Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Γίδα ψητή για να την φάμε όλη

Αύριο στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Καλυθιών θα νέα ταλέντα, οι παλιοί παίκτες που έμειναν γιατί αυτοί άξιζε να μείνουν, δίνουν τον πρώτο φιλικό για τα πρώτα συμπεράσματα.
Οι Καλυθιές μας πάνε αλλά περισσότερο μας πάει να δούμε τι γίνεται και τι ψήνεται!
Φέτος θα ψήσουμε την γίδα και θα την φάμε ΟΛΗΗΗΗΗΗΗ...
Καλημέρα σας...

58 σχόλια:

  1. Αναλυτικά, η τετραμελής επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Καλογιάννη, Κωστούλα, Χριστοβασίλη, Χρυσοχοΐδη και θα ασχολείται με τους φακέλους των ομάδων που έχουν εμπλακεί σε ανάλογους αγώνες. Επιπλέον, θα καλεί τον πρόεδρο του συλλόγου προκειμένου να βρεθεί μια λύση και αυτόματα θα «παγώνουν» οι επιχορηγήσεις εώς ότου ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Ο Καλογιάννης τόνισε μάλιστα ότι το θέμα θα είναι αυστηρά εσωτερικό και θα αφορά μόνο την εκάστοτε ομάδα και την Ένωση.

    ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
    Μεγάλη πόρτα ανοίξαμε, για την μεταγραφή (δανεισμό) του Λιόλιου λέω ντε…
    Είναι τεράστια υπόθεση για ομάδες σαν εμάς να ανοίγουμε νταραβέρι με τους μεγαλους. Αυτο πολλές φορές βέβαια είναι και δίκοπο μαχαίρι γιατί για να σε δανείσει ο άλλος θα έχει και απαιτήσεις, σου λέει μάγκα εγώ θα στο δώσω το παιχτάκι αλλά και εσύ θα πρέπει να μου εγγυηθείς ότι θα πάρει κάποιες συμμετοχές .
    Όπως και να έχει πάντως το να έχεις παίχτη δανικό από μεγάλη ομάδα , μετράει και μετράει γιατί ανοίγεις ένα πάρε δώσε, δεν είναι μόνο ότι μπορεί να πάρεις κάνα καλό παιχτάκι δανικό, αλλά τους βάζεις και στην διαδικασία να σε παρακολουθούν, οπότε αν τους γυαλίσει κανένας δικό σου πιτσιρικάς μπορεί να στα σκάσουν και να βγάλεις και κανένα φράγκο.
    Ο Λιόλιος είναι λέει αριστερό μπακάκι, μια θέση που παίζει ο Δανάς που ανεξαρτήτως της ποδοσφαιρικής άξιας του Δανά, είναι ένας παίχτης Ροδίτης που πέρυσι τον ψήσαμε πολύ στα γήπεδα της Βου και έχει αποκτήσει εμπειρία που φέτος στη κούρσα πρωταθλητισμού που ξεκινάμε, μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη.
    Από την άλλη ο Λιόλιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους βαζέλες και αμέσως δόθηκε δανικός, οπότε αυτός ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για εκείνον αφού πρέπει να αποδείξει φέτος ότι είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος της κατηγορίας αλλιώς καληνύχτα Παιανία. Ο Παναθηναϊκός βέβαια δεν είναι κάνα κλαμπ του κώλου, οι άνθρωποι του ξέρουν από μπάλα και κόβει το μάτι τους, δεν θα υπέγραφαν συμβόλαιο σε κάποιον που δεν φτουράει.
    Ψοφάω πάντως να δω αυτήν την φετινή κόντρα, εκεί στην αριστερή άκρη της άμυνας, εκτός αν ο κόουτς έχει κάνα άλλο σχέδιο στο μυαλό του. Η συνέχεια επί χόρτου.
    ΜΚ

