοιου τυπου.

    Αν ειχαμε περισοτερο χρονο θα μπορουσαμε να συντονιστουμε και να κανουμε επισκεψεις στους συγκεκριμενους.
    Δεν εχουμε ωμως τον χρονο γι αυτο ειμαστε αναγκασμενοι να δρασουμε καπως σπασμοδικα.

    Θα συμφωνησω και με τον παραπανω ανωνυμο ο οποιος λεει οτι δεν εχουμε την πολυτελεια να κανουμε διαλογες, και εκτος αυτων των 50 υπαρχουν και αλλοι φιλαθλοι επιχηρηματιες που θα μπορουσαν να σταθουν διπλα στην ομαδα και να δωσουν αμεσα την λυση!

    Η λυση ειναι μια.
    η Πολυσυνθετη διοικηση με εναν οποιονδηποτε επικεφαλης, με δεσμευσεις ωμως απο ολους για συμμετοχη. Και με επιταγες και με χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρεπει να τρεξουμε να βρουμε 3,4 ατομα που θα θελουν να ενεργοποιηθουν και να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ! >Δεν θελω να γραψω ονοματα ποιος θα βρει ποιον, αλλα σε αυτη την κρισιμη στιγμη που περνα η ομαδα ολοι μας ξερουμε ποιοι μπορουν να ερθουν σε επαφη με καποιους.
    Προπερσυ το καλοκαιρι μετα την παραιτηση του Διακογεωργιου καποιοι απο εμας τρεχαμε , για να φερουμε σε επαφη ατομα... Ηταν δυσκολο πολυ δυσκολο, μεχρι που μας πηραν και τα κλαματα... αλλα δυστυχως. Πρεπει να κανουμε το ιδιο παλι.
    Κριμα που ο χρονος ειναι λιγος γιατι και εγω θα μπορουσα να τρεξω να βρω ατομα, αλλα εγω ερχομαι στις 12 του μηνος και τοτε ισως να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η κοινηση της Κακιας Σκαλας δεν σταματαει στην ανακοινωση, εχει συνεχεια.
    Γινεται μια μεγαλη προσπαθεια, και ευχομαστε αυτη η προσπαθεια να εχει ανταποκριση απο ολους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα ελάφια.Φίλε Γιώτη δεν μείναμε μόνο στης εφημερίδες ήδη έχουν τυπωθεί προσκλήσεις για αυτά τα 50 άτομα και θα μοιραστούν αυριό απο την κακιά σκάλα για να μην έχουν καμιά δικαιολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ego leei den pidao apo to karavi den to afino akyvernito.a re martini pos ta kayaferneis kai tous douleveis olous?ksypnate re kai o M.K diko tou dimiourgima itane gia na tin kanei na fygei.yparxei kapios sovaros pou na pistevei oti proedros P.A.E dilose i etoimazotan na dilosei paraitisi gia kapion anonimo M.K?SOVAREYTEITE re.eide o MEGAS PROEDROS oti to kolpo den epiase kai tora mas leei paraitoume gia oikogeneiakous logous.mas ta ksanaeipane toni ase kai esy frou-frou kai aromata.prosopika mono enas MAKIS NTOUROUTLIS me tous dikous tou mporei.oloi oi alloi einai odontokremes.S.P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΩΝΗ
    ΦΙΛΕ, ΑΔΕΛΦΕ,ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΜΕΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΤΙΣΕΣ ΤΗΝ Β ΚΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΝΗΜΑΣΥΝΟ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο megas proedros ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΟΥΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ. ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ . Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΗ.
    ΤΟΛΜΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΗ .
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΑΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. anti na vrizomaste kalutera na leei o kathenas thn gnwmh tou gia to ti tha kanoume apo edw kai pera!!!isws kai kapoioi palioi pou gnwrizoun kalutera !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπορώ να σας πω κάτι; Ξέρετε πως ο Μαρτίνης παραιτημένος από την περασμένη Τετάρτη πλήρωσε του Καρπουζά τα σπασμένα την Δευτέρα; Πλήρωσε άλλες 7000 στον Αμπελά, αυτόν τον θεόρατο παίκτη των τριών χρόνων με κλειστό συμβόλαιο - που για να πάρει διαμέρισμα πληρώνει και θα πληρώνει ο κάθε πρόεδρος;
    Ανώνυμε, ξέρεις πως ο Μαρτίνης για να ανέβει η ομάδα έδωσε ποσό που δεν ...γραφεται; Ξέρεις ποιος ήταν ο προϋπολογισμός της ομάδας πέρυσι; Ξέρεις πως αν και παραιτηθηκε ταϊζι παίκτες κλπ στο ξενοδοχείο του και έχουν στέγη δωρεάν;
    Ανώνυμε κομπλεξικέ, ξέρεις πόσα έδωσε ως τώρα για το φετινό πρωτάθλημα; Μήπως είναι καμιά τρακοσαριά χιλιάρικα; Λοιπόν, μην κατηγορείτε έναν άνθρωπο που σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά στιγμές έδωσε και το αίμα του. Λυπάμαι, θα υπογράψω με τα αρχικά μου γιατί αλλιώς θα λένε πως είμαι τσιράκι. Δεν είμαι. Ειμαι ελαφάρα και δικαιος. Μην βρίσκουμε πάντα εξιλαστήρια θύματα. Η ομάδα μας δεν είναι ομάδα. Είναι για να ξεκινήσει από το μηδεν. Καλημέρα και του χρόνου
    Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α και για να μην ξεχάσω: Ποιος πλήρωσε το καράβι του Αγούδημου για να πάμε στο μπαράζ με το Βόλο;
    Ποιος πλήρωσε τα μισά για να πάει η ομάδα μας με πρωταθλητισμό, ως τα μπαράζ της Νέας Σμύρνης; Ποιος πλήρωσε τα περσινά; Ποιος πλήρωσε την άνοδο; Ποιος πληρωσε τα κερατιάτικα που άφησαν όλοι οι προηγούμενοι;
    ΜΙΛΑΤΕ εσείς για Ηλιακίδη και Ντουρουκλή και Κάλλιστο; Που ως τωρα κατηγορούσε ο ένας τον άλλο και τωρα ένωσαν τα χεράκια τους γιατί κινδυνεύουν να πληρώσουν αυτά που άφησαν;
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΩΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ να κατηγορούμε με τέτοιο τρόπο.
    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και σε ολα αυτα βγαινει και ο στραντζαλης και λεει για ομαδα διαμαντι,ειναι να γελαει κανεις με τις δηλωσεις του,έχει ακομη πατο το βαρελι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χ.Σ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΠΡΩΣΟΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένα πολυσύνθετο σχήμα με επικεφαλή κάποιον άφθαρτο και κοινώς αποδεκτό ίσως να είναι η καλύτερη λύση... Αν δεν καταφέρουμε να μεταπείσουμε τον πρόεδρο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα τον στελεχώσουν 2 - 3 ακόμα άτομα, ηθικά και οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τώρα λένε και λαμόγιο τον πρόεδρο μας!
    Ρε ΜΚ αν σε ανακαλύψουμε - που θα γίνει - θα έχεις τόπο να σταθείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. kala re paidia exo mia aporia oloi vrizete ton ΜΚ
    pios eine autos ????

