Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ



Η πρώτη προπόνηση Σάββατο 7 Αυγούστου στη Νάουσα


Στο ξενοδοχείο, μετά από την τακτοποίηση της αποστολής, στιγμές χαλάρωσης


Προπόνηση 7 Αυγούστου 2010


Το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Ρόδου

21 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ λέμε και σε άλλη δημοσίευση,
    ΕΛΑΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας.
    Η κινηση της διοικησης να δωσει ΔΩΡΕΑΝ !!! διαρκειας, σε οσους δεν εγιναν ΑΚΟΜΑ μελη των συνδεσμων, ειναι για μενα ΑΡΙΣΤΗ!.
    Κατα πρωτον εκλεισε τα στοματα μερικων που ελεγαν οτι η Σκαλα η Κακια ειναι κλειστο κλαμπ. ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Αιντε δειξτε τωρα κατα ποσο σαν ενδιαφερει να γινεται μελη των συνδεσμων. Κατα δευτερο και κυριοτερο λογο, η διοικηση με αυτη την κινηση απεδειξε πως ενδιαφερται να μαζεψει κοσμο στο γηπεδο οχι για πελατιακο λογο, ωπως καποια δημοσιογραφος εγραψε καποτε καπου αλλου, αλλα για να ενισχυσει για καθαρα φιλαθλικο σκοπο.
    Σας δεινει τζαμπα εισητηρια και αντι καποιοι να πουν, εστω και απο μεσα τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καθοντε και γραφουν ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΕΣ... Μερικες φορες ρε παιδια, ντρεπομαι. Ντρεπομαι γιατι εξευτηλιζετε μια τετοια κινηση της διοικησεως.


    Ρε φιλε, εσυ που γραφεις, να στο πω συμιακα, ΜΠΑΛΙΑΜΠΟΥΛΙΟΥ εδω μεσα και μιλας για παγωνια και κατσικες και ουισκια ον δε ροκς εδω και 2 χρονια, καταλαβα ποιος μπορει να εισαι και λυπαμαι για την συμπεριφορα σου. Θα τα πουμε απο κοντα συντομα, πες μου τι σε τρωει, μπας και μπορεσουμε να σε βοηθησουμε ΑΔΕΛΦΙΚΑ!

    Μας λειπει τελικα η σοβαροτητα και μας αρεσει να παιδιαριζουμε.
    Αντι να κατσουμε να σκεφτουμε και να δουλεψουμε για το καλο της ομαδας που ΛΕΜΕ οτι αγαπαμε, δουλευομαστε ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    Με το καλο να γυρισουν οι παικτες μας και οι προπονητες και να εχουν υγεια και δυναμη.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να ανεβουμε ρε παιδια φετος μακαρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Γιωτη μπορει να ειναι και οπαδοι του συμπολιτοι μασ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το διάβασα στην προηγούμενη ανάρτηση (τελευταίο σχόλιο) και το ξαναδημοσιεύω επειδή συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λέει. Διορθώνω μόνο ότι ΚΑΙ τα γραφεία του συνδέσμου των οβριών ήταν κάποτε της ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ, όχι μόνο το σημερινό ουζερί.

    ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΗΠΕΔΟ ? ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Φ.Π.Π. ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Β" Ν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΕ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ.ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ? ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ .ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ .ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η "ΡΟΔΟΣ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ , ΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ. ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο 'ΠΑΠΠΟΥΣ' ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ . Ο ΟΦΗ ΟΜΩΣ Π.Χ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    (ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ_ΝΥΝ ΟΥΖΕΡΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ_ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΧΡΟΝΝΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα ελαφια!!!
    Η ομαδαρα μας αρχισε να συναρμολογειτε σιγα σιγα και ολοι μας ευχομαστε να βρει γρηγορα την χημεια που θελουμε για να ειναι η αιτια να πανυγηρισουμε ολοι μαζι την ανοδο στο τελος του πρωταθληματος!!!

