Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ερχονται οι πρώτες μεταγραφές

Ερχονται οι πρώτοι ποδοσφαιριστές της νέας Ρόδου. Αυτής που θα στεφθεί πρωταθλήτρια για να μην έχουν να μας λένε μερικοί - μερικοί!
Ερχονται αυτοί που για να υπογράψουν περνάνε από φωτιά και τσεκούρι γιατί τα λάθη του παρελθόντος δεν ξαναγίνονται.
Καλή δυναμη και καλή πορεία φέτος παλληκάρια...

32 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΠΩΣ Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα! Ερχονται, η, ηρθαν οι παικτες?
    Αυτοι που θα μεινουν στην ομαδα τελικα, να τους βαλεις να ορκιστουν με την ιερα βιβλο στο χερι, οτι θα τιμησουν με μοχθο και με πονο την φανελα!
    Καλα τα πριμ, αλλα να υπαρχουν και τα αντιπριμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ .... ΤΙ ????

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΤΑΜΕΡΟΣ ????

    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΥΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκαστε ρε ποια με τον ανθρωπο,αυτο διαλεξε αυτο κανει!
    Ο καθενας κρινετε απο τη δουλεια του!
    Αν τα φερει εις περας θα τον χειροκροτησουμε,αν οχι θα φαει γιαουρτια!
    Μην καθεστε πανω του!
    Τι να κανουμε,αλαξε ποστο!Τοσο πολυ σας ελειψε απο την εξεδρα?

    Ρε προεδρε,αν ειναι αστον στο πρωτο παιχνιδι να κατσει στην Κακια Σκαλα να τον χαρουν λιγο αυτοι που τον νοσταλγησαν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε θα ακουσουμε τα πρωτα ΜΠΑΜ????

    Αντε να δουμε ΦΩΣ για να κινηθουν και τα διαρκειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εκλεισε" Ντάλλα η Ρόδος

    Παίκτης της Ρόδου πρέπει να θεωρείται πλέον Αλέξης Ντάλλας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκε στο Κορωπί, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της νησιώτικης ΠΑΕ και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται στο "σμαραγδένιο νησί" για να υπογράψει το συμβόλαιό του.
    ΑΠΟ NOVASPORT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ SUPER LEAGUE!!!
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΟΥ ΨΗΛΑ!!!!!
    ΘΕΛΩ Η Γ' ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ !!!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!
    Ν.Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εβγαλε και ανακοινωση για αυτον η παε για να δουμε ποσα αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kairos itane "ΡΟΔΟΣ" na ton steilete afton apo edo mesa. Mas exei priksei o pantognostis. Eleos pia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΗΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΩΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΛΑΘΟΣ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΟΧΙ Η ΠΟΡΩΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΤΗΣ????ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11 xronon einai autos pou pirame?h anakoinosh leei gennimenos to 1999....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχαχαχαχαχα...πλακα εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
    «Τέλος» ο Κώττης

    Του Γιώργου Ράπτη
    Tην παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ρόδος ανακοίνωσε ο Μανώλης Κώττης, πικραμένος από την αντιμετώπιση που είχε από μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» είχε συνομιλία και με τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Στράντζαλη, με τον οποίο επίσης δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που μας έκανε.
    Χαρακτηριστικά είναι τα περιστατικά με το θέμα των φιλικών παιχνιδιών αλλά και της επικείμενης πρώτης μεταγραφικής κίνησης της Ρόδου, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα «ελάφια» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Ντάλλα από το Κορωπί. Ειδικά για το θέμα αυτό, ο κ. Κώττης είχε πλήρη άγνοια όχι μόνο για το όνομα του ποδοσφαιριστή αλλά ακόμα και για την ίδια τη μεταγραφή.
    Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στις σχέσεις μου με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ. Εξαιρουμένου του προέδρου κ. Μαρτίνη, ο οποίος προσπαθεί πάντα για το καλύτερο της ομάδας, οι υπόλοιποι του ΔΣ (Ψέλλας και λοιποί) θέλουν να έχουν υπό τον έλεγχό τους την ΠΑΕ απλά και μόνο για προσωπική προβολή. Στην ουσία αυτοί με τις κινήσεις τους έριξαν την ομάδα. Θέλουν να τη βλέπουν να βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες. Δεν γίνεται να είμαι τεχνικός διευθυντής και να μην ενημερώνομαι για τίποτα».
    Με αφορμή την ανακοίνωση της παραίτησής του, ο κ. Κώττης ευχήθηκε το καλύτερο στην ομάδα, που υπηρέτησε, ενώ ανέφερε και τα εξής: «Δεκαπέντε χρόνια έχω βαρεθεί τις καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα. Προσπάθησα να προσφέρω ό, τι μπορώ όμως δεν αντέχω άλλο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Ρόδου». •