    PANTELIS BERGEN NORWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρεπει ολοι να βοηθησουμε την Ροδου.
    Ενας απο αυτους ειναι και ο Γιώργος Νικητιάδης.
    Θυμαστε που ηρθε και μας βρηκε στο κλασικ προεκλογικα και μας υποσχεθηκε βοηθεια.
    Γι αυτο λοιπον ας του στειλουμε ολοι μας το μυνημα
    ////////////////////////////////////////////

    Κυριε υπουργε!
    Ως Δωδεκανησιος θα ΠΡΕΠΕΙ να βοηθησετε.
    Η ΟΜΑΔΑ της Ροδου ΜΠΟΡΕΙ να μεγαλουργησει αν βοηθησετε οικονομικα και στηριξετε την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σωτηριας της. ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι θα ειμαστε κοντα σας.
    Βοηθηστε τωρα την ομαδα του τοπου μας!

    ////////////////////////////////////////////////
    υσ.
    Φιλε Παντελη απο την Νορβηγια.
    Η ομαδα μας χρειαζεται την υποστηρηξη μας. Ασε τον ΜΚ. Μπορεις να στειλεις και εσυ το μυνημα αυτο στον υπουργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργος Νικητιάδης
    http://www.nikitiades.gr

    E-mail: nikitiades@parliament.gr
    .
    Τηλέφωνο: 2103617166 - 2103256974
    Fax: 2103606123 - 2103706573

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. AME GIATI OXI ,TO NA STEILO ENA MYNHMA GIA NA BOHTHSO THN OMADA DEN EINAI TIPOTA MAKARI NA MPOROUSA NA KANO PERISOTERA
    STEILE MOU TO EMAIL TOY YPOYRGO
    O NIKITIADIS BLEPO OTI DINEI LYSIS SE POLLA PROBLHMATA MAKARI NA BOHTHSH KAI THN RHODO
    PANTELIS BERGEN NORWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. nikitiades@parliament.gr
    Παντελη, ο Νικηδιαδης ενα απογευμα ηρθε και μας βρηκε στ καφενειο της Λιτσας το κλασσικ.
    Και μας υποσχεθηκε, προεκλογικα, την βοηθεια του.
    Ηρθε λοιπον η ωρα να κρατησει την υποσχεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. eleosssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. loipon lamogia tou martini (toni)tin omada den tin anebase autos ,autos den ixere me posous pazete ena pexnidi podosferou ....i sigekrimeni omada tis tritis taxis katigorias ekane 33 to xanaleo 33 agones xoris na xasi to xanaleo xoris na xasi rekor olon ton epoxon gia epaggelmtikes katigories pai auto 2 an den ebriskeo to patima tis kalamarias gia na mporesi esto kai etsi na bgei i omada pou xanaleo to dikeoma na bgei to edose i siggekrimeni omada me 33 agones xoris hta den 8a sinexize stin omada parakalouse tous soublatzides solomonodides sto hotel kogo na pesoun gia na anebei to dimiourgimatou (xaxaxax)kai ixan brei ton mega blaka martini toni na tous dosei 300 x eyro pou pragmatika ta edose se treis doseis ton 100 kai ton leo blaka xerete gitai ,giati i kalamaria 8a epeute opos kai na ixe aplos brikan to thima na arpaxoun osa poio polla mporousan .3 an exeresis auta ta leuta pou den ta ebale monostou den exi dosi katostariko eperne apo epae edine den eperne den edine sto telos den pirane leyta apo epo kai den plirose tipota mono tous xenous gia na min ton pane stin fifa akoma xrostai stous persinous 4 mia dosei po pire apo tin persini sezon ta edose fetos gia prokataboles to lamogio kai tora pou eftase i stigmi na bali to xeraki stin tsepi ti ekane me elafra pidimatakia.5 tin omada tin erixe autos kai mono autos ta ebale me ola kai me olous nomize oti pazi o aera afantou me tin pastida ton plisiazan apo omades ton mparaz na kanei sumaxies kai elege ase re 8a so8o monosmou kai allla polla pou den 8elo na po sas prokalo opoios 8elei na bgoume sta kanalia na milisoume kai 8a sas apokalipso poios eimai thlefonikos alla perimeno na me prokalesete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. an auta pou les einai alhtheia kai exeis apodeikseis mporeis kai pragmatika na voithiseis vges sto radio kai twra h ela sthn sunelefsh to vrady!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΙΠΕΣ
    (loipon lamogia tou martini (toni)tin omada den tin anebase autos ,autos den ixere me posous pazete ena pexnidi podosferou)

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙΑ

    ΕΙΠΕΣ
    .i sigekrimeni omada tis tritis taxis katigorias ekane 33 to xanaleo 33 agones xoris na xasi to xanaleo xoris na xasi rekor olon ton epoxon gia epaggelmtikes katigories pai auto

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    parakalouse tous soublatzides solomonodides sto hotel kogo na pesoun gia na anebei to dimiourgimatou (xaxaxax)

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ

    ΕΙΠΕΣ
    an exeresis auta ta leuta pou den ta ebale monostou 300 x eyro pou pragmatika ta edose se treis doseis ton 100

    ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ

    ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟς ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. dikio exei to palikari kai gia na min poume tis malakies pou ekane sto mats me ton diagora otan prin to agona fitiliase tous paixtes kai aytoi mpikan mesa gia polemo kai varousane sto psaxno me ta gnosta apotelesmata.pali kala pou sto imixrono epese mpla mpla otan eixame meinei me 9 kai xaname idi 2-0 kai ekopsan taxytita oi evraioi kai den mas kseftilisan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. giati sxedon kanenas palemaxos den pataei sto gipedo toni?giati pantou se fonazoun lamogio toni?giati stin dikia sou theitia se sygekrimenes katigories exoume to xeirotero meso oro eisitirion stin istoria mas toni?re ante ksekoumpisou pou eidi eixes fygei kai eixes steilei tis paraitisis sou sta ypourgeia kai akoma to epaizes zamanfou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ;
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΠΟΤΗΣ;
    ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.
    ΝΑΙ ΡΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΕΜΑΧΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥς ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ.
    4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...
    ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θέση για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ρόδος πήρε στο www.news12.gr ο προπονητής των ακαδημιών των «πρασίνων» Μιχάλης Παπαντωνίου. Μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, ο κ. Παπαντωνίου, απάντησε ως εξής:
    «Τα διοικητικά προβλήματα της ΠΑΕ, αφορούν την πρώτη ομάδα, αν και έμμεσα ή άμεσα μας επηρεάζουν και εμάς. Κατά την γνώμη μου, ο Αντώνης Μαρτίνης πρόσφερε πολλά. Κανένας όμως δεν τον στήριξε και αναγκάστηκε να πορευτεί μόνος του από οικονομικής άποψης. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε, ότι έτσι όπως είναι οι σημερινές καταστάσεις, δεν αντέχει ένα άτομο να κάτσει στον θώκο του προέδρου. Θα μπορούσαν κάποιοι από την τοπική κοινωνία να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κ. Μαρτίνης εξάλλου, είχε πει ότι όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει. Παρόλα αυτά, δεν το έκανε κανένας και έτσι έμεινε μόνος του να βοηθήσει τον σύλλογο».
    Ο τεχνικός της ομάδας παίδων των «ελαφιών», μίλησε και για την γενική συνέλευση της Τετάρτης, λέγοντας τα ακόλουθα:
    «Μακάρι να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την προεδρία για να μην χάνουμε και μέρες. Μέσα στις τάξεις του συλλόγου, υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ομάδα και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν με την ψυχή τους, αν τους ζητηθεί, στην νέα διοίκηση».
    Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι θετικός να αναλάβει κάποιο πόστο στην νέα διοίκηση αν και εφόσον του ζητηθεί και πιο συγκεκριμένα να γίνει σύμβουλος ακαδημιών και να προτείνει νεαρούς παίκτες, απάντησε ως εξής:
    «Αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο, φυσικά και δεν θα αρνηθώ. Γνωρίζω πως είναι να δίνεις συμβουλές για νεαρούς παίκτες. Έχουμε βγάλει καλές φουρνιές παικτών και γνωρίζω πολλά για αυτά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αυτό πρέπει να κάνουμε. Να προωθούμε παιδιά και να φτιάξουμε αθλητές με ποιότητα και προσωπικότητα».

    Παναγιώτης Ψαρράκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα σήμερα είναι η κρίσημη συνέλευση της ομάδας μας της ΡΟΔΟΥ στα γραφεία της ομάδας πρέπει να είμαστε όλοι εκεί στης 7 όλοι μαζί για να βγει η ομαδάρα μας πιο δυνατή

    ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Φ.Ρ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. re malaka esy me to palikari, koloevraios eisai, eidame oloi se ekeinon ton agona tin diatisia, mhn mas les malakies , gamw to kolospito sou paliopousti!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αποχωρήσεις και «αιχμές» στη Ρόδο
    pdf print send to friend
    Δυστυχώς, η προσπάθεια των φιλάθλων της «Κακιάς Σκάλας» δεν ευδοκίμησε, αφού μόνο δύο ήταν εκείνοι που τίμησαν την πρόσκληση της Διοίκησης και των φιλάθλων. Στην άτυπη Γενική Συνέλευση πέρα από τον αποχωρήσαντα πρόεδρο Τώνη Μαρτίνη, παρέστησαν οι Χρυσόστομος Ψέλλας, Νικήτας Χαρτερός, Γιάννης Τσαγγάρης, Φανούρης Ροδίτης, Ευθύμιος Ξυπολητάς, Γιώργος Αλεξίου, όπως επίσης οι Μιχάλης Κάρρας και Κάλλιστος Διακογεωργίου ενώ πιο μετά έδωσε το «παρών» και ο Κώστας Ταρασλιάς.

    Αρχικά τον λόγο πήρε ο Χρυσόστομος Ψελλας ο οποίος χαρακτήρισε τη βραδιά, σαν εκείνη που κρίνει το μέλλον της ομάδας, μετά από την παραίτηση του Τωνη Μαρτίνη. Ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε απολογισμό από την ημέρα που πήρε η Ρόδος την θέση του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, μέχρι την ημέρα της παραίτησης του.

    Ιδιαίτερα αιχμηρός, αλλά χωρίς να αναφέρει όνομα, ο Τώνης Μαρτίνης μίλησε για μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο οποίος ενδιαφερόταν να συμμετάσχει σε ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος, ενώ καθόλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο ίδιος έλεγε πώς δεν θα αφήσει μόνη της την ομάδα ψάχνοντας να βρει μαζί με τους πρωην συνεργάτες του λύσεις σε ότι αφορά τη διοικητική συνέχεια.

    Ο Ψελλας έδωσε τον λόγο στους παρευρισκόμενους, προκειμένου να τοποθετηθούν για την κατάσταση, αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρχαν προτάσεις για λύση στο διοικητικό αδιέξοδο μετά την παραίτηση των Μαρτίνη-Ροδίτη, αλλά και την απουσία πολλών άλλων για τους οποίους εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους πολλοί από τους παρευρισκόμενους, αλλά και από τους φιλάθλους της ομάδας.

    Όταν ζητήθηκε από τον Διακογεωργίου να τοποθετηθεί, εκείνος ζήτησε ευγενικά την αποχώρηση των δημοσιογράφων, θέλοντας προφανώς να συζητήσει με τους Διοικούντες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως και έγινε. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν ποια είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα και ποιο είναι το μέλλον της.

    Ακολούθησαν και τοποθετήσεις αλλά και αντεγκλήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο Διακογεωργίου σε κάποιο σημείο της Συνέλευσης αποχώρησε προβάλλοντας επαγγελματικούς λόγους, ενώ έφυγε κι ο Γιώργος Αλεξίου ο οποίος διαφώνησε σε κάποιο σημείο της συνέλευσης με τους φίλους της ομάδας, λίγο πριν μπει σε αυτήν ο Κώστας Ταρασλιάς.

