Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΚ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ

Επειδή έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και αντιλαμβάνομαι πως με το ύφος και τις αναλύσεις σου δεν είσαι τυχαίος, πιθανώς να διαδραμματίσεις σπουδαίο ρόλο στη συνέχεια, όπως διαδραμμάτισες στις πιο άσχημες στιγμές αυτής της ομάδας στο παρελθόν...
Εξηγούμαι: Οταν ανέλαβα την ομάδα δεν είχα καμιά πρόθεση να γίνω σωτήρας ούτε να είμαι παντογνώστης σε ένα αντικείμενο που καθημερινά θέλει προσπάθεια και καθημερινά μαθαίνεις. Δεν είχα όμως την φιλοδοξία να γίνω έρμαιο του καθενός σαν και σένα που εκ του ασφαλούς, αναλογίζεσαι τις ευθύνες των άλλων, πουλάς μαγκιά με την κριτική και πυροδοτείς κλίμα στην ομάδα.
Προσωπικά και οι συνεργάτες μου, αυτούς που αποκαλείς Χαρτερούς και Φανούρηδες, δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη μας για να κρατάμε αυτή την ομάδα με αξιοπρέπεια και με δυναμική. Εσύ, την ρίχνεις... Με τις επισημάνσεις εκ του ασφαλούς, προκαλείς και πικραίνεις. Δεν κερδίζουμε κάτι, δεν θέλουμε να κερδίσουμε και - δυστυχώς - με τα λεφτάκια μας, αντιμετωπιζόμαστε από σένα και τις παρεούλες σου, ως στο κείμενο παραπάνω.
Λυπάμαι, αλλά θέλω να διαλογιστείς, όπως κάνεις βλέποντας τα ...καραγκιοζιλίκια, αν αύριο πούμε πως εμείς φεύγουμε, αν και διαθέτουμε το 60 τοις εκατό των μετοχών. Θα έρθεις; Θα φανερωθείς; Θα βγεις μαζί με τα άλλα κολλητάρια σου από την σκεπαστή και θα μπεις μπροστά να κρατηθεί η ομάδα σε ένα επίπεδο;
Ξέρω καλά, με την εμπειρία τριών χρόνων στο τιμόνι αυτής της ομάδας, ποιοι βοηθούν, ποιοι μπορούν και ποιοι απλά γυροφέρνουν, πετούν ως σουπιές το μελάνι τους και φεύγουν για να επανέλθουν αργότερα και να κάνουν τα ίδια. Γνωρίζω ακόμα πως ο στόχος είναι η σημερινή διοίκηση!
Αν συνεχίσεις την λειτουργία με τον τρόπο αυτό, πιστεύω πως σύντομα θα έχεις καταφέρει τον σκοπό σου: Θα μας κάνεις να αγανακτήσουμε και να πούμε, εντελώς δημοκρατικά και φιλελεύθερα, ...άει στο διάολο!...
Επειδή η κοσμιότητα στα επίθετα είναι δικό σου προσόν, σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμούς και σε παραπέμπω στα όσα παραπάνω αναφέρεις. Με τη μόνη διαφορά πως σε όσα διαβάζουμε παραπάνω, θα πρέπει να προσθέσουμε και την σκοπιμότητα που υποκρύπτεται από την ...επαγγελματική συνείδηση της ...ζωγραφικής και ψευτοδικηγορίας!
Λυπάμαι. Θα οδηγήσεις την Ρόδο σε δρόμους ...αποκάλυψης χωρίς αιτία, αν και είναι μια ομάδα με δυναμική για να πάρει άνετα το πρωτάθλημα.
Για να μην κρύβομαι όπως εσύ, υπογράφω φαρδιά πλατιά και κρατώ αντίγραφο για την ιστορία.
ΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ
ΥΓ. Πάντοτε στη ζωή μου είχα Αρχές και πίστευα σε Αξίες. Αν εσύ θεωρείς - κι είναι η δεύτερη φορά - πως η συμπεριφορά είναι ...χουντική, τότε να ρωτήσεις συνεργάτες, φίλους, εχθρούς αλλά και την συνείδηση σου για τα όσα προσάπτεις.
Και για να τελειώνουμε, ήδη κινώ όλες τις διαδικασίες για τα ιντερνετικά αποκαλυπτήρια σου, έτσι βρε αδερφέ, για να ξέρουμε ποιος είναι ο απέναντι μας...
