Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

Καλημέρα!
Η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τον δρόμο της. Οι παίκτες είναι νέοι, έχουν όμως τσαγανό κι αυτό αρέσει. Θα έρθουν και δυό τρεις έμπειροι και το γλυκό θα δέσει. Θα τους δούμε και σε φιλικά, θα βγάλουμε συμπέρασμα κι έχουμε χρόνο ακόμα ως τα τέλη του Αυγούστου...
Εμείς, είμαστε όλοι μαζί; Μήπως ορισμένοι ξέφυγαν κι έφυγαν;

26 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
    ΡΟΔΟΣ ΑΓΑΠΗ
    ΡΟΔΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΡΟΔΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα! (η ημερομηνια και το ρολοι το μπλογκ δειχνει λαθος)
    Η ομαδα ειναι στο δρομο της γιατι εχει Τσαμπικους.
    Τσαμπι, φλογα, που καιει μεσα τους. Και με Ροδιτες παικτες δεν προκειτε να χαθει!
    Ωπου και να διαβασω σχολια φιλαθλων και παραγοντων αλλων ομαδων, ολοι τους συμφωνουν πως η Ροδος κανει την καλητερη μεταγγιση αιματος και ειναι υπολογισημη αντιπαλος. Ειμαστε αναμεσα στα 5 φαβορι για την κατακτηση του πρωταθληματος. Σε ολα τις αντιπαλες ιστιοσελιδες διαβαζω φαγωμαρες και γκρινιες φιλαθλων, για τις διοικησεις τους, τις μεταγραφες τους και για αλλα συνηθισμενα.
    Ας κανουμε εμεις την διαφορα!
    Ειπαμε οτι κοινη ερωμενη μας ειναι η Ροδος. Εγω δεν ζηλευω αμα την αγαπας και εσυ, αλλα αμα καποιος της κανει κακο, ριχνω enter στη μουρη και swift στα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΑΡΑΣ
    Ξύπνησα το πρωί, άνοιξα το μαγαζάκι, έκανα έναν καφέ και έκατσα να σουλατσάρω στα σαιτ και στα μπλοκ να διαβάσω κάνα νέο για την ομαδάρα.
    Σε όποιο μπλοκ και να άνοιξα η κοινή συνισταμένη είναι μια… Ο ΓΙΩΤΗΣ.
    Προσωπικά δεν τον ξέρω, πρώτη φορά άκουσα για αυτόν πριν τρία τέσσερα χρόνια , είχε βουίξει τότε η ποδοσφαιρική πιάτσα της Ρόδου πως παίζει ένας τύπος στην Σουηδία που είναι 10 φορές ποιο ελαφάρας από όλους μας.
    Μετά τον γνώρισα μέσα από το φεϊς μπουκ και τα μπλοκ. Και πρώτη φορά τον είδα από κοντά σε ένα ματς για τα πλεϊ πουλος στον λύκο .Τον παρατηρούσα και τότε λέω από μέσα μου, αυτός όντος είναι 10 φορε ποιο ελαφάρας από όλους μας.
    Η αλήθεια είναι πως Γιώτηδες δεν έχουμε πολλούς μετρημένοι είναι και πρέπει να τους αξιοποιούμε κατάλληλα, οι Μυρμιδόνες είναι ακέφαλοι και σχεδόν διαλυμένοι
    Οι κακιοσκαλίτες μετά την φυγή του Φανουρι από την κερκίδα, πραγματοποίησαν την χειρότεροι χρονιά τους, μέχρι και θύρα άλλαξαν και μιλάμε στην σημαντικότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας μας .
    Ο Γιώτης είναι leader είναι άνθρωπος που έχει καυλα να ασχοληθεί και να οργανώσει αρκεί να το πάρει απόφαση και όλοι θα είμαστε κει να βοηθήσουμε.
    ΜΚ