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. RE DIKIGORAKO TIS DEKARAS.AN DEN EINAI AYTOS POU KATIGORIS STIN OMADA DEN THA GRAFEIS OUTE EDW MESA GIATI DEN THA YPARXOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπορείτε με όση δύναμη έχετε και με την αγάπη για την ομάδα μας να αφήσετε την γκρίνια και την μιζέρια; Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται ενεργά, αυτοί που ασχολούνται αλλά κάνουν κριτική, αυτοί που τους αρέσει το λιβανισμα αλλά δεν ασχολούνται και οι άλλοι που βλέπουν τις προσπάθειες και σχολιάζουν...
    Μερικοί - μερικοί τσάμπα μάγκες έμειναν μακριά στα καλέσματα αλλά θα έρθουν, όταν έρθει η ώρα να κάνουν την κριτική τους. Κατά του ...Κουτσόγιωργα, τώρα δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν!!!
    Η προθεσμία για να έρθουν κοντά έληγε την 30η Ιουνίου. Προτίμησαν να σωπάσουν... Ας μην τους πιάνει τώρα η διάθεση της ...πάρλας γιατί θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως τους βαρεθήκαμε!
    Με όποια λάθη, με τη διάθεση όμως για προσφορά και για να ανεβάσουμε την ομάδα στα ύψη, εμείς μένυμε και παλεύουμε. Ας μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που μπορούμε: Μήπως νομίζουν πως δεν θέλουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει; Αν το νομίζουν είναι γελασμένοι. Αν το κάνυν για αντιπολίτευση ας προσπαθήσουν να έρθουν κοντά έστω και τώρα για να βοηθήσουν.
    Ο Μανώλης ο Κώτης δεν έφυγε και θυμίζω πως όσοι πραγματικά αγαπο΄τυν την ομάδα δεν λακίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΥ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΜΑΧΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΞΕΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ.ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ?
    ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΤΗ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΑΦΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OSO POIO POLLOI MEINOYN APO THN PERSINH OMADA TOSO TO KALYTERO THA EINAI.ME PIO LIGES PROSTHIKES THA EINAI PIO ETOIMH PIO DEMENH KAI PIO DYNATH H OMADA.TON PROTO LOGO OMWS EXEI H DIOIKHSH KAI O KOOYTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπονοουμενο..........Αλλο Νταλας και αλλο Δαρλας

    Οποιος ειναι αστερι στις σπαζοκεφαλιες θα καταλαβε τι θελω να πω!!!

    Παμε γερα ρε Ελαφαρα μου!!!

    Λ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΙΟΙΗΤΗ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΛΜ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ
    ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α,καλά,εσυ πρεπει να εισαι πουτανοπαιδο!Ποιος σε προσβαλε ρε καριολη και βριζεις?
    Χασικλακι εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Afiste epitelous tin grinia kai ti mourmoura.
    H agonia mas einai mia einai h RODOS mas.
    Prepei na kratisoume ton persino kormo kai me liges kai kales metagrafes na eimaste perastikoi apo auth thn katigoria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πουτανοπαιδι εισαι χασικλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τουλάχιστον να έχετε τα @@ όταν βριζεστε να λέτε και τα ονόματα σας ώστε να πάτε να βρεθείτε και να βγάλετε τα μάτια σας !!!!