    Αυτα για την ωρα απο τον Γενικο....
    Σ.Ν. μην με παιρνεις τηλ βραδυατικα για χαρες και για να δεις τι κανω!
    Τον Φ.Ρ. θα τον εχω και φετος εκει που ηταν,ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. QUIZ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλη εβδομαδα.
    Διαβασα το 12σοκκερ και ενθουσιαστηκα.
    Ας ηταν φιλικος ο αγωνας, Η Ελαφαρα μας επαιξε μπαλα και πετυχε να κανει αυτο που πρεπει, να φερει τα πανω κατω.
    Βαλανε 4 γκολ ( 2 λεει οτι ηταν οφσαιντ)και μας ισοφαρισαν στο 89, για να μην χαλαστουν οι Γιαννιτσωτες...
    Χαρηκα και για το γκολ του Μανικα, μα ακομα περισσοτερο για του δικου μας πιτσιρικα του Ευγενικου. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΑΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΕΤΣΙ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΗΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ.
    Να περασουμε την σουπερλιγκ 2 ΣΦΕΝΤΟΝΑ!!!

    ΡΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΔΟΣ!!!

    Καναμε και μεταγραφες στην ΠΑΕ, γενικοι διευνθηντες με προυπηρεσια?
    Ετσι ρε χαμογελο και αισιοδοξια.
    Καποιος ρωτησε τι κανουν οι αλλες ομαδες, μπητε στους αχαιους στην ενοτητα "οι αντιπαλλοι μας" να δειτε τι κανουν οι αλλες ομαδες.

    ΕΛΑΦΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    Ενωθητε ρε παιδια, βοηθηστε στον αγωνα που κανει η ομαδα να παμε μπροστα, αφηστε τα παλια και τα "αν, τι?"
    ΟΜΑΔΑΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ, θα φυσαει στην κατηγορια.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ωπως μπορει ο καθενας!
    Βοηθηστε, για μας γινοντε ολα αυτα, για να καμαρωνουμε το Ελαφι την Ροδο ΜΑΣ!

    ΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. HAMMER
    Περίεργη η ανακοίνωση για τον Κεφαλουκο, ο παίχτης θα είναι λέει μαζί μας, εκτός αν δεχθεί πρόταση από ομάδα Super League, ομολογώ πως δεν θυμάμαι ξανά τέτοια ανακοίνωση ότι παίρνω ένα παίχτη εκτός αν βρει κάτι καλύτερο και φύγει Αν τώρα στο τέλος των μεταγραφών έρθει ο Καφαλουκος και σου πει βρήκα ομάδα και φεύγω, τότε χέσε μέσα, χάνεις έναν πολύ καλό παίχτη και δεν έχεις και χρόνο να πάρεις κανέναν άλλον.
    Τώρα θα μου πεις εθνική Γαμα είσαι, τι να κάνεις? Για να πάρεις κανένα παίχτη από το πάνω ράφι θα πρέπει να συμβιβαστείς.
    Μια χαρά του έκατσε πάντως του Κεφαλούκου και τζάμπα προετοιμασία θα κάνει και την ευκαιρία θα έχει να σκιστεί στα φιλικά μπας και γυαλίσει σε καμία ομάδα της Super League και αν δεν του δέσει το γλυκό έχει καβατζα την Ρόδο.
    Εμείς από την άλλη θα ξυπνάμε κάθε μέρα στο άγχος θα διαβάζουμε τα ρεπορτάζ των ομάδων μήπως και θέλει καμιά τον Κεφαλουκο και τον χάσουμε.
    Πάντως αν όλα πάνε καλά, αυτός ο παίχτης μπορεί να κάνει την διαφορά και να αποδεχτεί παίχτης κλειδί στην κούρσα του πρωταθλήματος έχει τα χαρακτηριστικά του χαμερ που έλεγε και ο Νικόλας ο Πατέρας ενώ αν θυμάμαι καλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο και να δώσει λύσεις σε έναν χώρο που φαίνετε πως έχουμε πρόβλημα.
    ΜΚ

