Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αρλούμπες Τέλος

Αν νομίζετε πως με psycho ποστάκια βοηθάτε, συνεχίστε να γράφετε αρλουμπολολάρες...
Η ώρα είναι για έργα και η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ

«Σαφώς και είναι ακόμα πολύ νωρίς, για να πούμε πώς είμαστε στο επιθυμητό σημείο δουλειάς. Σε γενικές όμως γραμμές πρέπει να αναφέρουμε πώς είχαμε καλή εικόνα από αυτό το φιλικό, σε σχέση με το πρώτο τεστ που δώσαμε με τον Ανταγόρα στην Ρόδο. Είχαμε κάποιες αδυναμίες στο πρώτο μερος, σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, από την άμυνα στην επίθεση».

Είχαμε και ατομικά προβλήματα, τα οποία πιστεύω πώς βγαίνουν εξαιτίας του φόρτου εργασίας, αλλά και της πίεσης που ασκείται αυτή την εποχή στους παίκτες... Στόχος όλων μας είναι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Όταν λοιπόν οι παίκτες βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο, νομίζω πώς θα είναι ανάλογη και η ομαδική βελτίωση, σε όλους τους τομείς.

Αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι πώς παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο παρά την αφόρητη ζέστη. Στο δεύτερο μερος κι αφού είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, βγάλαμε αγωνιστικό πάθος και δύναμη, που είναι κύριο στοιχείο σε όλες τις ομάδες αυτής της κατηγορίας. Είχαμε σωστή ανάπτυξη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Νομίζω πώς με την συνέχεια της καλής δουλειάς που κάνουμε, θα είμαστε έτοιμοι την χρονική στιγμή που θέλουμε».

30 σχόλια:

  1. Γεια.
    Η καλη μερα απο το πρωι φενεται.
    Νωρις μπορει να ειναι για να βγαλει συμπερασματα ο Στραντζαλης, αλλα η εικονα της ομαδας εμπνεει αισιοδοξια.
    Οταν ο κοσμος διαβαζει, οτι η ομαδα σε εναν εκτος εδρας φιλικο αγωνα, κατωρθωνει να κανει την ολικη ανατροπη (ας εληξε ο αγωνας 2-2), ενθουσιαζεται και βλεπει καλυτερα το αυριο για την Ροδο μας.
    Εμεις οι φιλαθλοι μπορουμε και κανουμε οτι περνα απο το χερι μας για να βοηθησουμε.
    Παντως, φιλε αληθομαγκα, να σου πω εγω ο ψευτομαγκας, πως με τα μπαλιαμπουλιου που γραφεις οχι μονο καλο δεν κανεις, αλλα ουτε και διασκεδαζεις αυτους που σε διαβαζουν, και δεν μιλαμε καν αν βοηθας την ομαδα.
    Κατωρθωσες να γινεις ο γραφικος και με την υπουλια σου να σπειρεις διχονια αναμεσα μας.
    Σε ελεγα ψυχασθενη εδω και 2 χρονια μα εσυ χρειαζεσαι ζουρλομανδια και Κολυμπια αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΜΟΝΟ
    Μεγάλη μαλακία κάνει η διοίκηση στο θέμα των Μυρμιδόνων. Αυτός ο σύνδεσμος ουσιαστικά δεν υπάρχει, πέντε μαλάκες ήπιαν δυο τρία ποτηράκια παραπάνω και μέσα στην σούρα τους είπαν ‘δεν κάνουμε και κάνα σύνδεσμο?’ ακόμα και το όνομα σουρωμένοι πρέπει να το βρήκαν μιας και το Μυρμιδόνες δεν κολλά με την ομάδα
    δεν έχει κάποια σχέση με το νησί δηλαδή.
    Πέντε άτομα που σύχναζαν στον λύκο την ξεκίνησαν την ιστορία κώλυσαν και οι υπόλοιποι θαμώνες είπαν ότι θα κάθονται εκεί που κάθονται οι διαγορίτες έγραψαν και ένα πανό και δόστου.
    Για πλακά ξεκίνησε η ιστορία αλλά όταν αυτή σοβάρεψε δεν υπήρχε κάποιος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μάλιστα είχα πάει και εγώ σε δυο τρις συγκεντρώσεις για χάζι να δω τι παίζει και οι παπαριές έπεφταν βροχή φώναζαν όλοι μαζί και ο καθένας έλεγε την πίπα του, όταν κάποια στιγμή ρώτησα κάποιον εκεί αν υπάρχει κάποιο καταστατικό ή λίστα με μέλη και ποια ήταν η διαδικασία να γραφτεί κάποιος μου απάντησαν πως οι Μυρμιδόνες δεν είναι σύνδεσμος αλλά μια παρέα και δεν έχει καταστατικά ούτε μέλη ούτε αρχηγούς. Αργότερα σε ένα ματς οι μπάτσοι μπουζουριάσανε τον Καμπούρη που ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του συνδέσμου τον έκλισαν μέσα και ο σύνδεσμος ουσιαστικά διαλύθηκε.
    Σύνδεσμος της Ρόδου είναι μόνο η κακιά σκάλα και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς είναι αρχίδια μύδια, κομήτες, είναι μαλακία της διοικήσεις να αναφέρει στις επίσημες ανακοινώσεις της και άλλους συνδέσμους
    οι σύνδεσμοι πρέπει να έχουν καταστατικό, λίστα με μέλη και αρχηγούς, σύνδεσμος στο μιλητό δεν γίνετε.
    ΜΚ