    Αρκετά μας έχετε πρίξει τα @@ με τις κωλοκόντρες σας και την κωλομιζέρια σας !!!!

    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .... ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό το σκηνικό με τους "ψευτόμαγκες" τους ανώνυμους που γαμούν και δέρνουν ο ένας τον άλλο δεξιά και αριστερά πάντα όμως στα στενά όρια του blog... Εκτός αυτού πάντα κάτι τους φταίει σε αυτή την ομάδα... Όλα είναι καλά και ταυτόχρονα όλα είναι σκατά!!! Τη μια φταίει ο ένας, την άλλη φταίει ο άλλος, την παράλλη φταίνε όλοι, μετά όλοι είναι εντάξει και στο τέλος πάλι φταίνε όλοι... Η δυναμική αυτής της ομάδας φαίνεται από το πόσο κόμπλεξ βγάζουν εναντίον της άτομα που δεν την αγαπούν αλλά και πολύ περισσότεροι που την αγαπούν...Αυτή είναι η μοίρα της Ρόδου μας... Οι λόγοι αρκετοί... Ο προφανέστερος το "ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..."!!!
    Εγώ είμαι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ που δεν γουστάρει να δίνει το ονοματεπώνυμό του σε BLOG που "ορισμένοι" βγάζουν τα αποθημένα τους... Τα blogs είναι χώροι έκθεσης ιδεών και όχι μετρητές ψευτομαγκιάς... Εδώ μπορούμε να κριτικάρουμε ότι στραβό βλέπουμε, ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ όμως... Εσείς όμως τα βλέπετε όλα στραβά γιατί έχετε ξεχάσει να καθαρίσετε τα γυαλιά σας... Το "Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε" για εσάς έχει γίνει "Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβός είναι ο γυαλός."... Δεν φταίτε όμως εσείς... Φταίμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που μπαίνουμε εδώ και διαβάζουμε τα αποθημένα σας... Φταίω κι εγώ που κάθομαι και ασχολούμε τώρα ένα τέταρτο με την πάρτη σας... Προσωπικά εγώ σας αφήνω (δεν θα ξαναγράψω) να γαμάτε και να δέρνετε ο ένας τον άλλο πιό ελεύθερα... Enter=Μπουνιά, Shift=Κλωτσιά, Δεξί Ctrl=δεξί κροσέ, Αριστερό Ctrl= Αριστερό κροσέ, Alt=απόκρουση...Φέυγοντας λοιπόν θα μου επιτρέψετε και μένα να δώσω λίγο ξύλο όπως κάνετε κι εσείς...Shift, Enter, Shift, Alt, Shift, Enter, Shift, Alt, Enter, ΔCtrl, ΑCtrl, ΑCtrl, Enter, Shift, ΔCtrl, Enter, ΑCtrl, Alt, ΔCtrl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπραβο ρε φιλε ανωνυμε, παρα πολυ σωστος εισαι! Το καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είμαι κάτοικος Αθηνών, είμαι Ρόδος από μωρό παιδί και από τη Δ'Εθνική έχω παρακολουθήσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Αγαπώ την ομάδα μου, είμαι ΕΛΑΦΙ, δεν βρίζω, χειροκροτώ όταν χάνουμε αλλά και όταν κερδίζουμε και ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα δω τη Ρόδο μου στην Α' Εθνική! Μ'αυτό το όνειρο ζω. Καλό είναι να είστε μονιασμένοι φίλαθλοι εκεί στη Ρόδο και να σκεφτείτε ότι έχω ταξιδέψει μόνος μου σε έδρες που δεν μπορούσα να πανηγυρίσω γκόλ της ομάδας μου και κράταγα τη χαρά μέσα μου. Γι αυτό μη βρίζετε!!! Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.