    -Observer-
    Αντί για τον Λιόλιο δεν μας δανείζουν τον Σισέ να τον βάλουμε δίπλα στον Ανρί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. COCER.
    ΡΕ ΑΦΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    (ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ )
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΑΡΤΙΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΙΕΤΙΣΙΕΣ ΚΤΛ
    ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. deltio typou epae:stin epitropi deontologias simetexoun KALOGIANNIS-KOSTOULAS-XRISTOVASILEIS kai o nomikos simvoulos K. VOUGIDIS. to katalavane grigoraaaaaaaaaa feneteeeeee
    kouiz: pios fagothike se mia meraaaaaa; opios to vrei kerdizei ena eisitirio gia israil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά είχα διαβάσει κάτι στην Εξέδρα και τώρα το βλέπω και γραμμένο στο site σας… και κουφάθηκα...Είναι αλήθεια ότι πήρατε τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ τον τερματοφύλακα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?. Αν είναι έτσι χαλάλι σας. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΠΗΡΑΤΕ.. Δανεικό η ελεύθερο? Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερος από τον ΤΖΟΡΒΑ. Ο Βελιδης που ήταν στον Διαγόρα και ο Σικαλιας (της Παιανίας και οι δυο), που είναι στα Γιάννενα δεν πιάνουν μια μπροστά του. Παρακολουθώ χρόνια τους νέους του ΠΑΟ και βλέπω και πολλές προπονήσεις από την πρώτη ομάδα. Τετράδα 2008-9: ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ-ΕΜΠΕΝΤΕ-ΤΖΟΡΒΑΣ-ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ..., ΜΕ απόσταση καλύτερος ο ΚΡΑΒΑ, Έξοδος? Αντίληψη? Αλλαγή κατεύθυνσης? Τεχνική? Δεν τα βρίσκεις μαζεμένα αυτά παιδειά σε τερματοφύλακα. Τον έβλεπες και έλεγες αυτός είναι ο μελλοντικός τερματοφύλακας της εθνικής, για μεγάλα πράγματα παιδιά…!!!
    Θα με θυμηθείτε μόλις τον δείτε να παίζει…!

    ΚΑΛΗ επάνοδο στην Β΄ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ
    ΘΑΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλε ευχαριστούμε αλλά κάποιο λάθος κάνεις.
    Εμείς τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ήταν να τον πάρουμε πέρυσι αλλά η μεταγραφή χάλασε.
    Για φέτος δεν ακούστηκε καθόλου και νομίζω πως ο παίχτης παίζει στο Θρασύβουλο.
    Το Σαιτ το δικό μας δεν λέει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΘΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμια ενημέρωση για εμας που είμαστε εκτός Ρόδου;
    Τι γινεται στο φιλικο με Ανταγόρα;
    Τι λένε οι νεαποκτηθεντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΟΙ ΝΤΑΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
    Ο ΓΚΕΣΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΗΣ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ
    Ο ΣΕΡΕΤΗΣ
    Ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ
    ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΑΓΡΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πάντως πρόεδρε δεν έπρεπε να αφήσεις τον Σταυλά. από τους πιτσιρικάδες, είναι ένας από τους καλύτερους που θα είχαμε. Πολύ γρήγορος και με καλό σουτ και πάνω από όλα είναι και ροδίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλο μηνα!
    Εβγαλε τα πρωτα συμπερασματα ο Στραντζαλης για τους παικτες. Το πρωτο φιλικο που δεινει ειναι, θα παικτουν πολλα ακομα για να δειξουν οι παικτες.
    Ξεχωρισε, απο οτι διαβασα ο Μύρωνας Ανωγειανάκης
    στην επαναναληψη, για τα χιλιομετρα και την μαχητικοτητα του. Αυτος δεν εχει υπογραψει ακομα, συμφωνα με το 12σοκκερ. Για τον Βουλγαρο γραφει οτι κινηθηκε στην μετριοτητα.
    Για τον τερματοφυλακα τον Κραβαρίτη ειναι η δεν ειναι παικτης της ομαδας μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κραβαριτης ειναι παιχτης τις ομαδας αλλα ειναι τραυματιας.Ο Ανωγειανακης κρατουσε πολυ την μπαλα κ εκανε πολλα λαθη αλλα εχει κ καλα στοιχεια.Ο βουλγαρος ειναι λιγος κ δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο.Αυτος που μου αρεσε πολυ ηταν ο Σερετης εδειξε οτι ειναι παιχτης που τα δινει ολα αν κ ηταν φιλικος αγωνας παθιαζοταναι για να κερδισει η ομαδα τετοιους παιχτες θελουμε κ ο στοπερ ο καραγιαννιδης πολυ καλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o Κραβαρίτης είναι παίχτης της Ρόδου απλα εχει πάθει θλάση και δεν κάνει προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαλλον εγω θα ημουν σε λαθος γηπεδο τοτε αν διαβαζω πως ο Ανωγιαννακης εκανε λαθη και κρατουσε πολυ την μπαλα,γιατι εγω και οι αλλοι που ηταν διπλα μου βλεπαμε εναν Ανωγιαννακη να πετα τη μπαλα με τη μια και να βρισκει στο σωστο σημειο τον συμπαικτη του διχως να την πεδαιυει και πολυ την μπαλα!
    Οσο για τον Βουλγαρο που λεει ο φιλος πιο πανω οτι ηταν λιγος,εμεις βλεπαμε οτι ηταν σαν τη μυγα μεσα στο γαλα που ξεχωριζε!
    Μηπως ο φιλος που γραφει παραπανω ειναι μανατζαρεος καποιου παικτη και δεν θελει να βλεπει την αληθεια?