Ο ίδιος

4 σχόλια:

  1. Αντε μπραβο να μας φυγει και η απορια ρε γαμωτο γιατι πολυ τραβηξε αυτη η πλακιτσα!!!
    Αντε να ηρεμησουμε να δουμε πως θα παμε την ΡΟΔΟ μας στη ΚΟΡΥΦΗ!!!

    ΡΟΔΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΗΤΑΣ Ο ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ (μερος Α)
    Ο τιτλος του σχολιου σου, για μενα ειναι, σαν σε ενα πρωτοσελιδο μιας αθλητικης εφημεριδας.Θελεις να διαβασουμε το σχολιο σου, για αυτο και δινεις χρωμα,εμφαση στον τιτλο του σχολιου σου. Εμεις, παρ ολου που ξερουμε οτι θα μας χαλασεις, μπαινουμε στον κοπο σαν τα βοδια και ασχωλουμαστε με τι λες.Και εσυ, εν τω μεταξυ, λες τα δικα σου και γινομαστε εμεις πυρ και μανια μαζι σου...Καλα δεν καταλαβαινεις πως , η ορεξη σου να μας διξεις οτι ξερεις καλα το μαθημα σου, γινεται εκνευριστικη και προκλητικη? Για συγγνωμη ρε αξα, πως την ειδες δηλαδη και αρχισες να κανεις αναληση του υψους των παικτων της ομαδας?Ποδοσφαιρικο γκουρου?Καλα,εσυ θα ηθελες να σου κανουν σχολια για το μποι σου και μαλιστα δημοσια?
    O σκοπος σου ειναι αυτος, να τα διαβασουμε, εξ ου και ο χαριτωμενος τιτλος...Δημιουργεις ενα κλιμα, δεν αντιλαβανεσε οτι μπορει να πικρανει?, και στο τελος αναρωτιεσαι γιατι ολη αυτη η φασαρια? τι εγραψες ? Αυτο εχει ξαναγινει δεν ειναι πρωτη φορα, εχεις δει τις αντιδρασεις ολων μας, εχεις φαει γαλλικα και αλλα πολλα, εσυ ωμως εκει τον χαβα σου.Στο εχω ξαναεξηγησει, σου ειχα γραψει να προσεχεις αυτα που γραφεις γιατι μπορει να κανεις κακο στην ομαδα. Εσυ ωμως εκει, πηρες φορα, πηρες αερα και ΓΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! "Αιντε να γραψω για το μποι του Γητταααα», και εφτιαξες χα ι -γεγονατα!?..
    Και οποιον παρει στο κεφαλι...
    Στα περισσοτερα σου σχολια ειρωνευεσαι, και παρ ολο που σου γινεται παρατηρηση, σου γινεται παρακληση να σταματησεις, εσυ εκει το χαβα σου... και λες εσυ τωρα..."εισται χουντικοι ρεεεεεεε,γιατι δεν με αφηνετε να πικρανω τον Γηττα, τον Στραντζαλη, ετσι για να σας διξω ποσα ξερω" Ετσι το βλεπω εγω...
    Ρε, ξερεις οτι οι διαγοριτες μας λενε χουντικη ομαδα?, ερχεσε και εσυ και υπονωεις την διοικηση οτι συμπεριφερεται χουντικα... δεν πας καλα.Δινεις τροφη για περισσοτερα σχολια στους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. "Ρε αΑυτοι μοναχοι τους λενε την διοικηση τους χουντικη...."..
    Ναι ρε γραφεις ομορφα, ωμως με μαγκια, λες υποννοουμενα, και δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα!?, η, το ξερεις και κανεις την παλαβη στο βωμο της δημοσιοτητας? ..Πικραινεις κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΗΤΑΣ Ο ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ (μερος Β)
    Αυτο εμενα που μου την δινει περισσοτερο ειναι αυτη η εμμονη σου ιδεα που εχεις, για την Κακια Σκαλα.