    Οι συζητήσεις συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο Μαρτίνης κατέβαλε προσπάθειες να βρεθεί λύση στο υπάρχον ζήτημα για το οποίο σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπήρχαν δυο τάσεις. Είτε να αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Χρυσόστομος Ψέλλας, είτε να υποδειχθεί και να γίνει αποδεκτή πρόταση διοικητική διάδοχης κατάστασης από τον Τωνη Μαρτίνη.

    Ρεπορτάζ: Ν. ΚΟΥΣΚΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. pou einai oi xiliades laou pou mas exete priksei ta arxidia re lagoudoelafa pali 10-20 lagoi eisastan oi synithismenoi grafikoi.re oust anyparktoi pouthenades ante teleiosate sta tsakidia sto topiko.YOUNG GROUP GATE6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. loipon eimai opos leei kai o filos parapano pou me eipe palikari pou egrapsa ola ta parapano gia ton martini (toni) 8a sas po kiala na sas 8umiso to paixnidi me ton fostira ........!!!!!!!!!!!!!! alla asto kalutera giati 8a mas kalesi kanenas isaggeleas aan mpo se leptomeries kai opoios katalabe katalabe...edo eimai na po kiala gia ton atsalenio pou to onomasate stimeno kai ekinos pou brizete pou edose kai tin psixitoy gia tin omada epiase penalnti sto 0-0 kai opoios asxolite me tin omada xerei poli kala oti kai me isopalia sto suggekrimeno paixnidi pigename triti kai den 8a pezame oute mparaz na sas po gia tin panaxaiki polla 8a sas po alla oxi ola mazi.me poli xara stous ugeeis filous tis rodou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. kai kati pou xexasa zitao signomi pou xrisimopoiisa tin lexi lamogia den 8elo na tsako8o me kanena aplos opoios den agapai kati kai to kani mono gia ta xrimata kai to onomataou parasirete einai auto pou leme auliki ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. re paidia mipos exoume episkepsi sto site tou kyriou apo ta palia , kserete ekeinon , pou dne mporese na parei enan agona me ta tyria??? poly perierga pragmata mas lene kai pollous eisaggeleis akouo kai malakies !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. malakismeno esy me to young group , des video me tis dikes sas sygkentroseis mhjn ertho sto internet cafe poy syxnazete kai sas spaso sto ksylo!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ.....
    ΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΤΣΑ...
    ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    Η ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΗΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΛΑΦΑΑΑΑΑΡΑΑΑ ΜΟΥ ΕΣΥ....
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. KAI STO 3ANALEW , KAI MAS TO 3ANALES KAI MAS TA 3ANALENE..... ELEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. esu re koukle anonima den milas ?etsi milao kai ego kai leo ali8ies esu exeis na peis tipota ? peste ta onomatasas kai 8a sou po kai egi poios eimai kai 8a doume ti 8a doume......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. esus ipostirizete ton martini toni kai ntrepeste na pite poio iste fantasou......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. xerete ti mou kanei megalh entiposi edo stin rodo etuxe prox8es imoun gia kafe epesa se sizitisi gia podosferistes pou perasane apo tin rodo re sizitousan kamia dekaria ena kalo logo gia kapoion pou exei perasi apo tin rodo me ta kala tou kai ta kaka tou den akousa kai petagete kapoios kati na tous pei kai pigan na ton fane .... isopedotiki !!!!!!!ola i doiikisis ta kanoune ekeini to ena ekini to allo o martinis leei anebase tin rodo sto b e8niki les kai patise ena koumpi kai bre8ike stin b den uparxei kanenas allos .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. FILE GIA TO PAIXNIDEI TOU FOSTIRA GIA TIS EPITAGES MILAS ? POU PIGE ME EPITAGES KAI GELAGANE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ;

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ,

    Μ_ _ _ _ _ _ς

    ΡΩΤΑΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. gia ela apo to internet cafe esy kolotrypida na mou spaseis ta arxidia poutana gie lagoudoelafo.ksereis poso kairo perimeno malaka tsourekia mou ta ekanes olo erxese kai olo ton dromo xaneis.gia sena anonime 8 post pio pano....................YOUNG GROUP 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εδω ο κοσμος χανεται και το μν ξυριζεται...

    Διαβασα και απο το 12σοκκερ για την κοσμοροη.
    Ο τιτλος του 12σοκκερ τα λεει ολα.
    "Στα λόγια ''μποξέρς'', στο ''ρίνγκ'' άφαντοι..."
    Ενας Διακογεωργιου, ενας Καρας και ενας Ταρασλιας και οι υπολοιποι της διοικησεως... οι υπολοιποι εχουν...προεκλογικους και καβουρια στην τσεπη..

    Και παρολο που βλεπουμε οτι υπαρχει αδιαφορια, εμεις εκει τον χαβα μας να βγαλουμε ο ενας του αλλουνου τα ματια.
    Μπραβο μας. Ετσι θα κερδισουμε τον αγωνα.Ετσι βοηθαμε απολυτα την ομαδα...

    Ο ενας να αναφερεται στο τι εγινε περσυ και προπερσυ και ο αλλος να θελει να παιξει κρεμαλα....
    Ρε τι θα ακουσουμε ακομα....

    Αντι να υπαρχει μια συσπυρωση, μια ομονοια για να τα βγαλουμε εις περαν, βγαζουμε τα ματια μας...
    Ρε φιλε εσυ που θελεις να βγαλεις στην φορα τα "απλυτα" του Μαρτινη, τι θα κερδισει η ομαδα απο αυτο?
    ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΦΕΥΓΕΙ, δεν διαβαζεις εφημεριδες? Καθετε μεχρι να βρεθει η λυση για να μην αφησει την ομαδα ακεφαλη.
    Ερχεσαι τωρα εσυ και δωστου να λες τι εγινε εκει, τι ειπωθηκε εδω τι εκαμε ο ενας και ο αλλος....
    ....
    τι να γραψεις, εγινε βαρετο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. min axonese gioti file mou tha mathete polla gia ton theo martini poli syntoma kai tha ton sixathite opos oi ploiopsifia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. εγω ωπως και καθε αλλος υγειης φιλαθλος ανχονωμαστε για το μελλον της ομαδας μας.
    Δεν θελουμε να διαλυθουμε, θελουμε να συνεχισουμε να υπαρχουμε και να πετυχουμε τον στοχο που εχει βαλει η ομαδα.
    Με καταλαβαινεις; δεν με ενδιαφερει αν θα συνχαθω τον Μαρτινη η οχι.
    ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ.
    Και οσο δεν βρισκεται καποια λυση, ολο και περισσοτερο ανχονωμαστε.
    Και οσο βλεπουμε οτι βγαζουμε τα ματια μας ακομα περισσοτερο στεναχωριουμαστε!
    Αν εσυ εχεις λυσεις για να σωσουμε την ομαδα, πες μας ποιες ειναι αυτες.
    Για μενα και για ολους που αγαπανε αυτη την ομαδα η Ροδος ειναι πανω απο ολους και ολα. Ας αφησουμε τα πικρολογα γιατι δεν βλεπω λυσεις σε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μιχάλης Καρράς