    Η κατι αλλο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MONO OSOI KSEROUN MPALA KATALABAN TI ESTI ANOGIANNAKHS KAI O BOYLGAROS ANASTALTIKA POLI KALOS ALLA THA PO KAI KATI ALLO O STAYLAS EINAI KRIMA POU EFIGE TI KAKO EINAI AYTO ME TOUS RODITES MA KALA OSOI ERXONTAI APO ALLOU EINAI KALITEROI? ELEOS PIA ME TO SKAOUTING TIS RODOU OLA TA SIMFERONTA MAZEMENA DEITE GNISIA KATHARA TOYS PAIKTES TA RODITAKIA EXOUN TALENTO ALLA MOLIS FIGOUN APO KONTA MAS TO KATALABAINOUME ...KAI KATI AKOMA DOSTE XRONO STIN OMADA ARXI EINAI STO FILIKO GINONTAI KAI PEIRAMATA ELEIPAN KAI OI METAGRAFES HREMISTE LOIPON KAI OLA THA PANE KALA.. jOHNNIE THE FOX...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλη εβδομαδα! Ολα δεξια και ευτυχισμενα, πανω απο ολα υγεια.
    Ποτε ειναι τα επομενα φιλικα?
    Ειχα διαβασει οτι θα παιζαμε φιλικο και με την Παναχαικη κατα το τελος του αυγουστου, στεκει αυτο? Στην Ροδο η στην Πατρα?

    υσ: πες στο αφεντικο σου να σου φτιαξει ενα μπλογκ να δοξαζεις τα καουνια και την εβραικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ti egine re esteile o stavlas ola ta filarakia tou edo gia na kraksoune tin Rodo epidi den ton peire? eleos re kai min me trelente dld...
    THE CRAZY MAN WITH THE GAJDA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
    Ποιο φιλικό ρε τώρα? πλάκα κάνουμε, μόνο φιλικό δεν ήταν αυτό, οι κότες μπήκαν στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια, ταμπούρι με φωνές και διαμαρτυρίες να πάρουν αποτέλεσμα, λες και έπαιζαν πρωτάθλημα και κατεβήκαν να τσιμπήσουν κάνα πόντο.
    Μαγκιά τους βέβαια με την μεγαλύτερη ομάδα του νομού έπαιζαν και γούσταραν να δήξουν κάτι. Άσε που αν κάποιος άσχετος έβλεπε το ματς δεν θα καταλάβαινε με τίποτα πως πέρσι αυτές τις ομάδες τις χώριζαν τρις κατηγορίες.
    Κατά τα άλλα εμείς δεν δήξαμε τίποτα αλλά δυο μήνες πριν την σέντρα θα ήταν περίεργο να έβλεπες κάτι.
    Ούτε τους παίχτες δεν ξεχωρίζαμε, ο ένας ρωτούσε τον άλλον στην κερκίδα ποιος είναι ο Α ή ο Β, λογικό, που να τους ξέρεις δηλαδή? Μήπως τους έχεις δει πουθενά ή στην τηλεόραση?
    Αυτά τα ματς χρησιμεύουν μόνο για να πάρεις ένα βλέφαρο ποιοι είναι οι καινούργιοι στην φάτσα στην κοψιά και στο στιλ και όχι για να καταλάβεις αν είναι παιχταράδες οι παλτά.
    Σοβαροί να είμαστε, είναι δυνατόν να βλέπεις κάποιον πρώτη φορά σε ένα σκάρτο φιλικό ημίχρονο και να σχηματίσεις γνώμη? Εδώ μεγάλα κλαμπ με αρχίδια και για να πάρουν έναν παίχτη τον βλέπουν και τον ξαναβλέπουν και στο τέλος τους βγαίνει παλτουδάκι και κλαίνε τα ευρώπουλα που έδωσαν.
    ΜΚ