    -Observer-
    Ο Γιώτης θα έκοβε ποτέ βόλτες στο γκαζόν με το λαπ τοπ στον ώμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h kakia skala den yparxei sth b htane h omada kai psaxnontousan.tora me th nea arhh pou kanei h omada prepei na allaksoun kai stous syndesmopus ola.prota na ginei enas sundesmos kai meta na allaksoune kai ta prosopa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι πιστοί προσέλθετε... Από λόγια χορτάσαμε... Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα... Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είστε ΕΚΕΙ στην ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ που κάθεστε ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και ξοδεύετε ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ...;;; ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;;; Άντε φύγετε!!! Ν.Λ., Γ.Κ., Σ.Ν., Ν.Π., Ν.Ν., ΤΣ.Κ., Λ.Κ. άντε φύγετε να βρείτε την υγειά σας... Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας αντικαταστήσει... Καλύτερα θα την έχουνε... Αλλά μην τους πείτε κι ευχαριστώ στο μέλλον... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... Δώστε τα όλα και φύγετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ξερόλλας.
    -Observer-
    ''Ο Γιώτης θα έκοβε ποτέ βόλτες στο γκαζόν με το λαπ τοπ στον ώμο?''
    Α) Για όσους δεν γνωρίζουν το Ελληνικό ερωτηματικό βρίσκεται στο πλήκτρο Q !!!
    Β)Εσύ ξέρεις σίγουρα οτι η ΤΣΑΝΤΑ είχε μέσα Lap top;;;
    Γ) Εσύ θα το έκανες ποτέ αν στο ΖΗΤΟΥΣΕ η διοίκηση της αγαπημένης σου ομάδας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω δεν εχω ορεξη ουτε τον αρχηγο να παιξω ουτε τον καθοδηγητη που καποιος ετσι με εχει δει. Ουτε εχω τον χρονο, ουτε βρισκομε επι τοπου.
    Και για μια αλλη φορα θα πω αυτο που λεω χρονια. μια χαρα τα πανε τα παιδια της κακιας σκαλας, βρεξει, χιονισει, χρονια μπενουν χρονια βγαινουν , αυτοι εκει να σκυλιαζουν χιλιαδες φορες παραπανω απο τους γιωτηδες.
    Και για να μην με ξαναπουν "νταβατζη" της κακιας σκαλας καποιοι λεω μονο ενα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...και με ακουσες ρε ποτε να σου ζητω θεση, αξιωμα, η εκτιμηση, η να εχω πει ποτε "εγω ρε εκανα."...Μονο μια λεξη ΡΟΔΟΣ, ουτε λογια ουτε κυρηγματα. ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!! σου ειπε ρε κανενας οτι ο γιωτης θελει να γινει προεδρος της κακιας σκαλας η διοικητικο μελος η προπονητης η παικτης....ασε με εμενα ρε, εγω την τρελλα κουβαλω μονο τα αξιωματα τα χαιζω....


    δεν ειναι για σενα αυτα που γραφω ΜΚ , ξερει αυτος που τα διαβαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λογια πολλα και τα σκυλια δεμενα..., δεμενα να τα εχεις για εγω ειμαι λυτος και μπορει να τα δαγκασω...Αιντε μαλακα καλο σαβατοκυριακο σε σενα και σε ολους τους ΡΟΔΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι γνωστό πως όσοι θέλουν θέσεις στην ομάδα αυτή μπορούν εύκολα να τις πάρουν. Θέσεις όμως δεν θα δώσουμε σε όσους την ομάδα αυτή την έβαλαν στην άκρη όταν τους χρειαζότανε. Αυτοί που πόνεσα, αυτοί που κόπιασαν, έχουν κάθε λόγο να παίρνουν θέσεις και αξιώματα - το βασικό, γνώμη για την ομάδα που αγαπούν.
    Αν υπονοείτε κ. ΜΚ τον άνθρωπο που είχε την αγωνία να μαζεύει δεκάρικο δεκάρικο τις Κυριακές για να πληρωθούν 4000 ευρώ σε διαιτητές (και πάντα οι εισπράξεις δεν έφταναν ) τότε σίγουρα ήσουνα και είσαι μακριά από την ΡΟΔΟ. Πόσο Ρόδος είναι ο καθένας, ζύγι δεν έχει για να ζυγίσει. Σημασία έχει πως φέτος κάνουμε μια μεγάλη, αποφασιστική προσπάθεια: Αν πετύχουμε, ξέρουμε πως θα έρθουν πολλές σφήκες κοντά στο μέλι. Ξέρουμε όμως πως το μέλι θα γίνει από άλλους και με λιγότερα "μάγκικα" κίνητρα. Αυτοί, θα δώσουν τις μάχες, με πόνο ψυχής και με πόνο στη τσέπη για να κάνεις εσύ κριτική του ...γκαζόν!
    Λυπάμαι, πρέπει όμως σήμερα να πω ξεκάθαρα κάτι. Αν ο άνθρωπος που έχει στοχοποιηθεί σε Ελλάδα και ...εξωτερικό είναι αυτός που καταλαβαίνουμε, νομίζω πως μαζί του θα φύγω κι εγώ κι ας έρθουν οι περισσότερο ...Ροδιτάρες να γίνουν πρόεδροι, αρχηγοί, Κακιοσκαλίτες, Μυρμιδόνες και όλα τα σχετικά. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ να παλεύουμε καθημερινά με τα κους κους τα κουτσομπολά, τα σχόλια και την μουρμούρα. Να το πω ξεκάθαρα; Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ για τί στηρίζεται σε αγνούς φιλάθλους, σε αγνά παιδιά, σε παληκάρια στην ψυχή!
    Σταματήστε λοιπόν και ως εδώ. ΦΤΑΝΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αυτό αρκεί και τέλος...
    Τέλος και εποχής αν δεν το πήρατε χαμπάρι..
    (Γιατί όσοι ήταν παίκτες ψυχάρες αποδείκτηκε πως δεν ήταν και ελαφάρες-- όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)
    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΓ. Και σκυλιά δεμένα είναι και πολλά λόγια λέγονται. ΦΤΑΝΕΙ!
    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ζητησα απο κανενα να μου εμπλεκει επενους. Το σχολιο μου ειναι στην αρχη αρχη και δεν λεει τιποτε αλλο εκτος απο Ροδο και δειχνει ενθουσιασμο.
    Κατα ποσο στοχοποιουμε στην Ελλαδα και το ...εξωτερικο λιγο με ενδιαφερει.... και ουτε που καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο.
    Αν ερθεις εσυ εδω μαζι μου, καλως να ωρισεις, αν και δεν καταλαβαινω ποιος στο ζητησε αυτο? Κανεις εδω μεσα, σε αυτην την συζητηση, δεν σου σου ειπε να φυγεις για να ερθει καποιος αλλος.
    Και εγω προσωπικα δεν αμφιβαλλω για κανενος την προσφορα στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. COCER.
    ΡΕ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ
    ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΙΑΛΑ
    ΡΕ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧ...Η
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ Α ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
    ΕΥΤΙΧΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΚΑΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ
    ΑΠΟ ΕΞΩ
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΡΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΤΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…

    Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει σχετικά με το τι ψάρια θα πιάσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα στην εθνική Γάμα.
    Βέβαια δεν είμαι κανένα κυρίτσι να πω αν θα κάνουμε παρέλαση ή αν θα πάει το σκατό στην κάλτσα για το φτου ξελευτερία. Η μπάλα είναι μεγάλη πουτάνα και ότι και να πεις 9 στις 10 θα εκτεθείς .Αν δεν κυλήσουν τουλάχιστον 10 αγωνιστικές δεν μπορείς να πεις που θα κάτσει περίπου η μπίλια.
    Πάντως έκατσα και είδα λίγο ποια είναι τα υπόλοιπα άλογα στην κούρσα και έχουμε και λέμε, 3 από Κρήτη, 5 από Πελοπόννησο, 8 από αττική και μια από Εύβοια, σούμα 17 και μια εμείς 18.
    Οι Κριτικοί θα παλέψουν να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο νησί, πίσω από τους δυο μεγάλους, οι Χανιώτες το δήλωσαν κιόλας ‘παμε να σωθούμε και να μαμήσουμε τον πλατανιά στο ντέρμπι’.
    Στον Μοριά φέτος θα αναβιώσει η σφαγή του Δράμαλη. Οι Αιγιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά και τα ντέρμπι με την Πανάχα θα είναι αίμα και άμμος . Καλαμάτα και Πανηλειακός έχουν βαριές φανέλες και κόσμο ενώ η Κόρινθος είναι πλέον έμπειρη ομάδα στην κατηγορία και ξέρει τα κατατόπια.
    Από την Αττική περιμένεις μια ή δυο ομάδες να πρωταγωνιστήσουν, γειτονιές είναι, τους παράγοντες μια πόρτα τους χωρίζει, όποιος έχει το μαρούλι θα βρει και τα κονέ να πάρει τριποντάκια στην γύρο περιοχή, οι ΡΟΥΦίανοι πάντως ακόμα και δεύτεροι να έρθουν θα στραβώσουν .
    Τα ψαχνά χωριό είναι αλλά έχει το δήμο από πίσω που τα χώνει, πέρυσι πήραν το πρωτάθλημα μάρσο και φέτος ήδη ενισχύθηκαν σημαντικά.
    Εμείς αυτήν την κατηγορία την έχουμε φάει με το κουτάλι, την ξέρουμε σαν την τσέπη μας, θα στηριχτούμε πάλη στην μεγάλη μας δύναμη, την έδρα, το θέμα είναι τι κάνουμε εκτός γιατί δύστυχος έξω δεν πάμε καλά.