    -Observer-
    Έχω εγώ καμία δουλειά να πουλώ διαρκείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den moy gamiese re mk!
    melos ths kakias skalas eimai kai egw!o kuenas bohthaei opos mporei thn omada!
    ante giati olo eksipnada poylas edw mesa!paliomalaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι καλοί χωράνε παντού... Κράτα τις απόψεις σου Μ.Κ. είναι δικές σου και μόνο δικές σου!!! Οι Μυρμιδόνες είναι ΡΟΔΟΣ όπως ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ... Τώρα αν αυτοί είναι παρέα και όχι ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ όπως η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ, τότε μαγκιά τους... Στο βάθος και αυτοί ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ είναι...
    ΓΙΑΤΙ ΡΟΔΟΣ = ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ
    Οπότε αφήστε τους ήσυχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΙΠΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΗΛΑΣ ΕΤΣΙ : << ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...>> , ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ.Κ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ.Κ.!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΜαλαΚα!!!!
    ΜΑΚΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την κακιά σκάλα μπουζουριάσανε κανέναν φέτος; οχι για αυτό είχε αυτά τα σκατά η εξέδρα , και να φανταστείς ότι παίζαμε Β εθνική και καλά αρχίσαμε πάλι, να τρωγόμαστε για έναν μαλάκα, ρε πόσους φανατηκούς φιλάθλουσ διώξατε τα τελευταία χρόνια με αυτή τηυν μαλακία; ε; πόσους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.
    ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ Μ.Κ (ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΠΑΜΑ)
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΜΚ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΣΥ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.
    ΟΛΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΠΑΜΑ
    ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΥΓΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΠΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥΛΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΣΥ.
    Π.Μ.Κ (ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΑΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DIKIO RE EXEI O MK ETSI EINAI OI SYNDESMOI DEN MPOREI NA VGENEI O KATHENAS KAI NA KANEI SYNDESMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ. ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΠΑΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΥ ΜΚ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΜ(ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΙ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AN EIME EGO TSOUTSEKI TOY MK ESY TI ISE RE MALAKA ;
    TSOUTSEKI TIS DIKISIS ;
    KATALABAME POIOS EISAI H POUTANA TOY MARTINI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AN EINAI NA KLIDOSOUME TO SITE KAI NA GRAFI MONO H PARATREXAMENI TOY MARTINI.MALAKES MIN GRAPSI KANIS TIPOTA PEFTETE NA TON FATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δικαιο εχει ο τελευταιος φιλος.
    Δε μπορει καποιος να εχει διαφορετικη άποψη;
    Πρεπει ολοι να ειμαστε χειροκροτητες της οποιας διηκησης και να μη λεμε τη γνωμη μας;