    -Observer-
    Μήπως και ο Ντάλας είναι ο Έλληνας Ζαιρί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. THE CRAZY MAN WITH THE GAJDA!!! megale halarose min eisai kompleksikos ..kanenas filos tou Stayla apla diapistoseis kanoume kai tis leme ta ypoloipa einai mesa sto ksero sou to kefali...
    Johnnie the fox...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. afantou-diagoras simaxia,podosfairiki vasileia.
    ta talenta mono to topiko kai o diagoras kserei na ta anadikniei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. siga tn stavla re file xalarose ligo esu...an itan kalos dne tha epeze ston Aera kolite...
    CRAZY MAN WITH THE GAJDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kolite mathe pos prepei epitelous na agapama ligaki ta roditakia ..oles oi anodoi exoun ginei me dikous mas paiktes kai oxi misthoforiko strato .epidi eisai pitsirikas sou thimizo 1978-79 me 90 % roster roditiko anevikame A ethniki sto mparaz me ton pieriko pali ta roditakia mesa sto0 mparaz me ton volo sto roster ipirxan toulaxiston 14 rodites kai paliotyera akoma otan ipirxe anodos paidia pou agapousan tin fanella egrafan istoria. Eidame kai tis psixares elafares persi ti poulima mas ekanan. Asta loipon kai prota mathe meta enimerosou kai meta na exeis apopsi...filika
    johnnie the fox...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PERISI KANATE SYMMAXIA ME TON IALYSO KAI TON DIALISATE ALLA KOROIDA DEN THA BRHTE KATASTROFH TO RODITIKOY PODOSFAIROY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. NA SOY THIMISW TRIA RODITAKIA DRAKOS AMPELLAS ATHANASIOY MHPWS EKANAN PROSFYGH ENANTION THS OMADAS?AS HTAN RODITES KAI STH TSEPH.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. katastrofi eiste eseis ,ante stin g na strosete pou thelate kai b.to rodiako podosfero exei ekprosopo stin b kai legete diagoras,tsouzei alla ti na kanete.to paizete tora kai kinigoi talenton.giati den lete oti den exete salio.ta polla logia einai ftoxia tha sas doume opos sas eidame kai persi pou tha paramenate kai tha anevenate a.magkies stin plateia oi fantenoi den tis sikonoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. diladi oi rodites den prepi na plironontai? bravo logike mou kirie!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ai gamisou malaka anonime pou les oti to roditiko podosfairo exei ekprosopo ton diagora, ante na paikseis kanena stoixima me tin poulimeni omada sou, ante pigaine na paikseis me to poulaki tou aptera sou malaka, na mas peis oti ekprosopite thn rodo, na legate to israil, ok tha pigaina paso!!!! a nai kai na kopoun oi malakies me tous afantenous, , ka ire malaka tha ertho styhn platia kai tha se do poso tzampa magkas eisai, ksafnika paliopousti baftises ola ta afantou diagoras, kainouri frouto einai re? ksereis para polu kala ti eina ioi afantenoi kai ti agapi kai sxesi exoun me tin rodo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝΒ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΤΑΞΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οπου κοψη κοψη οι ροδιτες απο τους ακατανομαστους τους πηρανε χαμπαρι.
    ΑΦΑΝΤΟΥ=ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O pre,
    ekamate tin tora ti douleia kai kanete mas xorata. An o Stavlas itan gia ti Rodo thatane kai o kolos tis maimous gia ta moutra aytou pou grafei edonas gia parti tou
    ante kai gamisou re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Alla k alla tis parakseuis to gala..Ta polla logia einai ftwxia.As doume kai ton Diagora pws tha paei fetos me ta oikonomika tou kai meta ton Genari na doume ti tha lene oi opadoi tou tipota kai tzampa magkes...Kai min prospathite na apoprosanatolisete ton kosmo legontas oti den eprepe na kanoun prosfugi oi "rodites".Kala ekanan afou zitisan auta pou tous dikaiountai.Tis dikes sas prosfyges ksexasate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΑΕΔ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ta afantou skizoun tis elafines.Manga ela stin plateia na paikseis me ta arkidia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. re den pas ston Agio Xristoforo apeksw arazoun kati paidia apo tin Afriki, ksereis esy poly kala...alla presexe min sou spasei tin parthenorafi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. re palio malaka anonime ante kai gamisou pou tha asxolitho mazi sou... an ixeres ligo mpala kai den evlepes mono olipmiako kai panathinaiko tha evlepes oti o staulas einai kalo paixtaki, den ton xerw prosopika alla epeidi vlaka parakoloutho kai ligo topiko vlepw merikous rodites talentakia pou an tous kaneis sosti proetimasia gia g ethniki tha antapexelthoune aneta... se sxesi me kati pitsirikades pou ferame einai klasis anoteros opos kai o antonouris pou afisame an kai ton dikiologo ton strantzali se auto giati den itane etimos akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε παλικαρια εσεις εκει κατω στη Ροδο,δεν εχετε καποιον να πει στο προεδρο σας πως η ομαδα του επεσε κατηγορια?
    Τι μεταγραφες κανετε ρε?
    Αν τους ειχατε περυσι αυτους σιγουρα θα μενατε στην κατηγορια!
    Καλη ανοδο και τα λεμε στην Β του Χρονου!