    ΜΚ

    -Observer-
    Θυμάται κανείς ποια ήταν η τελευταία μας νίκη έξω από το νησί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι με τουσ Οβριουσ στο Ισραηλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή η αν΄λυση. Δεν υπολογίζεις όμως πως εμείς, έχουμε την εμπειρία που ήρθε από τη Β'.
    Θα περπατήσουμε ...λακέρδα και θα σφυρίξουμε σφεντόνα. Θα βάλουμε το σκατό για να γίνει παξιμάδι αλλά το χτύπημα θα το κάνουμε μαζεύοντας όλα τα τριποντάκια στην έδρα. Κι αν μας τα λένε και καλά θα κάνουμε και τις 6 εκτός για να πούμε στο τέλος πως η σωδειά ήταν 51 και 18, πάει να πει 69. Κι αν δεν ε΄'ιναι έτσι μου χτυπας σύρμα και σου λέω πως έχει και μπαραζ. Η άνοδος θα έρθει, θέλουν μερικοί δεν θέλουν, έστω κι αν αντι για κάλτσα φοράνε καλτσόν.
    Καλημέρα σας...
    ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MAMI BABI SHPI SHKOL ZEMRA E NENES KISH >>>SHUM KURVA &DROG<<<XHAMI
    PAME RODOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χ.Σ.ΝΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΒΑΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ.ΛΑΟΥ ΜΑΛΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΟΛΗΜΑ?ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΛΑΦΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΑΚΑΚΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για να φωνάξουμε την νίκη και για να βγάλουμε τη χρονιά λακέρδα χρειάζεται και η σαρδέλα στο κλουβί. Αν δεν σταματήσουν οι παπαγάλοι τις παπαριές θα φτάσουμε να μετράμε τους φίλους της ομάδας με την ανάποδη της μουσταλευριάς. Κι αν είσαι και από τα μέρη μας τράβα μια σούμα. Κάνει καλό στο έντερο για να δουλεύει καλά. Αλλιώς θα κάνεις τα σκατά παντεσπάνι.
    Μπορείτε επιτέλους να πάψετε; Η ώρα είναι για ξεσηκωμα και για χαλασμό. Στις 31 του μηνού θα δούμε την ομάδα με τον Ανταγόρα. Κι εξού, Ανταγόρας, ομάδα καλή φέτος, θα δούμε τι αρχίδια χωράει η δική μας η βράκα φέτος. Μετά θα έρθουν και μεταγραφές. Εξ όσων ήκουσα. Λακεδαιμονίων, μοναχοπαίδι,
    ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υποσημείωση στα τεκταινόμενα
    Ενας παραπάνω έγραψε:
    ..."Εμείς αυτήν την κατηγορία την έχουμε φάει με το κουτάλι, την ξέρουμε σαν την τσέπη μας, θα στηριχτούμε πάλη στην μεγάλη μας δύναμη, την έδρα, το θέμα είναι τι κάνουμε εκτός γιατί δύστυχος έξω δεν πάμε καλά..."
    ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, της μαμάς μας το βρακί;
    Διότι ΕΔΡΑ είναι μια άλλη, και μάλλον για του καναπέ μας την βόλεψη λες έδρα.
    Αν έδρα είναι εσύ, αυτός, αυτός και ο γείτονας, τότε είμαστε για να γειτονεύουμε με κλεμμένα κόλυβα
    Καλησπέρα σας, ο Θεός μαζί σας.
    ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δύστυχος δύστυχος δύστυχος δύστυχος δύστυχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε λίγο θα κάνουμε το τρίστυχο και οσωνούπω έρχεται και ο δύστυχος!
    ΝΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΙΔΟΥ ΑΠΤΑΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟΝ

    עוד אחד כתב:
    ... "אנחנו בקטגוריה זו שאנו אוכלים עם כפית, כמו שאנחנו יודעים שזה בכיס, נוכל לבנות את המאבק הגדול שלנו כוח, משרדים, השאלה היא מה לעשות מסכן אחרים כי אנחנו לא הולכים טוב ..."
    MIPOS למועדפים האהובה, אמא של המכנסיים שלנו?
    כי המשרד הוא עוד ועוד על הספה לספר לנו במשרד volepsi.
    אם אתה נמצא, כי הוא שכן, אנחנו שכנים נגנב קוליבה
    ערב טוב, אלוהים איתך.
    NIKIFOROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΩΝΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΑΦΑΡΑ

    «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:
    1) Αντώνης Παναγιωτόπουλος (τερματοφύλακας) γεννηθείς στις 14-6-1975 και προηγούμενη ομάδα του η Ρόδος.
    2) Γιώργος Μελαμπιανάκης (αριστερό μπακ) γεννηθείς στις 26-1-1981 και προηγούμενη ομάδα του η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ από το 2003-2008 είχε φορέσει με επιτυχία τη φανέλα της ομάδας μας.
    3) Δημήτρης Αρβανίτης (αμυντικός) γεννηθείς στις 9-8-1980 και προηγούμενη ομάδα του ο Ολυμπιακός Βόλου.
    4) Αγησίλαος Πασάς (μέσος) γεννηθείς 17-3-1983 και προηγούμενη ομάδα του ο Εθνικός Αστέρας.
    5) Γιώργος Πολίτης (αμυντικό χαφ) γεννηθείς 23-7-1986 και προηγούμενη ομάδα του ο Παναιγειαλειος».

    Πούντο πούντο το δακτυλίδι...
    Πούντο πούντο δεν θα το βρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.