    Πρεπει να γινονται τετοιες επιθεσης σε αυτους που εκφραζουν το διαφορετικο;
    Δεν ειναι και πολυ δημοκρατικο ρε παιδια.
    Ολοι για τη Ροδο αγωνιζομαστε.
    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o Μ.Κ έχει δίκιο.Για αύτο και οι 5 μαλακές πάλι αποφάσισαν να μην αγοράσουν διαρκεία και να μην ξανα πάνε στο γήπεδο.Και βέβαια θα παρασύρουν και τους υπόλοιπους!!!!Επειδη ο Μ.Κ. το παίζει οτι τα ξέρει ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε ΜΚ!
    Ειναι δικαιωμα σου να λες την γνωμη σου. Ωμως καλυτερα ειναι να το σκεφτεις 2 φορες πριν μιλησεις.
    Αν η διοικηση ελεγε "τσαμπα διαρκειας μονο για νεα μελη της Κακιας Σκαλας" τοτε σιγουρα θα διαμαρτυρωντουσαν οι Μυρμιδονες και θα τους αναβε φωτιες οσοι και να ειναι αυτοι.
    Ο σκοπος της διοικησης ειναι να μαζεψει κοσμο στο γηπεδο. Ολους αυτους που δυσκολευοντε να πληρωσουν 80 ευρω.
    Θελει, η διοικηση, να δειξει καλη θεληση προς τους φιλαθλους.
    Σιγουρα εμεις που ηδη εχουμε παρει διαρκειας μπορει να μας κακοφανηκε, οσοι ωμως το σκεφτουν καλητερα, θα καταλαβουν οτι ειναι μια κινηση, μια προσπαθεια να γινουν και αλλοι μελη, η της Κακιας Σκαλας, η των Μυρμιδονων.
    Καταστατικο μελων εχει ο καθε συνδεσμος, επομενος δυσκολα θα κοροιδεψει καποιος.
    Οποιος πραγματικα δεν ειναι μελος, και εχει αναγκη και αγαπα την ομαδα, τωρα περνει μια βοηθεια. Και ειναι πολλοι αυτοι.
    Να σου δωσω ενα παραδειγμα.
    Παιδια μικρης ηλικιας 16αρηδες θελουν να γινουν μελη των συνδεσμων. Δεν εχουν την οικονομικη ευχερια να πληρωνουν τα 5 ευρω τον μηνα και το εισητηριο σε καθε εντος αγωνα.
    Βλεποντας ωμως πως αν γινουν μελη τοτε θα παρουν ενα διαρκειας και αμεσως γλυτωνουν τα 170 ευρω.
    Αν τωρα οι Μυρμιδονες ειχαν προβλημα να μαζεψουν μελη τοτε αυτη η κινηση της διοικησης θα τους βοηθησει.
    Εγω χειροκροτω κινησεις της διοικησεως που βλεπω λογικες και με στοχο.
    Δεν χρειαζετε να χαρακτηρησεις εναν ανθρωπο τσιρακι η γλυφτη οταν αυτος βλεπει την κινηση που κανει η διοικηση, απο ολες τις πλευρες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μ.Κ αν θες μην κρυβεσε πισω απο την ανωνυμια σου αυτοι η 5 μαλακες ξερεις που βρισκονται ελα να τους τα πεις και να το συζητησεις μαζι τους οσο για το θεμα αν ειμαστε συνδεσμος η οχι δεν ειμαστε ειμαστε μια παρεα που μας ενωνει η ιδια καψουρα την οποια καταφεραμε να την μεταδωσουμε και σε αλλους ντοπιους και μη εσυ Μ.Κ καταφερες ποτε κατι τετοιο;δεν νομιζω γιατι δεν σε αφηνει το κομπλεξ σου λοιπον μη σχολιαζεις απλα να ζεις την καψουρα σου οπως κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΔΩ
    Πολύ μπινελίκι έπεσε για αυτό που έγραψα για τους Μυρμιδόνες , για αρχή θέλω να πω πως και εγώ μυρμιδώνας είμαι είχα δώσει χρήμα για τις ανάγκες και πήρα και την μπλούζα του συνδέσμου , αν πείραξε αυτό που είπα για τους 5 μαλακες ζήτω συγγνώμη στο κάτω κάτω τους ξέρω είναι φίλοι μου και δεν ήθελα να τους προσβάλω.
    Μέσα από το μπλοκ έγραφα καθημερινά κάποιες απόψεις μου προσπαθώντας να κάνω και λίγο χαβαλέ καυτηριάζοντας και κάποια πράγματα χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι τις διοίκησης επεμβαίνουν τόσο πολύ σε ένα βήμα που είναι για τους οπαδούς της ομάδας και τι είναι αυτό που φοβούνται.
    Από την στιγμή αυτά που γράφω πειράζουν τόσο πολύ τους αναγνώστες του μπλοκ αποφάσισα να το κόψω εδώ και να μην ξαναγράψω.