    ΑΣΑ ζουμε στην Α να σε δουμε!
    Κωστας-Καρδιτσα


    http://www.12soccer.gr/News_Arxeio_Details.php?N_ID=8923

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΙΤΑΞΤΑΙ
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΗΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΑΕΔ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!
    Ρε παλικαρια εσεις εκει κατω στη Ροδο,δεν εχετε καποιον να πει στο προεδρο σας πως η ομαδα του επεσε κατηγορια?
    Τι μεταγραφες κανετε ρε?
    Αν τους ειχατε περυσι αυτους σιγουρα θα μενατε στην κατηγορια!
    Καλη ανοδο και τα λεμε στην Β του Χρονου!

    ΑΣΑ ζουμε στην Α να σε δουμε!
    Κωστας-Καρδιτσα
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΙΤΑΞΤΑΙ
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΗΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.

    ----------------------------------------------

    RE MALAKA SALTA KAI PIDIXOYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. entometaxi den mporw na katalavw ti douleia exei enas filathlos tis asa na mpenei kai na vlepei g ethniki kai sigekrimena sto 12soccer... mallon mas douleuoune xontra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ
    Πάπαλα πάνε και τα μπαράζ. Tέλος. Ανεξαρτήτως αν έπρεπε να τελειώσει αυτή η κοροϊδία ήταν μια διαδικασία που την γουστάραμε, , γιατί όπως και να το κάνουμε πολλές φορές δεν μετρά μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το ταξίδι, στην τελική δεν είναι και λίγο να μαζεύει μια ομάδα από νησί, της εθνικής Γαμα, 600 άτομα σε ένα παπόρι καλοκαιριάτικα που οι περισσότεροι γαμιούνται στην δουλειά, να τα γράφουν όλα στα παπαρια τους και να τρέχουν στην Αθήνα για να δουν ένα παιχνίδι μαζί με άλλους 2500 που είτε μένουν εκεί είτε πάνε με τα αεροπλάνα, μιλάμε για τρομερό πράγμα σε τρία μπαράζ που πήγαμε σε αυτήν την δεκαετία μαζέψαμε από 3000 κόσμο στο καθένα πότε θα μας ξαναδοθεί αυτή η ευκαιρία να μαζευτούν τόσοι Ροδίτες στην μπασταρδουπολη?
    Πενταήμερη εκδρομή ήταν το μπαράζ, μόνο οι γκόμενες λίπανε, τραγούδια μπίρες μπιλότες ποδοσφαιροκουβέντες μέχρι και συναυλίες εν πλω έβλεπες και όλα ον αιρ με την κάμερα του μαϊκ, που θα σε δείχνει και μετά από 20 χρόνια, τι άλλο να θέλει κάποιος δηλαδή? Και στο βάθος ένα ιστορικό ντέρμπι που παίζεις την χρονιά κορώνα γράμματα.
    Άσε που και το μπαράζ δεν είναι ότι και ότι, είναι ματς αναφορά δεν είναι δηλαδή ένα ματς πρωταθλήματος που το περνάς στο ντούκου, θυμάσαι πολλά πράγματα και από το παιχνίδι και από την ατμόσφαιρα.-
    ΜΚ