    Παρόντες, από τα … «υψηλά» πρόσωπα, μόνο οι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Μιχάλης Κάρρας.


    Tην αντίδραση του επικεφαλής της μειοψηφίας στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ Μιχάλη Κάρρα προκάλεσε χθες η απόφαση της κ Ida Buonanno, διευθύντριας πωλήσεων και μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρίας Ryanair να επικαλεστεί


    Ο κ Κάρρας σε συνέντευξη που έδωσε χθες στον ραδιοσταθμό "Παλμός" καταφέρθηκε κατά της διοίκησης του ΕΒΕΔ για τους χειρισμούς της στο συγκεκριμένο θέμα επισημαίνοντας ότι το ποσό των 630.000 ευρώ που θα δαπανηθεί από το αποθεματικό του Επιμελητηρίου απέχει κατά πολύ από την δαπάνη των 60 με 80 χιλιάδων ευρώ που είχε αρχικώς αποφασιστεί να διατεθεί για ένα έτος για να επιτευχθεί η συμφωνία, προσθέτοντας ότι η σύμβαση μεγάλωσε στα τρία έτη σε διάρκεια και ότι υφίσταται ζήτημα γύρω από το τυπικό της όλης συμφωνίας καθώς κατά την άποψη του προσκρούει σε απαγορευτικές διατάξεις του δημόσιου λογιστικού.
    Ο κ. Κάρρας, κατηγόρησε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ότι προχώρησε σε αποκλεισμούς και για καθαρά θέματα τουρισμού, δεν συνεργάστηκε ποτέ με τουριστικούς φορείς όπως η Ε.Ξ.Ρ ή ο ΠΡΟΤΟΥΡ, αλλά ούτε και με τους Δήμους του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έτσι έφυγε πια η απορία...
    Παρόντες, από τα … «υψηλά» πρόσωπα, μόνο οι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Μιχάλης Κάρρας (MK).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. mixalhs karras ????
    pios eine pali autos?

    PANTELIS BERGEN NORWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. as broun kapoio prosopo koinis apodoxis kai na einai o martinis kallistos karras mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. re file den brizo ton martini toni aplos autous tous blakes pou exei dulatou kai zoun me fantasmata kai nomizoun oti anebase autos tin omada !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. tora na broume prosopo koinis apodoxis toso kairo oloi aloi malakes martinis kai martinis tora parakalate exei o kairos gurismata ..... na tou pite na parei kai tis maketes me ta gupeda pou eftiaxe o kokalis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. καλησπερα σε ολους τους πραγματικους φιλαθλους της ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ προσωπικοι λογοι δεν μου επετρεψαν να ειμαι στην συνελευση ειμουν παλιος παραγοντας για πολλα χρονια δεν εχω χασει κανενα αγωνα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ολοι οι προεδροι που περασαν εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν για το ΚΑΛΟ και μονο για το ΚΑΛΟ της ΡΟΔΟΥ μην ριχνετε ευθηνες και λαθη Μηπως ολοι εμεις δεν φταιμε? ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Και γω πικραθηκα με ορισμενους δεν τους κρατω κακια ο καθενας αγαπα με διαφορετικο τροπο μην ζηταμε να αγαπαει οπως εμεις ισως η πολυ μας αγαπη κανει πολλες φορες ΖΗΜΙΑ αν πραγματικα αγαπατε την ΡΟΔΟ μας σταματηστε να γραφετε πραγματα που μας χωριζουν να γραφετε ΜΟΝΟ αυτα που μας ΕΝΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μακαρι να ενωσουν τις δυναμεις τους ολοι αυτοι που ολοι κατηγορουν εχετε σκεφτει μια διοικηση με ΜΑΡΤΙΝΗ-ΚΑΛΙΣΤΟ-ΝΤΟΥΡΟΥΤΛΗ-ΚΑΡΡΑ-ΔΑΝΑ-ΜΑΛΑΝΔΡΗ-ΣΠΑΝΟ κλτ ξερετε γιατι θα μιλαμε? οχι
    για Β αλλα για μεγαλα πραγματα ευχαριστω το θεο που γεννηθηκα ΡΟΔΟΣ Γ,Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πες τα ρε άνθρωπε! Εγω τα έλεγα πριν την συνελευση μην αποπαιρνετε φιλαθλους που μπορουν να βοηθησουν αλλα ποιος ακουει...