    ΜΚ

    -Observer-
    Αν πρόσβαλα ή πίκρανα κάποιον θέλω να ζητήσω συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ... Ωρες ωρες δεν καταλαβαινω μερικους που βριζουν, φτυνουν, υποβαθμιζουν, ξευτελιζουν, τα αδελφια τους ....
    Δυο μπλογκ εχουμε, στο αλλο εκλεισε ο ιδιοκτητης του την ανωνυμια και γραφουν λιγοι αλλα βρηκε την υσυχια του ο ανθρωπος. Εδω σας δινετε η ευκαιρα να μην γραφετε το ονομα σας, και να γραφετε αφοβα την γνωμη σας, ΑΛΛΑ μερικοι το παραχεσαν... Μιλατε, γραψτε αυτο που θελετε, μην βριζετε και πανω απο ολα μην μηδενιζετε ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΜΚ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΜΕ ΕΤΣΙ . ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΕΒΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΝ ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα στην ιστιοσελιδα γραφτηκε καθαρα "...Σημειώνουμε πως το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για τους Μυρμιδόνες, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί και εμφανισθεί αρχείο μελών."
    Αρα για να υσχυσει και για αυτους τα τζαμπα διαρκειας τοτε πρεπει να τηρουν τους ορους σαν νομιμος συνδεσμος.
    http://rodosfc.com/News.php?News_ID=561

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. den gamiese re martini me ta tsirakia sou edw mesa min tixon kai poume tipota gia ton malaka.
    pare ton fanouri kai valtona ston kolo sou malaka me tous davatzides pou blexame kai sta sait kai sto gipedo. egine anthropos kai o fanouris.
    poula fige
    kaliste thee pare thn pae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. MALAKA O KALISTOS ANEVASE THN OMADA KAI ESY THN ERIXES ME TOUS MALAKES POU DARAVERIZESE TOUS APOTYXIMENOUS TOUS FANOURIDES



    POULA FIGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε ανωνυμε μα τι κανεις? Εισαι σοβαρος ανθρωπος τωρα? Δεν πας καθολου καλα...
    Ποιος σου κανει τον νταβατζη, πουτανα εισαι και χρειαζεσαι νταβατζη?
    Πηγαινε στο γηπεδο και κατσε στην 6 να ξεφυγεις απο τους "αποτυχημενους"
    Μην μπενεις εδω μεσα να γλυτωσεις τα εκτροπα.
    Μα μαλακας εισαι και θελεις να δημηουργησεις προβλημα στην ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΩΝΥΜΕ (POULA FIGE) ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Re paidia mhn psaronete, kolodiagorites grafoun malakies ( bazo mazi kai ta tsirakia tou karpouza), den eimaste axaristoi kseroume kala poios anebase thn omada b ethniki kai poios vazei ta lefta kai poios thn krataei zontani ( dikoihtika panta milo), oso gia ton fanouri prosopika xestika, den mou exei kanei tipota kai den eixame kai tipota mazi apo prin, isos osoi ton exthrevontai tha kanane kra na htan stin thesi tou, kai gia na telionoume kserei kanenas poso paei to kilo to karpouzi? tha kserete mia pou kai meta tis diloseis pate kai psonizete akoma apo tou " atrixou" to souper market, lete kai den sas exo dei, ego pantos exo 1,5 xrono na pao!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.