    -Observer-
    Οι εβραίοι στα μπαράζ θα πήγαιναν με παπόρι ή με σκρι σκραφτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι θα δούμε στα θέατρα την ερχόμενη σεζόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τον κύριο αυτόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. o akatanomastos poustis prospathei na simaxisei me ola ta xoria tis rodou mpas kai mazepsei kosmo!! axaxxa
    RE POUSHTARA ESI MAS EPRIKSES TA ARXIDIA ME TON STAULA MANAGER TOU EISE? PANE PES STO STRAGNALI NA TON PAREI MALAKA ZWO SARTA KAI GAMISOU PIA O STAVLAS KAI O STAVLAS STIN TELIKI 1.50 EINAI RE POU THA PAEI? PEZEI KAI EPITHETIKOS APO OTI EMATHA ALAL KAI XAF AJDE MLKA
    TO VAPORI AP TIN PERSIA!!!
    Y.G. GAMIETE O DIAGORAS
    THA FUCKING CRAZY MAN WITH THE GAJDA
    GAMW TIS ALEPOUS TON KOLO ILITHIE KREONTA PAGONI MLKA SKIOURE PANE PARE PIPA TOU STAVLA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. elate sta afantou na mas pipilisete tin bila.elafines ,serviroume kai pidima pou toso sas aresei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. MELI MELI KAI TIGANITA TIPOTA EDW AISXOS DHLADI ME 5 KAI 60 PWS 8A ZISW EGW E??? GAMW TIN KINONIA MOU ENA PRAGMA EXOUME GIA NA ISIKASOUME .. TO PODOSFAIRO KAI EKEI SKATA Γ E8NIKH PESAME PALI ANTE GAMW TON OVRIO TON POUSTH TON EVRAIO GAMW!!
    mounopana wishkey in the jar
    PAPI INOVA 125

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. pare enan mauro esu kerata mpas kai se gamisi kai esena opos kai tin gineka sou tin poutana..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. to mni tis manas sou pipilame ptnopaido skatooevraio i manes sas oles einai ptnes kai tis gamane elafia sas gamame to spiti poystrpaida eiste oloi narkwmanis prezakia kai apovrasmata tis koinwnias oloi sas o kaliteros apo esas exei pidiksei ti mana tou kai tin aderfi tou eiste oloi gia klamata gia lipisi oloi sas. idi merikoi apo esas ksekinisan na zitianevoun sta fanaria. ayti tha einai kai i diadromi olwn sas ptnpaida narkwmanis apovrasmata sta fanaria na zitate difraga kai emeis tha sas dinoume ta arxdia mas giati ama pethanete oloi sas kalo stin koinwnia tha kanete! oso gia sas fantenoi pigenete prwta na parete tis manes sas apo tous mavrous kai meta elate na ta poume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μαγκες το ελαφι εχει ερθει σε προφορικη συμφωνια και με τον Κεφαλουκο που επαιζε στον Ιωνικο και παλαιοτερα σε Ο.Φ.Η και Εργοτελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. o kefaloukos gamaei to spiti kathe evraiou diagoriti narkomani tis thyras 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. sta arkidia mas se grafoume,gamioli,poustara ela stin plateia na mas ta peis prosopo me prosopo.Agnoristos tha giriseis na deis to bourdelo sou.frontise na min se entopisoume,afantou tha akous kai to tsirlio tha trexei.
    pousta kauvlomeni kai na tin fame oli tha einai to sinthima sto blog sou.arkidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.