    τα αποτελεσματα τα ειδατε χτες πηγαν εκτος του συμβουλιου 2-3 ατομα τα οποια τα βριζετε κιολας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. as boi8isi o 8eos na bali to xerakitou o kalistos diakogeorgiou !!!giati mas blepo sta topika !!! den blepo allon toso zesto ...Β,Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΛΙΓΑ Η ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ Η ΟΜΑΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ , ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.
    Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΝΤΟΥΡΟΥΤΛΗ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑΚΙΔΗ?
    Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟ (ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ)
    ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ( ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΑΜΑΤΑ) ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ Η ΡΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. M.K se mathame malaka oso kai na tholoneis ta nera................o MPELIGRADIS EISAI ksekoliari esy ta ksekinisesola kai ftasame ekei pou ftasame.as gurisei kapios ton xrono piso kai tha dei oti ola ksekinisan apo ayto to katakathi.aporias aksio afou einai koino mystiko giati den ton exei deirei kanenas akoma.ego prosopika pantos tha se patiso kato................KAKIA SKALA.............G.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. MIXALHS KARRAS MK O SWTHRAS FIDI. AYTOS ESTEISE ENA SKHNIKO KAI STO TELOS EMFANISTHKE SAN SWTHRAS THN TETARTH. OYST FIDI KOLOBO
    OYST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. re ti malakies pali grafete ..kserete poios einai o k. Mihalis Karas? Noumera o anthropos einai panta pistos filos tis Rodou kai tin enisise kai tin enisxii kanonika . Einai o idioktitis tis NEOTEX Diladi epidei ta arxika toy ksekinoun apo M.K. einai o malakas o MK? eISTE TRELOI ? Sovareyteite kai afiste tis malakies pia . ELEOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ενα διαμαντι που κοσμει τη ροδο μας σταματιστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ μην απομακρυνετε οσους πραγματικα αγαπουν την ΟΜΑΔΑ μας δεν περισσευει κανεις ΞΥΠΝΗΣΤΕ μην τσιμπατε σε οσα γραφουν ορισμενει θελουν να μας ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ενωμενοι ΠΟΤΕ νικημενοι ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Γ,Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. re hlithie apo pou kai ws pou na einai o mihalis karras autos o MK? epidi teriazoun ta arxika?kai an ta arxika dn simainoun tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Na ginoun mia dynamh o Martinhs-Diakogeorgiou-Karras-Ntouroutlhs-Papabasileiou.
    As afisoun tous egoismous kai na ta broune gia to kalo ths rodou.
    Me auth thn synthesh h omada xthpaei super liga.
    Einai to oneiro mas.
    Mporeitai giati pano apola eiste elefares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. simfwnw me ton apo panw anwnimo ws pros to skeptiko .an mpoun emprakta stin dioikisi oloi autoi pou egrafe stin anakoinwsi tis h kakia skala tote h omada exei tin dinatotita na anevei katigoria(katigories)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τοσο δυσκολο ειναι?
    Να βαλουν ολοι αυτοι κατω τον εγωισμο τους και να βαλουν απο πανω την Ροδο μας.
    Τι Ελαφια ειναι τοτε?
    Ακομα τρωγωντε σαν τις γατες με τους σκυλους? Ξερετε κατι κυριοι?
    Οι γνησιοι και υγειεις φιλαθλοι γραφουν στα αυγα τους ποιος ειναι ο ΜΚ...Εμενα πρωσωπικα, λιγο με κοφτει ο κ ΜΚ.
    ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ να βαλει να βοηθησει?...αυτο με ενδιαφερει

    Εσεις που μπηκατε εδω μεσα και παρουσιαστηκατε καποιοι σαν παραγοντες και καποιοι σαν υποστηρηκτες παραγοντων, κανατε κανενα βημα μπροστα?
    Για τρωγεστε ακομα απο τον εγωισμο σας?
    ΕΜΑΣ Κ.Κ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ, και λυποι σχολιαστες, μας ενδιαφερει να μας πητε ενα πραγμα...
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!

    Εχω βαρεθει χρονια τωρα να ακουω, να διαβαζω, τις φαγομαρες τις μουρμουρες και τις παρελασεις.
    Σας καλεσαμε να βοηθησετε την ομαδα που ωπως λετε αγαπατε.
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΚΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ, για εμας τους ρομαντικους, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥ ΕΣΑΣ
    Καλως να ωρησει οποιος θελει να βοηθησει...

    ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ .....
    ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. STO KALO PAIDIA,MAZI ME TON IALISO KAI AKOMA PIO KATW.RE OUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUSTTTTTTTTTTT!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙΜ ΜΚ ΡΕ ΑΛΗΤΗ??????ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ.....ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.....ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. "STO KALO PAIDIA,MAZI ME TON IALISO KAI AKOMA PIO KATW.RE OUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUOUSTTTTTTTTTTT!!!!!!!! "
    Εκει θα καταληξετε εσεις, με αποφαση αθλητικου εισαγγελεα για τις βρωμιες που κανατε τοσα χρονια.

    Εμεις περναμε μια κριση διοικητικη, αλλα και ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ! Δεν θα σας περασει! Παρακαλατε ρε , αλλα η Ροδος δεν πεθαινει!!

    Αλλα για να βρουμε την λυση καλο θα ειναι να σταματησουν τις κατηγοριες ο ενας προς τον αλλο.
    Δεν σας καταλαβαινω! Βρεθηκαν 3 ατομα στην συνελευση ενας απο αυτος ειναι ο Καρρας που εδειξε οτι θελει να βοηθησει με την παρουσια του στην συνελευση. Γιατι και για ποιο πραγμα υπαρχει καποιος που τον κατηγορει?
    Παλι θα μου πειτε "ασε ρε Γιωτη εσυ δεν ξερεις τι γινετε εδω κατω".
    Τι παραπανω πρεπει να ξερω απο αυτα που διαβαζω. Ηρθαν στο καλεσμα της Κακιας Σκαλας 3 ανθρωποι και αν καταλαβα καλα θελουν να βοηθησουν, δεν φτανει αυτο? Πρεπει να ξερω και τι κουστουμια ραβει ο Ταρασλιας για να δεχθω την βοηθεια του?
    Αφηστε τους εγωισμους. Η ομαδα δεν συκωνει αλλο παραπανω φασαριες. Μπενουν και οι διαγοριτες και γελανε μαζι μας. Που τρωγωμαστε αναμεταξυ μας. Τοσα και τοσα κανουν αυτοι, αλλα οι φιλαθλοι τους το περνανε στο ντου, η, λενε πως καλα κανουν και βαζουν στοιχηματα ατους αγωνες τους.
    Εμας μας βρωμαει ο ενας μας μυριζει ο αλλος και δωστου διαδυκτιακες μπουνιες...
    ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Καλησπέρα ελάφια θέλω να πω στο φίλο που γράφει για τον ΜΠΕΛΙΓΡΑΔΗ
    Ότι είναι λάθος και να σταματήσει να λέει πράγματα χωρίς ούτε ένα ίχνος αλήθειας.
    Σε πληροφορώ φίλε ότι ο ΜΠΕΛΙΓΡΑΔΗΣ έρχεται κάθε Παρασκευή και κόβει χαρτάκια
    Αυτός έπαιρνε τηλέφωνα για να έρθουν όλοι στη συνέλευση της ομάδας όχι εσύ.
    Γιαυτο και εγώ στηρίζω των ΜΠΕΛΙΓΡΑΔΗ και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ο μκ.


    ΥΓ οποίος πειράζει η λέει κάτι για μέλος η για άτομο του συμβουλίου θα έχει να κάνει με όλοι την κακιά σκάλα.

