Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΑ τα ΝΕΑ μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ρόδου η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ που με παραστατικό της διοίκησης του Συνδέσμου, στο οποίο θα φαίνεται η ημερομηνία εγγραφής - από σήμερα μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος - θα παίρνουν εισιτήριο διαρκείας για την Θύρα 6 του Δημοτικού Σταδίου.
Το μέτρο ανακοινώνεται από την ΠΑΕ σήμερα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης αλλά και αναδιοργάνωσης - ανανέωσης που επιχειρείται από τον Σύνδεσμο.
Τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν την ένδειξη του Συνδέσμου, όπως αυτά που ήδη διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας.
Σημειώνουμε πως το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για τους Μυρμιδόνες, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί και εμφανισθεί αρχείο μελών.

24 σχόλια:

  1. Χ.Σ.δηλαδη τι πρεπει να κανει καποιος για να παρει δωρεαν διαρκειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia mia erwthsh
    gia na gineis melos ths Kakias Skalas plhrwneis 15 eyrw;;;
    apla rwtaw giati paw Kakia Skala kai fetos thelw na eggrafw ws melos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος αποφασισε απο την Κακια Σκαλα αυτο με τα διαρκειας???

    Μηπως υπαρχει ο ................

    http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s&feature=related

    αναμεσα μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai auto lathos?
    pistevw oti einai kathara apofash ths dioikhshs ths pae!
    oyte ayto sas aresei?
    ΜΑΚΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα θυρα 6 και κακια σκαλα που κολλαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχάριστοι κάτι τέτοιοι σαν και εσάς χαλάνε την ομάδα
    Ούτε αυτό σας κάνει ε
    Τι άλλο θέλετε
    ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 5 Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 6 ΟΙ ΜΥΡΜΥΔΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΜΑΜΙΚΑ ΕΛΑΦΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ , "ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ"!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ?
    18 ομάδες ξεκινάμε στο πρωτάθλημα της εθνικής Γαμα αλλά από ότι μαθαίνω πολλές από αυτές είναι έτυμες να τινάξουν τα πέταλα.
    Οι οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ την μπάλα και κυρίως την εθνική Γάμα που είναι ένα πρωτάθλημα με μεγάλα έξοδα και λίγα έσοδα.
    Ήδη σε τέσσερις ομάδες έχουν αρχίσει να ράβουν κουστούμι για εθνική Δέλτα την Σαντα το Αιγάλεω την Καλαμάτα και τον Κεραυνό το θέμα είναι αν θα τις σουτάρουν πριν της 23 που θα γίνει η κλήρωση ή αν θα κατέβουν κανονικά και μετά από λίγο αποβληθούν από το πρωτάθλημα και θα κρίνονται τα ματσάκια στα χαρτιά .
    Σε αυτήν την περίπτωση μεγάλο ρόλο παίζει η κληρωτίδα αν δηλαδή σου κάτσουν αυτές οι ομάδες στην αρχή ή στο τέλος του γύρου , δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ομάδων που παίζουν 5-6 ματσάκια προλαβαίνουν να κάνουν ζημιές και μετά παίρνουν το πουλί και οι υπόλοιποι κερδίζουν 3-0 α.α όπως μας είχε κάτσει πρόπερσι με τον Αιολικό.
    Και εμείς σίγουρα έχουμε ανάγκη από ρευστό που αυτήν την εποχή είναι δυσεύρετο και από ότι μαθαίνω τα διαρκείας δεν κινούνται και πολύ, αλλά εδώ ο άλλος δεν έχει να πλερώσει το νερό και το ρεύμα ,διαρκείας θα πάρει ? Για αυτό έγινε και αυτή η κίνηση με τα διαρκείας τα τζαμπέ, αλλά Κούγια , με ποια λογική λες όμως μόνο οι νέοι ? οι παλιοί δηλαδή τι είναι μαλάκες ?
    ΜΚ

    -Observer-
    Πόσους ξένους θα έχουμε φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κίνηση γίνεται για να αυξηθούν τα μέλη των συνδέσμων. Αυτό τον σκοπό έχει η κίνηση που είναι της διοίκησης της ΠΑΕ. Γι αυτό δίνουμε τα δωρεάν διαρκείας σε όσους εγγραφούν μέλη συνδέσμου τώρα και θα κάθονται δίπλα στην ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ.
    ΤΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε ΜΚ
    επί παντός έχεις άποψη. Κάνε και τα αποκαλυπτήρια για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ!
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
    ΕΤΣΙ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Re giati den eixame nero to proi...?
    O HANCOCK
    KAI OI THALASIOI ELEFANTES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ CLUB ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ.
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ -ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΑΣ
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ
    ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ.

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KAΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ Η ΕΞΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΕ ΡΟΔΟΥ...ΘΕΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. BRAVO SIKARITITRIA GIA AUTI TI PRAKSI TORA OMOS PREPEI NA KANOUME KATI KAI ME T ILMIU POU EINAI MEGLAO TALENTO 47 XRONON KAI PEKTOURA APOKTISTE TON STA GRIGORA REJ PRIN MAS TO PAREI I DOKS KRANOULAS..
    The crazy scotish with the gajda + the mongoljan with the rotten horse=LAKURIQ I NATES...qe u qin satemen kai pinei gala agnogal!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΦΤΟ ΠΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.ΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ.ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΒΑΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΙΓΟΥΜΕ.ΣΑ ΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΗΠΕΔΟ ? ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Φ.Π.Π. ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Β" Ν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΕ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ.ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ? ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ .ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ .ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η "ΡΟΔΟΣ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ , ΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ. ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο 'ΠΑΠΠΟΥΣ' ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ . Ο ΟΦΗ ΟΜΩΣ Π.Χ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    (ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ_ΝΥΝ ΟΥΖΕΡΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ_ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΧΡΟΝΝΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΕΛΑΦΑΡΑ ΟΛΕ,ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. peite pou grafomaste na paw me enan filo mou pou eimastan se kathe entos persi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.