    Για αλλη μια φορα θα σου πω, ως γνησιος νταβατζης της κακιας σκαλας, "ρε αφησε τα παιδια της Κακιας Σκαλας,και της πριν και της νυν διοικησεως. Τα παιδια κανουν δουλεια, εσυ ωμως ολο και κατι εχεις να μας πεις γι αυτην. Τι θελεις να κανουν? Κανουν οτι μπορουν ενω εσυ δεν κανεις τιποτε. Εσυ εκ του ασφαλους ασκεις "καλοπροαιρετη κριτικη"
    Εχεις παρα πολλες αθλητικες γνωσεις,και το πλεκτο του γραφειν, το κατεχεις και αυτο. ΑΛΛΑ αυτο κολλητε, δεν σου δινει κανενα αξιωμα να αμφησβητεις τον Στραντζαλη. Κανε την δουλεια που ξερεις εσυ και αφησε τον Στραντζαλη να κανει αυτο που εσυ νομιζεις οτι ξερεις.
    Ρε ξεκολατε απο τον Στραντζαλη, ρε χαλατοι για μας δουλευει ο Στραντζαλης μας φτιαχνει ομαδα... Ποιος εισαι εσυ που θα του υποδηξεις τι επρεπε να κανει η τι πρεπει να σκεφτει?Αναλαμβανεις εσυ τις ευθηνες μετα?
    Μπα βαρεθηκα να γραφω, μιλαω με ανθρωπους ωπως ειναι στην πραγματικοτητα?, η με την ηλεκτρονικη ταυτοτητα τους... Το αλλο τους εγω... Αυτο που θελουν να διξουν οτι ειναι...?Ρε κολλητε πες μου ποιος ειναι ο σκοπος σου, εχεις σκοπο για το μπλογκ σου, η σου την εδωσε μια μερα ο μαρτινης και ειπες " φτιαχνω μπλογκ και δεν γαμιουντε οι αλλοι"? Με τις γνωσεις τις αθλητικες που εχεις, θα μπορουσες να ειχες βοηθησει την ομαδα. Π.χ το σχολιο σου σημερα μπορει και να βοηθουσε στην ανακαλυψη του ιδανικου υψους στην ομαδα.....
    ακου εκει να μας πει και την ομαδα μας νανους.... Ρε φιλε με το συμπαθειο, συγκυνωνεις? Εισαι φιλαθλος εσυ? Αγαπας την ομαδα μας? Εχεις μπλογκ? Σε διαβαζουν? Να κανεις γιγαντα τον Γητα ρε, στα γραφτα σου, να τα διαβαζειο Γηττας και να του την συκωνεις, για να μπενει μετα στο γηπεδο και να τον κοιτανε απο κατω προς τα πανω...Τι στα λεω εγω τωρα αυτα, μπας και θα αλλαξεις? Αερα πατερα, αυριο παλι τα ιδια....Γι αυτο κυριοι, αστε το καλητερα για τι δεν θα βρητε ακρη, αστε τον να γραφει οτι θελει, και ας προκαλει, και ας εχει "ανωνυμους" που τον διαβαζουν,
    ΟΣΟ Ο κ ΜΚ ειναι αγνωστου ταυτοτητας, η ηλεκτρονικη δεν ειναι εγκυρη, τα σχολια του ειναι ακυρα.
    Observer
    Ποσα εκατοστα ειναι τα γεννητικα οργανα του Γιωτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ:
    Για να γνωρίζουν ΟΛΟΙ και για να βοηθήσετε όλοι στον εντοπισμό του ανεκδιήγητου ΜΚ που βρίζει τους πάντες. Είναι οπαδός της Ρόδου, στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό καθότανε στα επίσημα, ακριβώς δίπλα από την θύρα των φίλων της Ρόδου, σχεδόν κάτω από το διάζωμα των δημοσιογράφων. Στον πρώτο περσινό αγώνα με τον Διαγόρα καθόταν στην θύρα 3 προς την πλευρά, κοντά στην σκεπαστή.
    Είναι γνώστης των εσωτερικών μας, του αρέσει η φωτογραφία και μεταξύ άλλων μηχανών που διαθέτει, έχει και μια ΝΙΚΟΝ.
    Οπως καταλαβαίνετε, είμαστε πολύ κοντά. Αλλωστε περιμένουμε και άλλα αποτελέσματα! Και μετά θα πέσουν οι μηνύσεις...
    (Λέω να βάλω δικηγόρο για λογαριασμό της ΠΑΕ τον Γιάννη Μαρίνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.