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Φ.Ρ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ,,,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.....ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΔΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ .........Γ.Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Χ.Σ.ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. re palio noumera giati sas epiase o ponos na eno8oune oloi gia to kalo tis rodou otan auto to nouero martinis (toni )empene mesa sto karabi tis epistrofis apo to mparaz kai ebrize paixtes proponites kalisto kai elege oti blakia na min po tipota allo epidi na ton plakosete sta xastoukia pou ta isopedose ola meta apo 20 meres legate oti autos anebase tin omada stin b ethniki ola na xerete xekinisane meta apo auto to uperoxo gia olousmas mparaz pou i omadamas an kai htimeni ezise stigmes a ethnikis me mia nea smurni na brazi kai telika xasame apo mia omada pou kai ekini axize na anebi opos kai emis alla anebike i omada pou oli xeroume kai to pos anebike ,les kai imastan i proti omada ston kosmo pou exase se mparaz ,kai epidi na baloume kato ta pragmata kai na poume ela edo re ti ekane i omada 33 agones xoris ita ebgale ton kalutero paixti ton trixia ton proto scorer trixia ton kalutero termatofilaka panagiotopoulo ton kalutero proponiti spano ola kulousane roloi ta leuta stin oratous ti egine pige to noumero to mega noumero sto karabi kai elege oti ili8iotita tou katebene sto kefali tous dosane farmaka to poulise o kalistos ekane malakia o panagiotopoulos den upirxe o trixias koimi8ike o spanos den trabixi o romantzouk kai oti allo 8es ... 8elo na po me ola auta oti an emene i omada opos ixe me diakogeorgiou martini fetos 8a epeze b kai 8a protagonistouse ...oute parakalia stin kalamaria oute stin b xoris metagrafes kai ola kala kai orea apo eki xekinisan ola kurioi...an kano la8os na mou to pite tekmiriomena.B.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. blapo tin fotografia apo ta mparaz kai lismono....!!!!!!a re megalia .B.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Β.Μ tekmiriomena: 1on pou hsoun esy tote sto karavi na ton piaseis sta xastoukia? ara kapio arxidi poulitari ekeinou tou agona hsoun kai 2on gamiete h manoula sou, sou ftanoun ayta B.M ? h' theleis na se paro apo pidima se pidima kai na sou doso kai prim??? me epiases arxidi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. stin 8allasa 8a ton petagame alla sebastikaq ton patera mou gamo to spitisou gamo !!!!pes re mounopano ena thl na se paro kai 8a dis poios eimai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. GIATI BRIZETE MANES RE EDO MESA ELEOS O KA8ENAS MPORI NA LEEI TI GNOMITOU 8A DIALI8OUME MONIMAS KALA MAS KANOUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. pare me tilefono re palioarxidi kai mhn fovasai ego den tha sevasto ton patera sou , giati kalos malakas tha einai kai aytos pou ekane tetoia poustra gio!!! pseftomagka, poulitari, posa pires re??? pes mou posa??? poios anebase thn rodo sthn b ethniki? Oxi 2oi alla kanonika 10 bathmous protoi eprepe na hmastan tote, paliomalaka! afou eisai toso magkas pes to onoma sou palio B.M ( ΒΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ) !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. a nai , mazi me ton kalitero proponiti, kalitero paixti , kalitero termatofylaka vale kai to kalitero MALAKA esena palio B.M !!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. an psaxneis to tilefono mou , pare me stin mana sou kai zita me!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. KSANAGYRNAEI LEEI O KALISTOS KAVALA SE ASPRO ALOGO E RE KATANTIA NA GLIFOYME EKEI POY FTYNAME ....THA EIMAI LEEI PARON STO GHPEDO TH DEYTERA...POPO ANATRIXIASA.....RIGOS ....THA EINAI STO GHPEDO O THEOS O ENAS ....AYTOS POU DHLOSE OTI PHRE STHN OMADA TALENTO ETON 28 POY THA AFHSEI EPOXH......ETON 28....KAI GELOYSAN OLES OI EFHMERIDES PANELLHNIOS....E RE KATANTIA ...KAI PANIGIRIZETE KIOLAS.....MA AYTOI POY PANIGIRIZOUN SIGOURA EINAI OI PROPONITES TYPOY SPANOY POY ETOIMAZONTAI ...NA ERTHOUN ...MAZI ME KAMMIA DEKARIA PAIKTES...PAREOULA .....PANIGIRIZOYN AYTOI POY TOYS ARESOUN OI SYNELEYSEIS....STO AKTAIO......GRAFIKES DEN LEO...PANIGIRIZOYN BEBAIA OI EFHMERIDES....GIATI THA EXOYN NA GRAFOUN......E RE KATANTIA H OMADA MAS ......KAI TON PARAKALATE KIOLAS.........THA EIMAI STO GHPEDO...PARON...ANATRIXIASA O ENAS O MEGAS THA MAS KANEI TIN TIMH NA EINAI STO GHPEDO....RE ANTE OLOI APO DO IXNOS AKSIOPREPEIA DEN EXETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. MOIKAN.ΣΤΑ ΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΚΤΑΙΟ ΣΤ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΜΚ ΣΤΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΜ ΣΤ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΙ ΣΤΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΛΙΣΤΟΣ ΣΤ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ.ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ Η ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? Υ.Γ.ΤΣΙΓΓΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΑ ΣΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΥΦΤΟΙ.ΠΟΝΤΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα......

    Φανη περαστικα σου φιλε για το ατυχημα που ειχες!

    Μια συμβουλη απο το φιλο σου:Μην καθεσαι να διαβαζεις τη καθε μαλακια που γραφει εδω ο καθε ανωνυμος!
    Αν δεν ειχες συνεχεια στο μυαλο σου τις παπαριες που ακους εδω και εκει στα blog μεσα σιγουρα θα ειχες καθαροτερο μυαλο και θα απεφευγες το τρακαρισμα!

    Ενας φιλος σου που ξευτιλιζαμε μαζι οποιος ερχοταν και μας εκανε κορδελακια στο γηπεδο!