    -Observer-
    Ο Κεφαλούκος στα ματς στην Κρήτη θα παίζει ή θα προτιμάει να κάθετε στην Ρόδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ, Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπέυθυνα από την ΠΑΕ αν θα μείνει στην ΡΟΔΟ ΜΑΣ ο Αλέξανδρος ο Βεργώνης ????
    Γνώμη μου είναι ότι ο συγκεκριμμένος παίκτης θα παίζει για πλάκα ΜΟΝΟΣ του στο κέντρο όταν με το καλό αποθεραπευτεί !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε αχαϊρευτε καραγκιοζάκο
    Αν θες κάτι να πεις δεν το λες ισια κι ομορφα και να αφήσεις τις φιλολογίες, τις αμπελοφιλοσοφίες και τα περισπούδαστα που δεν ξέρω πώς τα βγάζεις και με τι μυαλό;
    Ο ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΣ είναι παίκτης της ΡΟΔΟΥ κι εδώ θα μείνει. Θα κάνεις καμιά προσπάθεια να πουλήσεις κανένα διαρκείας αντί να αμπελοφιλοσοφείς αυνανιζόμενος;
    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...και για το γνήσιο της υπογραφής, Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Paides gia na ftia3ei h katastasi stin omada prepei prwta na diroume ton papa kai tous masonous autoi krivontai pisw ap ta pagonia
    kai tis katsikes pou leei kai o psixopa8eis skotsezos me tin gkainta ANTE DE GAMIESTE OLOI LEW GW.......Chivas live with chiverly....i get the ice... ;) THE CRAZY MONGOLIAN WITH THE ROTTEN HORSE :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. **PERJASHTAAAAAAA FLOROUMPES AP TI RODO OTI 8ELW EIMAI KAI EVRAIOS KAI RODITIS KAI AFANTENOS KAI ARVANOS.....SHREK ME HA KARIN?? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. The only thing I ever wanted, the only thing I ever needed
    is my own way - I gotta have it all
    I don't want your opinion, I don't need your ideas
    stay the fuck out of my face, stay away from me
    I am my own god - I do as I please
    just wipe your own ass and - shut your mouth
    KAI GIOTI PSEUTOMAGKA 3EREIS WHAT COMES AROUND GOES AROUND GIA SENA TO LEW POU MPENEIS OS ANONIMOS KAI XLEVAZEIS TA PAIDAKIA...AN EISE MAGGAS RE ELA KATW STO LIMANI STO MULTIRAMA STIS 3-4 NA SE MA8W NA XOREVEIS STA KARVOUNA.....AISXOS KAI AIDIA...OUST FTOU!!! AN EISTE MAGGES RE!! TREXTE TREXTEEE IXAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ** THE MONGOLIAN WITH THE RROTEN HORSE ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. For you,i would have done what ever
    And I just cant believe we ain't together
    And I wanna play it cool, But I'm losing you
    I'll buy you anything, ill buy you any ring...
    F.K.
    MADONA IS THE QUEEN OF POP!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. You Know tyou feel me...Oh...TOUCH ME TOUCH ME..
    The crazy scotish this time without gjada..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χ.Σ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ Η ΛΕΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΣΣΕΡΙΣΙΜΗΣΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ.ΟΛΟΤΑΧΩΣ.ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.ΨΙΙΣΣ ΑΠΟ ΔΩ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα,τελικα υπαρχει μεγαλη ψυχοπαθεια στη Ροδο μας!
    Κυριε Νικητιαδη καντε κατι και γι'αυτο τουλαχιστον,γιατι για (ασχετο) γηπεδο του Κολοσσου δεν βλεπω να κανετε ουτε εσεις.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.