    ΥΓ Συνεχιστε παλι καραγκιοζηδες τα εμμετικα σχολια σας,συγνωμη για την διακοπη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. o idios pou gamaei to mouni tis poutanas tis manas sou i...oxi...ksexasa mazi me emenma to gamane kai akoma 4 ELAFIA !!! valte to kala sto mualo sas, oloi exete ELAFI mpampa!!! Gate 4 For Ever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Kakia Skala mia zoi kai ta muala mou ponane!!! vromiarides Evraioi na psofisetai oloi sas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. twra pou ta elafia einai tavla pwpw kavla pwpw kaaaavla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. κράτα την καύλα κωλοεβραίε για να γαμήσεις την αδερφή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. μωρη εβραια κομπλεξικια κυρια παλιοκατινα ασχολησου με την ομαδα σου.ποια ομαδα δηλαδη το πρακτορειο στοιχηματος που εχετε.βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. sta tsakidia vromoelafa lagoi sto topiko tha pate na pezete me ton evagora ekei pou sas aksizei sixamenoi.gamieste oloi ektos apo emas..................GATE6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. TON POYSTARA TON POYSTARA POY EXETE GIA EMBLHMA GIA EMBLHMA STH MPLOYZA ELAFIA TON GAMOYSANE TON PERNANE PARTOYZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. megaloses den allakses den evales mialo eise obrios poytanas gios xafies apo paidi mikro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. οποιος γαμημενος τσιγγανοεβραιος ντροπη του νησιου μπενει και διαβαζει να ψωφισει να παει σταναθεμα,αυτος και ολη του η φαρα.ουστοδιαλο,κολοπανασυχαμερα.arxaggelos elafara for ever.L.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. opou se vrw tha se gamw, malaka mathe poios einai afentiko, kai pote sou min ksexnas, pws elafara einai o mpampas, karkiniarides evraioi na psofisete oloi vrwmokatsarides, sta anathema eseis kai o gazakias o psifothiras to ligouri, kakia skala triantwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. po po kaula po po kaula oloi oi evraioi einai taula.stanathema eseis kai o xrisoxoidis sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. o proedros prepei na analabei tis eu8inestou mono stin ellada ginonte auta xipnise ena proi kai leei feugo pou pas re file zoun 40 oikogenies .mexri na breis kapoion katse ekei na analabeis tis upoxreosisou plirose oti einai na plirosis kai meta ante stin euxi tis panagias ,an kapois podosferistis sou pei ena proi feugo 8a tou peis pou pas afinis tin omada etsi etsi prepei na kaneis kai esu .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Poio einai to mono kino pollon evraion me ta Elafia? Oti oloi maw exoume fonaksei RODOS OLE? Sosta evraiopoula? posoi apo esas exete fonaksei gia ti Rodo mas? e kolotoumpes? i tora pou to pezetai xouliggans sta 15xrona nomizete oti ta ksexasame oti eisastan kai eseis stin Kakia Skala palaiotera? Elafi exete kai eseis gia mpampa re kourades!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Τελικά έγινε πραγματικότητα το χειρότερο δυνατό σενάριο .Να στηθεί μια ομάδα με μεταγραφές πρωταθλητισμού , να πηγαίνει αρκετά καλά αφού βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και ξαφνικά Ο πρόεδρος της να εγκαταλείπει αυτό το οποίο έφτιαξε ο ίδιος, Μα γιατί δεν έγινε αυτό μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ ? Ίσως να σκέφτηκε ότι εάν η ομάδα ξεκινήσει και πηγαίνει καλά θα βρεθούν 2-3 άνθρωποι να βοηθήσουν ή και να αναλάβουν .Πράγματι αυτή κίνηση δεν είναι λανθασμένη όμως έχει αρκετό ρίσκο. Όμως πιστεύω ότι εάν βρεθούν 2 άνθρωποι να τον βοηθήσουν η ομάδα μπορεί να βγει πρωταθλήτρια και να ρεφάρει οικονομικά στην Β εθνική. Όμως και εσύ κύριε Μαρτίνη εάν βρεθούν άνθρωποι να σε βοηθήσουν θα λαμβάνεις υπ' οψη σου την γνώμη τους ή θα τους γράφεις όπως έκανες και πέρσι?Διότι εάν πέρσι άκουγες και κανένα άλλο πιθανώς η ομάδα να ήταν στην Β και εσύ να μην είχες οικονομικό πρόβλημα .Δηλαδή εάν το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό τότε τι είναι?Είναι πρόβλημα παραγόντων ?Μα και πέρσι που τους είχες δίπλα σου γινόταν κάτι άλλο ?Μόνος σου αποφάσιζες για το οτιδήποτε από προπονητή μέχρι και για το χρώμα της πρόσκλησης της χοροεσπερίδας. Και καλά την πρώτη φορά σου ήρθε φλασιά και πήρες τον τζαναβάρα όπως είπες στους παίκτες στα αποδυτήρια ,η δεύτερη και η τρίτη ήταν μήπως από όνειρο? Και καλά ο Γερμανός που έχει και περγαμηνές ( ο άνθρωπος πήγε στο Μόναχο μετά από εμάς)και κακώς έφυγε μετά την Ηλιούπολη , ο τρίτος που έφυγε σαν αποτυχημένος στα μάτια των παικτών ήταν ποτέ δυνατό να τους δώσει ψυχολογία?Θα μου πεις εσύ τι θα πρότεινες που μόνο κατηγορείς?Θα πρότεινα να γινόταν ένα συμβούλιο και να βρισκόταν η καλύτερη προπονητική λύση .Μα τι να σου έλεγαν οι υπόλοιποι σύμβουλοι(άσε που λεφτά δεν έβαζαν ..σωστά ?)αφού εσύ έχεις τις φλασιές σου.Και ιδού η μέγιστη απόφαση : Στράντζαλης .Επομένως για ποιο συμβούλιο μιλάμε ? Υπήρχε ποτέ ? και μετά τον υποβιβασμό γιατί δεν κάλεσες το συμβούλιο σου να κάνεις έναν απολογισμό. Μα πως να τους καλέσεις αφού κανένα δεν ρωτούσες αλλά και τους περισσότερους από αυτούς μάλλον δεν εκτιμούσες γι αυτό και τους απομόνωσες.Και στο τέλος θέλω να πω για τον κόσμο που γράφει εδώ και αγωνιά για την ομάδα .Πόσοι απ'αυτούς έχουν πάρει ένα διαρκείας και έχουν πουλήσει ακόμη ένα σε κάποιον άλλο? Πολλοί λίγοι δυστυχώς.Μια 0μάδα που έχει κοντά της τον κόσμο θα έχει για πάντα προέδρους και παράγοντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.